reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

hej hej wpadne jak Szymek bedzie spala bo teraz szybki obiadek i jade do przedszkola:) po niego , pare fotek z wakacji nie mam aktualnych na laptopie a nie mam czasu szukac płytek:baffled: teraz:-) no i super pogode mamy wiec spacer......

Załączniki

• P1110292.jpg
    P1110292.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 43
  • P1110148.jpg
    P1110148.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 46
  • P1110010.jpg
    P1110010.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 43
  • P1100980.jpg
    P1100980.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 48
  • P1100912.jpg
    P1100912.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
reklama
Madzia ekstra focie :-):-)
jakas ty tam opalona :szok::tak:

az wam zazdroszcze takich wczasow,no ale moze i kiedys na mnie przyjdzie pora i wyjade gdzies jak w totka wygram :-D:-D

No ja tez lubie wiedziec z kim pisze :) milo Was zobaczyc :-) i znajome miejsca :))))))) dzieciaczki to juz masz duze ...odchowane :-)

Wlasnie wkroilam wszystko do mojej zupy...cikawe czy bedzie chodz w polowie tak dobra jak tesciowej ;)))))

Magdy foteczki juz widzialam na nk. i fcb ;) ale przenioslabym sie w cieple kraje :D nie to co ta pizdziawa za oknem...chociaz wczoraj i dzis ladne slonko...

ale mam dzisiaj "wkurwika":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: moje dziecko po raz pierwszy zrobilo w przedszkolu kupke ale koło kibelka na stojąco bo żadna pani nie raczyła mu pomóc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i nie bylo by w tym nic wkur... gdyby nie fakt że ostatnio w piatek zaniosłam mu na wszelki wypadek długie spodnie na zmiane a one sie gdzies ulotniły dostały skrzydełek i kur... odleciały:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i wracał biedny w krótkich spodenkach od cwiczen do domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witaj na nk.pl - miejscu, w którym znajdziesz swoich przyjaciół! tutaj macie wiecej mojego Szymonka :), ma któras z was nk albo fb???

madzia27 wcale nie trzeba wygrywac w totka żeby jechac na wakacje wystarczy ze np regularnie bedziesz sobie odkładac co miesiąc kaske, ja to robie od paru lat tak ze na skarbonke naklejam cel swojej podróży :) czyli zdjecie npwidoczek z turcji i raz w tygodniu wrzucam 20 euro zawsze w sobote:)), no czasami dorzucam tez jakies drobiazgi typu reszta z zakupków i tak cały rok zawsze sie uzbiera sumka chociaz za jedną osobe, wtedy sie nie odczówa tak bardzo że na wczasy trzeba wydac przykładowo 2000euro

Ostatnia edycja:
nom ja niedawno wrocilam..........w sumie prace dostalam po rozmowie ale powiedzialam dziekuje.....
meczacy dzien.... praca nie jest zla bo kundenberater w T-mobile... ale 7 dni w tyg i zmiany sa od 6 do 24 a ja o tej godzinie to juz do domu nie dojade.... wiec odmowilam...

na 16 do szkoly zas ide boziu bieganine dzisiaj mam......

widze dziwczyny sie rozpisaly namietnie dzisiaj........... no ja po wczorajszym winie to nie wyspana jestem ..... maz zapodal mi do wanny piknie winko potem mial byc masazyk itp a justyna polozyla sie do lozeczka zanim maz z olejkami sie zjawil ja juz chrapalam wiec biedak sie nie zalapal wczoraaj hihi :)
nom jak widze co robicie na obiadek hmmmm ja dzis cos azjatyckiego zapodam....

reklama
ale mam dzisiaj "wkurwika":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: moje dziecko po raz pierwszy zrobilo w przedszkolu kupke ale koło kibelka na stojąco bo żadna pani nie raczyła mu pomóc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i nie bylo by w tym nic wkur... gdyby nie fakt że ostatnio w piatek zaniosłam mu na wszelki wypadek długie spodnie na zmiane a one sie gdzies ulotniły dostały skrzydełek i kur... odleciały:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i wracał biedny w krótkich spodenkach od cwiczen do domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

bez nerwow kwestia przyzwyczajenia ja mam dwoje juz po przedszkolach i wiem o czym mowa tutaj moj syn byl rok w przedszkolu i to takim ze jugendamt wzywalam :) zrob sobie zielony herbatke i wyluzuj :)

Do góry