reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

No dla mnie to jest w ogole dziwne,ze trzeba dawac sniadanie...ja przedszkole w PL pamietam i swoje i moich braci (bo mam takich co teraz maja 15 i 17 lat i siostrzenca co ma 15 tez ;-)) i nigdy sie sniadania nie nosilo...do szkoly tak ale do przedszkola??:baffled:
No a z tym,ze by mi jeszcze mialy mowic co, to przegiecie...to chyba moja sprawa czym dziecko karmie ...
Ja tez uciekam w kimono...dzisiaj mialam predzej isc spac,co nie? :sorry2:Ale znowu w zyciu mi nie wyszlo....
Dzuma to upojnej nocki...;-)

reklama
dzien dobry my sie szykujemy do przedszkola wlasnie
a hania juz wyszla do szkoly :tak::tak:

jolka tak ja tez daje sniadanie mlodemu :tak::tak: glupie to ze nie ma w przedszkolu sniadam ale co poradzic....ja tez nie nauczona bo w polsce hania chodzila 3 latra i tam mieli normalnie sniadanie :tak::tak:
ja daje zazwyczaj chleb kanapke zwykly bialy bo nie lubi z ziarnami i monte albo danonek :tak:albo jakas parowka :tak:to lubi i nikt mi nic nie powiedzial na szczescie...
a obiady je w przedszkolu :tak:bo jest do 14...
ale maja tylko 2 dania nigdy zupy :no::no: przewaznie puree lub jakies makarony hehe...

no nic ide sie ubierac i czorta zaprowadzic choc juz mi marudzi ze isc nie chce ....

dzuma jak tam masazyk??...

dzien dobry kobitki....:-)

jestem pol zywa masazyk klasa ale chyba przesadzilam bo dzis ruszac sie nie moge...:-D
u mnie dzieci juz w szkole a ja lece pobiegac po berlinie hihihihi moze kosci i miesnie wroca na swoje miejsce ;-).....
bede po 10 to zerkne tutaj .....
kawka do reki i wiooooooo

dzuma udanego biegania :tak::tak:
fajne suwaczki masz,teraz wiem jakie masz dzieciaczki :-):-)

moj urzadzil niezla histerie w przedszkolu juz wysiadam :wściekła/y::wściekła/y:

dobra milego dnia ja tez jade za troche na miasto polatac po sklepach !!!

paaaaa

Dzuma biegasz sobie z rana? tak dla sportu? i z kubkiem kawy w rece? :confused2::eek::-D
Ja sie nawet wyspalam...bo moje kochane dziecko jak sie obudzi to sobie siedzi w lozeczku i sobie gada...czesto jej nie slysze :zawstydzona/y:dopiero uslysze,jak zacznie glosniej gadac albo marudzic to wtedy wyskakuje z wyra jak oparzona i nie wiem od ktorej ona juz nie spi...bo dzisiaj wyskoczylam o 8 a ostatnie dni ona o 7 wstawala.
Ma dziaiaj przyjechac znajoma i pojdziemy na sklepy...
A wczoraj zrobilam termin u dentysty,u jednej to dostalam termin dopiero na 10 grudnia :szok: no to dzwonilam gdzie indziej i mam na 12 listopada.I juz sie boje :sorry: coz...wiem,ze tu nie boli,ale ta atmosfera gabinetu dentystycznego po prostu mnie odrzuca,te odglosy,te zapachy...tak cos tam w glowce jeszcze siedzi z czasow jak dzieckiem bylam i do dentysty w PL chodzilam.Zreszta raz mialam zeba rwanego prawie na zywca(w pl oczywiscie) bo facetka testowala na mnie nowy srodek znieczulajacy,ktory baaaardzo licho dzialal.
A teraz jakos mowie sobie-czego Ty sie kobieto boisz?przeciez juz nawet rodzilas :-D ale z dwojga zlego chyba porod lepszy :rofl2: Ale roznica taka,ze ja boje sie ale ide...bo moj M boi sie i nie pojdzie :/

Ostatnia edycja:
Hej jolcia :-):-)
fajnie ze sie wyspalas :tak::tak:
to ja jestem jak twoj maz boje sie i nie ide :-D:-D
i tez wole porod od dentysty :tak::tak:
a na ten link na nk to ciebie nie ma tylko strona nk glowna sie otwiera :angry::angry:

a gdzie sie podziewa druga nowa mamusia?? raz zajrzala i co?? czasu brak??:-D:baffled:
mialam juz nie zagaladc tylko cos robic ale jolka zajrzalas i musialam cos naklepac hehe :-D

no nic kawa wypita to ide sobie...papa

Czesc babeczki :-)

Ja wlasnie po sniadanku...
e015.gif
posprzatalam i zaraz za moje nieszczesne castingi sie biore...
k035.gif
potem sama po mloda musze busem smigac bo moj wyjechal...no i tak bede dzis do samej nocy dziobac bo jak chce do polski jechac to musze do piatku do 15:00 4 castingi zrobic...

A wczoraj napisalam ze dwa wina tylko sobie kupilam-patrze dzis rano do torebki a tam mam jeszcze perfum i kapsulki na zmarszczki nawilzanie itp. :-D Ejjj no normalnie skleroza na maxa.... :-D
e040.gif

Ja tez robie sniadanie mlodej... daje np.volkorntost z tym co mloda lubi...do tego najczesciej ogorek w plasterki pokrojony...czasami chce te male serki babybel...czasami zazyczy sobie salatke :-) niekiedy jakies parowki,male salami czy poprostu platki na mleko :-) U nas dzieci moga przynosic wszystko co lubia oprocz slodyczy...jogurciki tez moja bierze albo actimelki... Co drugi czwartek przychodza bez plecakow i sniadanie organizuje przedszkole.. no i czasami jak ktores z dzieci ma urodziny to tez nie musze robic ;)

Dzuma no ja tam tez do tej ikei na spandau jezdze :-) to jest ta kolo mediamarktu? No i masazu ci zazdroszcze kobieto bo moj to chcialby byc masowany :-D a nie masowac... ;-) No ale nie mowie czasami zrobi mi ta przyjemnosc :-)

reklama
Do góry