reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

hej hej wreszcie słoneczko wyszło i cieplutko :) dzisiaj w Straubingu "niedziela handlowa'
wszystkie sklepy otwarte, ale ja zdycham po wczorajszym wieczorze wiec się na zakupki nie wybieram :( o dziwo poszlam z Szymonem na spacerek ale wytrzymałam tylko godzinke i zawinelismy sie do domku.

gardło przeszło głowa boli

spadam spac....................

reklama
hej :) fotek nie cyknelam,bo gotowa niby jest ale to jeszcze budowa,syf i balagan....jak sie wprowadze,posprzatam i doprowadze wszystko do porzadku to wtedy cykne fotki:tak: jestem podlamana kolorek w mojej kuchni...mial byc szary,podchodzacy pod srebrny a to wyszlo na scianie niewiadomo co :eek: jak sie nie ma kontrastu z bialym to wydaje sie ...biala,taka przybrudzona biel,kolor nijaki.Ale u gory jest zostawiony bialy pasek i odbija sie ten kolor mocno od bieli ale jest naprawde nijaki.No nic...zawsze mozna przeciez przemalowac,grund,ze jestem zadowolona z kafelek w lazienkach bo tego juz sie nie da tak latwo zmienic.
Dzwonie zaraz i robie termin z mloda na szczepienie...

Ja slodycze rzadko kupuje chyba ze mam mega chec :laugh2: ale zawsze kupuje pingui-bo uwielbiam,jedno ma 130 kcal,napewno mniej niz baton snickers na przyklad.;-)A najdziwniejsze,ze zawsze jem to pingui rano ...bo niski pozim cukru we krwi :-p

No wiec zbieram sie -jade mloda szczepic...znowu bedzie ryk :-(
po drodze musze znalezc jakas promocje na pampy...a ulotek nie bylo wczoraj :crazy:
roznosza je jak im sie podoba.

hej hej witam z rana :-) ja mam dzisiaj wolne od pracy i zaraz ruszam do hornbach po kolorki na sciany, mój m sie wczoraj bardzo na mnie zdenerwowal ze jeszcze nie zdecydowalam gdzie i jaki kolor bo mial rano jechac po farby:baffled: a ja naprawde mam mentlik w głowie w szymona pokoju wiem co chce a salon to wielki znak zapytania mam 100 pomyslów na minute:zawstydzona/y::-( a wszystko przez narożnik w brązowym kolorze no i chce min 2 kolory w pokoju

podjelismy decyzje że mają byc ostre kolory, pastele odpadają przy młodym to za 2 miesiące musieli bysmy znowu malowac:szok:

co waszym zdaniem do brązu pasuje????

a dzisiaj u nas 22 stopnie juz o 7.30 jak małego zawozilam do przedszkola było 12 stopni :))

no i zapisałam sie do "rady rodziców" w przedszkolu:-) nie bede wszystkiego rozumiala ale kolezanka mnie namówila,powiedziala że bedzie mi tłumaczyc:-D

no i wogóle to jestem szczesliwa bo Szymon chetnie chodzi do przedszkola i uwielbiam jak mi daje całuska na odchodne i tak słodko mówi pa pa mamuśka:-D:tak::-D a w piatek pani go pochwaliła że bardzo ładnie liczy:-) po niemiecku

dobra uciekam po kolorki i oczywiscie do vero mody musze wdepnąc i po balsam do ciała bo ja jestem uzalezniona od pomarańczowego garniera :-D;-):-) miłego dzionka

na humorek :)

Załączniki

• 1285627624_by_michaello789_500.jpg
    1285627624_by_michaello789_500.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 79
  • 1276185234_by_KasiaK87_500.jpg
    1276185234_by_KasiaK87_500.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 74
  • 1272477190_by_czirios_500.jpg
    1272477190_by_czirios_500.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 71
U nas tez dzis piekna pogoda..wczoraj tez byla...i bylismy sobie na kajakach :-) a dzis juz mam prace za soba :-) obiad i sprzatanie...jeszcze czeka na mnie najgorsze-czyli skladanie prania i wieszanie wypranego...

Magda super ze Szymon lubi chodzic do przedzskola..bo to i dla niego i dla Ciebie kamien z serca :-)
Demotywatory niezle :-D

Jolka jak niunia po szczepieniu ?

Magda co do kolorow to mi sie np.podoba polaczenie fioletu i brazu...albo zieleni takiej cos w desen jak tu na forum te paski...ale mi to sie bardziej to jako dodatki podba niz kolory na scianie...no fiolet to owszem ...ale zielen jako dodatki...poduchy itp... ja mam w duzym dwa odcienie brazu...tam gdzie meble i tv.ciemniejsze a tam gdzie kanapa jasniejszy..Teraz sama musze szukac jakies kolory bo odswierzamy mieszkanie i tez chce pokombinowac z kolorami ;-)

Ja mam duzy pokoj zrobiony ''po afrykansku'':-D brazy,beze,odcienie pmaranczowego,zoltego..i na nowym sciany beda tez pomaranczowo-zolte,ale to pastele...w calym mieszkaniu bede miec pastele bo ja nie lubie mocnych kolorow.
przedpokoj fiolet-dwa odcienie,jasniejszy i ciemniejszy,sypialnia na zielono a u ksiezniczki oczywiscie rozowy:-D mam jeszcze dwa inne pokoje...jeden sluzy za tzw.biuro;-) bo bedzie stal w nim komputer i regaly z papierzyskami.I jeszcze jeden-rezerwowy;-) teraz bedzie dla gosci a kiedys moze posluzy za pokoj dla drugiego dziecka-MOZE,ale watpie;-) no i te cale biuro mezasty pomalowal na oliwkowo:eek:
A ten rezerwowy to na jakis seledyn malne.

Po szczepieniu na razie dobrze,ale lekarka postraszyla,ze moze kataru i kaszlu dostac za pare dni...oczywiscie byl wielki krzyk :-(ale juz po krzyku;-)

Ide teraz kotlety trzaskac...mala za jakas godzine pojdzie spac,to ja sie wtedy z praniem rozprawie-tez tego Pati nienawidze...a najbardziej wieszania skarpet i sortowania ich :crazy: jeszcze planowalam dzisiaj jechac zobaczyc jak wygladaja sciany po wyschnieciu...ale to zobacze jaki ksiezniczka bedzie miec humor jak wstanie.

no i mam twardy orzech do zgryzienia pani w sklepie rzuciła mi dwie propozycje

taka zieleń:eek: jak ta buźka + taki róż:no: to dwie ściany na przeciwko siebie zielen za narożnikiem róż na przeciwko czyli na ścianie z oknami i drzwiami balkonowymi a na dwie pozostałe o ton jaśniejsze taż zielen i róz jakos ciężko mi to sobie wyobrazic a druga propozycja

ciemny granat + błękit +beż +krymowy a dodatki taka dziwna czerwień:angry: cos w tym stylu

boże wszystkie buźki które wkleiłam twierdzą że to zły pomysł:-D:-D:-D

wogóle mam dzisiaj zły dzien nic mi sie nie podoba i nawet nie moge sie patrzec na siebie w lustrze poza tym wszystko mnie denerwuje i jestem cały czas nienażarta czyli standard pare dni przed @

też nie cierpie składac prania i też mnie to dzisiaj czeka:baffled:

Magda ja taki nastroj jak Ty mam jak mi zostaje w blistrze jeszcze tydzien tabletek do wziecia...swiat jest szary,ogolnie wszystko do du*y i zyc mi sie nie chce...podminowana chodze ,nie wiem wtedy w co sie ubrac bo we wszystkim wygladam zle,nawet makijazu nie umiem wtedy zrobic!:-D

Zielony z rozowym?:eek: a co to za dziwne polaczenie?? to juz bardziej mi pasi ten drugi wariant.

Mala ma problemy z zasnieciem,pierwsza drzemka byla 20 minutowa w aucie,wiec pewnie dlatego,jest przemeczona...

reklama
Teraz zauwazylam,ze rozowy z zielonym to takie polaczenie jak na forum :-D
No ale tu niech sobie jest....ja osobiscie bym sobie scian tak nie wymalowala...tzn. maluje ,ale w dwoch innych pomieszczeniach;-)
A moja gwiazda jeszcze spi...a ja zamiast pranie zbierac to paznokcie malowalam :) robota nie zajac a na paznokcie juz patrzec nie moglam...a tez mi malowanie-odzywka,byle jakos wygladaly ;)

Do góry