ja zeby wyjechac na glowna jade tez pod gore tylko ze ja musze bez recznego bo mam na guziczek a gora zajebiscie duza i jeszcze z ostrym zakretem :O Jolka ty tylko nie chudnij a zrej ile sie da...A ty Madzia daj spokoj bo wazysz kilo mniej niz ja a jestes wyzsza od wa cm..wiec wygladassz z pewnoscia swietnie!!! a pamietaj ze rasowe dupeczki musza miec ksztalty a nie skore i kosci!!!!!!!!!!!!
No to jakbys wsiadla w mojego golfa to bys daleko nie pojechala kolezanko( u mnie w GM oczywiscie) przyzwyczajona do swojego ''guziczka'' ja nie bede zrec,bo ja na wychudzona mimo wszystko nie wygladam...wygladalabym wazac 55,bo ja z tych grubokoscistych bardziej;-) tez uwazam,ze kobiece krztalty mimo wszystko...ostatnio moja kumpela(ktora ma dupe plaska jak deska) idac za mna rzucila tekst-no stara,ale my to dupy nie mamy wcale! normalnie mowe mi odjelo...bo fakt,do Jennifer Lopez to mi daleko,ale na pewno nie mam takiego plaskiego zadka jak ona i tez jej to powiedzialam....bo skoro ona sie szczyci swoja kosciasta figura to juz jej sprawa ale niech mnie do siebie nie porownuje