reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

ja zeby wyjechac na glowna jade tez pod gore tylko ze ja musze bez recznego bo mam na guziczek :-D a gora zajebiscie duza :-D i jeszcze z ostrym zakretem :O Jolka ty tylko nie chudnij a zrej ile sie da...A ty Madzia daj spokoj bo wazysz kilo mniej niz ja a jestes wyzsza od wa cm..wiec wygladassz z pewnoscia swietnie!!! a pamietaj ze rasowe dupeczki musza miec ksztalty a nie skore i kosci!!!!!!!!!!!!

No to jakbys wsiadla w mojego golfa to bys daleko nie pojechala kolezanko( u mnie w GM oczywiscie) przyzwyczajona do swojego ''guziczka'':-D ja nie bede zrec,bo ja na wychudzona mimo wszystko nie wygladam...wygladalabym wazac 55,bo ja z tych grubokoscistych bardziej;-) tez uwazam,ze kobiece krztalty mimo wszystko...ostatnio moja kumpela(ktora ma dupe plaska jak deska) idac za mna rzucila tekst-no stara,ale my to dupy nie mamy wcale! normalnie mowe mi odjelo...bo fakt,do Jennifer Lopez to mi daleko,ale na pewno nie mam takiego plaskiego zadka jak ona i tez jej to powiedzialam....bo skoro ona sie szczyci swoja kosciasta figura to juz jej sprawa ale niech mnie do siebie nie porownuje:no:

reklama
kochana ja na recznym umiem doskonale...w koncu na recznym sie nauczylam pod gore podjezdzac...a i nawet na recznym umiem koleczka krecic :-D ja niby mam dupe jak trzeba...ale dla mnie jest zbyt szeroka a za malo wydatna...ale to juz jak kto lubi...wolalabym wezsza i bardziej wydatna...ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma :-D

I jeszcze ci dodam Jolka ze z resznym latwiej niz z guziczkiem :-D

Jezuuu dajcie cos jesc!!!!!!! glodna jestem...ale kurde nie mam nic co bym chciala w chwile obecna :-D

Wiesz Pati ja to stoje na takich gorkach,ze az w niebo patrze,az strach pod nie podjezdzac,ale trzeba;-) tu najlepiej sprawuja sie dzipy,wiec mielismy dzipa,ale rak go dorwal i trzebabylo sie go pozbyc...nasz dzip mial funkcje,ze pod gorke sam jechal to automat byl....a o tym guziczku ,o ktorym Ty mowisz to ja nie slyszalam...
Ja nie jem...ja wole wieczorem piwko strzelic jak mnie glod dopada..niby tez kalorycznie ale jakos w boczki nie idzie tak jak zwykle zarcie.

No piwko to ja sobie wlasnie wczoraj smignelam :-) i dlatego takiego gloda mialam..a.le nic nie zjadlam ;-)

A reczny ja mam na guzik :-) tak wiesz wyglada dokladnie jak przycisk od otwierania szyb :-D najbardziej nie lubilam kiedys podjezdzac w Realu bo tam tak na maxa stromo ze szok...ale trening czyni mistrza... ;-)
Wlasnie pije kawke ...niunia w przedszkolu...ja mamm w miare posprzatane...teraz ide dokonczyc zeby bylo na cacy...kawka dopita...po przedszkolu lece na zakupy a potem na spotkanie z nowa kolezanka :-) dorzucam dzis w pakiecie fote Ptysi ;-)
IMG_2090.jpgIMG_2005.jpgIMG_2083.jpg
pencil.png

hej no no Pati juz niedługo zaczną chłopacy do twojej córci przychodzic:-D niezła modelka:-)

to ja tez dorzucam fotke mojego małego urwiska

Załączniki

• P1120050.jpg
    P1120050.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 49
ja dzisiaj gotowałam "pod kontem Szymona" zupke z jarzyn a on i tak jej nie zjadł :crazy::wściekła/y:bo marchewka i groszek i fasolka i wszystko inne co sie nazywa warzywko a o mięsie to juz nie wspomne wegetarianin normalnie od urodzenia, jajka tez nie je :angry::no::wściekła/y:a ja właśnie wpierdzielam słonecznik łuskany, smażony solony - milion kalori:baffled: ale nudy i pogoda do du..

Normalnie babe na skuterze bym dzisiaj rozjechała:szok::szok: szok jakas slepa jestem, wyjeżdżałam z podporządkowanej na główną, bez świateł skrzyżowanie, skręcałam w prawo wiec patrze czy cos jedzie z lewej strony i nic nie jechało:szok:ja ruszam a tu baba na skuterku przede mna nie wiadomo skąd normalnie duch brakowało jakies 10 cm i by była na masce mojego samochodu:baffled: juz lepiej z domu dzisiaj nie wychodze

reklama
Magda czasami tak jest ze ludzie z nieba spadaja ;-)

Wczoraj przyszla ta kurtka i ja odsylam bo srednio mi sie podoba i nie lezy jak bym chciala...
Moj w polsce...mloda w Kita...ja wlasnie sniadanko zjadlam i za chwile bede zabierala sie za prace... dzis mam 4 castingi do zrobienia...tzn w dwa dni jak zrobie to bedzie mega super i tak bym chciala zrobic :-)

Do góry