reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

No to spoko kase dostajesz :-)
No taki zabocik to nie zabocik a sam urok... ale fakt ta pierwsza bardziej mi sie chyba podoba... ja musze schudnac...masakra jak dzius weszlam na wage!!! 3-4 kilo nadwagi mam!!!! musze jak najszybciej to zrzucic bo na zakupy mam ochote sie wybrac... :-D

reklama
Ja nie sprzatam tylko prywatnych mieszkan i domków, w jednej firmie bad atelier która robi nowe łazienki jezdze je sprzątac przed oddaniem, musza byc "na wysoki połysk":-):-D niektóre sa takie piekne ze nie chce mi sie z nich wychodzic :-) i jeszcze sprzątam mieszkania które są po remoncie, swiezo wymalowane, odnowione i maja byc do wynajecia

Magda 3-4 kilo do konca tego miesiaca??:szok: powodzenia zycze...;-)
A mi wszystko wisi na dupie,wszystkie spodnie mi za szerokie...jak wkladam swoje spodnie sprzed ciazy to niedowierzam:szok: wczoraj tesciowa do mnie gada,ze juz mi starczy tego odchudzania...a ja do niej,ze ja sie nie odchudzam(no bo sie nie odchudzam) mam 60 kg. i 170 wzrostu....nigdy nie mialam mniej,majac 17 lat tez wazylam 60 kg. a przed ciaza 70:zawstydzona/y:
Moj dzien dzisiaj jest jakis beznadziejny,nic mi sie nie chce...jak mala miala drzemke od 12 do 14 to film ogladalam-straszny film,wieczorem sama bym go nie obejrzala,az sie balam,ze ktos za mna za fotelem stoi:-D jak wstala to dalam jej obiadek i poszlysmy na spacer z psem(w deszczu :angry:) wrocilam to gotowlam obiada,pozarlam i...len mnie nie opuszcza:nerd:

A to takie buty...a ze nie chce Ci sie z tych lazienek wychodzic to moge sie domyslec..pewnie na wypasie sa co? :-)
mnie znowzu wzielo i zamowilam sweterek :-D teraz powiesilam pranie ...i ide ogladac "kaufen.mieten ,wohnen" :-D
No i wyprobowalam dzis nowe buty...przeszlam ok 3km.i musze powiedziec ze cacy :-)

Magda ja Cie chyba zamowie zebys przyjechala mi chate wysprzatac jak juz bedzie gotowa ;-)bo ja nie wiem jak ja sobie z tym poradze...:angry: jezuuu,przeprowadzka i wszystko co z tym zwiazane a tu jeszcze male dziecko do tego:shocked2:przez miesiac bede wszystko do porzadku doprowadzac.
Pati to dobrze,ze buty pasuja...chociaz Tobie sie udalo :dry:ale ja w moich tez namietnie chodze,jak pokraka,ale chodze:-D
Moja klusia ma tak tylek odparzony,ze szok:-(juz ranki jej sie porobily.

A co do tego tuszu...to dzisiaj probowalam i super jest,co prawda w sklepie nie pomalowalam sobie rzes tak perfekt jak to robie w domu ale niezly jest ten tusz ;) moje rzesy nawet podkreca...a to duzy plus bo ja mam takie proste i malo ktory tusz daje im rade by je podkrecic.

Ostatnia edycja:
o boże, nie do końca tego miesiąca tylko do konca pazdziernika ;-):-D:-D ja mam 173cm i waże 64 kg, o 4 za dużo bo to 4 to mi sie odłożyło na brzuchu :baffled::szok:

ale ja nie wytrzymuje bez słodyczy i ok 19.00 otworzyłam lodówke a tam sie do mnie pasztet pieczony przez babcie uśmiechnął wiec go zjadłam, a pózniej na dokładke chałwa póściła mi oczko i tez nie odmówiłam sobie, i co ja mam zrobic:angry::no::baffled:

Jola troche daleko mam do ciebie, na pewno znajdziesz blizej jakąs firme:-D

Wiecie co laski....my tu ubolewamy nad 3 kilogramami a co maja powiedziec te co maja 20 kg nadbagazu? ja tez mysle by jeszcze 5 z przodu na wadze zobaczyc ale...spoko,luzik,przeciez nie jest zle. A nawet dobrze jest...bo przed ciaza bardzo chcialam schudnac ale nie umialam ,teraz mam 10 kilo:szok: mniej niz przed ciaza! wiec czego chciec wiecej??
A pomogl mi duzo moj pies i moja klusia:sorry2: bo to z nimi chodzilam na 2-3 godzinne spacerki odkad zrobilo sie cieplo wiec tak gdzies od kwietnia. I to pod gore..bo ja gdzie sie nie rusze to musze pod gore wracac,mieszkam w takim gorzystym terenie...(ruszanie z recznego opanowane do perfekcji;-))u mnie zima snieg a w Köln(40 km. dalej) sniegu nie ma.I wedlug mnie najwiekszym wrogiem sa slodycze i brak ruchu.I objadanie sie na noc...Magda;-)

reklama
ja zeby wyjechac na glowna jade tez pod gore tylko ze ja musze bez recznego bo mam na guziczek :-D a gora zajebiscie duza :-D i jeszcze z ostrym zakretem :O Jolka ty tylko nie chudnij a zrej ile sie da...A ty Madzia daj spokoj bo wazysz kilo mniej niz ja a jestes wyzsza od wa cm..wiec wygladassz z pewnoscia swietnie!!! a pamietaj ze rasowe dupeczki musza miec ksztalty a nie skore i kosci!!!!!!!!!!!!

Do góry