reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Magda a co do tego miodu to nie wiem...moja po miodzie nie kaszle... ;-)
przedwczoraj mi kaszlala przed spaniem ale wczoraj i dzis jak reka odjal... ale ze dzieci szybko lapia w przedszkolu to norma na poczatku...moze rob syropek z cebuli i czosnku? i podawaj ...

reklama
hej hej ja tez mialam gosci z pl przyjechali w piątek wieczorkiem a dzisiaj pojechali po obiadku byli rodzice i babcia mojego m, no i babcia narobiła nam zapas pierożków:tak::-) mniammm i upiekła pysznego serniczka i pasztet :-):tak:.

a szymonek dalej kaszle w sobote kupiłam ambrosol saft i masc rozgrzewającą zobaczymy jak bedzie jutro, rano zaprowadze go do przedszkola bo ide na 3 godziny do pracy :baffled::confused: w sumie to ma ten kaszel rano i jak troche się zmęczy , poskacze potańczy itp.

pati płaszczyk super w sobote na zakupach widzialam podobny w vero modzie, ja mam podobny z tamtego roku z esprita tylko że dłuzszy , a kolorek identyczny.

biegalam w sobote po miescie za torebką, chcem cos dużego i szarego:-) ale nic mi nie wpadło w oko:dry:, kupiłam tylko ta nową mascare z loreala i jestem mega zadowolona

jestem taka objedzona że sie ruszac nie moge od jutra dieta kapusciana przez tydzien,

dziewczyny robiła któras z was makijaż permanentny??? ja mam bardzo jasną oprawe oczu, do tego rzęsy mega krótkie kusi mnie żeby zrobic sobie górna kreske na powiece ale ja cykor jestem i sie boje ze to bardzo boli mimo znieczulenia :szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
Magda ten plaszczyk jest z Vero Mody :-)
Makijazu parnamentnego nie robilam...i chyba nie bede ;) nie mam pojecia czy boli cz nie ... tez mam krotkie rzesy i korci mnie przedluzenie..ale to dosc czesto trzeba uzupelniac bo raz w miesiacu... wiec wole wydac na dobra mascare i tez jest git :-D
Zdrowka dla Szymona raz jeszcze...a z babcia ta dobrze masz...taki pasztet bym zjadla :)))) i serniczek tez ...i pierozki.... do mnie przyjechal z polski bigosik i flaczki :-D

Magda gadaj jak tez tusz sie nazywa,bo ja szukam dla siebie ciagle a co kupie to niezadowolona jestem...
Pati Ty flaczki jesz?Fu...mi przez gardlo by to nie przeszlo,tak samo jak kaszanka albo salceson badz ozor:no: nie wspomne o tej zupie z krwi(zapomnialam nazwy)...napewno znasz,bo mnie moja znajoma z Tczewa o niej powiedziala.Bigos tez zjem tylko gdy wiem kto go robil...bo wiadomo,jest to danie na winie;-) czyli co sie nawinie;-)

Ja mam nadal przeboje z mala-biegunka i te sprawy i utwierdzam sie w przekonaniu,ze wiecej dzieci miec nie bede,wole isc do pracy.Decyzja o malej to wlasnie bylo to-zostac w domu z dzieckiem czy pracowac,wybralam to pierwsze ...i...nie ma co zalowac,bo mala jest i bedzie i bardzo ja kocham ale nigdy wiecej;-)

A co do makijazu permanentnego...ja bym tez chciala,bo mam jasne i brwi i rzesy ale z drugiej strony...skoro mam jasne to widocznie tak ma byc,bo i wlosy mam z natury jasne.A po drugie-ja lubie sie malowac;-)Chociaz ostatnio to czasu mi na to brakuje:dry:

A ja flaczki lubie,i kaszanke tez zjem :) taka np.z grilla :-) Ale tej zupy z krwi nigdy-czarnina sie nazywa...najgorsze swinstwo chyba co moze byc-bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... tak samo grochowki nie lubie w sumie... ;-)

Ogolnie ja tak za flakami az nie przepadam zeby gotowac czy zamowic w knajpie ale jak ktos ma czy da to zjem ;-) tak samo z salcesonem czy kaszanka... mykam z mloda do kity...zas bez auta jestem a leje jak diabli...ale juz sie rozgladamy za czyms...ale ciezko cos wyrwac malego,z malym przebiegiem i za male pieniadze :-D Milego dnia laski...do pozniej :-) Moj w polsce...bedzie wieczorem...

Mnie mala tez z wyra wytargala o 6:30 a za oknem bylo ciemno jak w dupie...budzila sie dzisiaj co godzine chyba :/ tak juz raz mielismy jak 6 miesiecy skonczyla...
Plany na dzisiaj? pranie,gotowanie,sprzatanie:angry:
Ide makijaza rzucic bo trzeba pojsc po male zakupy.
Juz wiem jak nazywa sie ten nowy tusz loreala...cos z milionem rzes,juz widzialam go nawet w DM,ale nie bralam bo u mnie kazda nowosc sie badziewiem okazuje.
Chyba nie maluje oczu...pojde wyprobuje pierw w sklepie:tak:

hej hej

Jola to ten z milionem on jest w opakowaniu w złotym kolorze, jest naprawde super ja tez zawsze narzekałam na tusze i ciężko mi było wybrac cos dobrego, bardzo lubie tusze estee lauder ale one kosztują w de w granicach 20-25 euro a ten z loreala ok 13 :-) w sumie to nie duża różnica :-D

Szymon dalej kaszle dzisiaj jade z nim do lekarza bo tej nocy wogóle sobie przez niego nie pospałam:angry::angry::angry: cały czas słyszalam ten kaszel:dry:o dziwo nie wygonili go z przedszkola:confused::baffled:

Magda niech Wam zapisze na noc syrop Capval...podaje sie go w nocy gdy dziecko budzi kaszel...i naprawde jest skuteczny...kaszel ustepuje...
Musze kupic na probe ten tusz :-) zobaczymy...
A ja dzis mialam putzke :-) 3,5h i 40 euro w portfelu wiecej :-) i kalorii mniej :-D Magda ile masz na putzkach na godzine?

reklama
Pati różnie od 10-15 euro za godzine dzisiaj tez byłam 3 godzinki u starszej pani zażyczyła sobie żeby jej pomyc kafelki w łazience i toalecie i wszystkie podłogi, mieszkanie jej ma ok 120 metrów i zapłaciła mi 50euro :-) właśnie buszuje po necie za jakimis koszulo- body i nic nie moge znalezc a podobaja mi sie bardzo ale nie chce z takimi zabotami:-D

Reserved - Beautiful Story

Reserved - Beautiful Story

Do góry