reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Ja to niepotrzebuje porzadnych zimowych butow...bo przeciez na przystankach nie stoje i nie marzne a gdzie chodze?? tyle co do sklepu przemkne? a na spacery z psem to wkladam zazwyczaj adidasy-nawet zima,bo mowiac szczerze to jakie tu sa te zimy?? to nie syberia:-D a kozaczki na specjalne wyjscia mam-jedne i starczy.;-)

kafelki wybralam jasne,matowe na podloge w calym mieszkaniu ,jedna laznienka bedzie bialo-czarna a druga brazowo-kremowa...ale to juz te nowsze kafelki,duze,prostokatne,porzadne...te na podloge z najnowszej kolekcji,facetka gadala,ze maja je w ofercie dopiero 3miesiace.Do laznienek jeszcze oprocz normalnych kafelek takie malutkie ozdobne,nie wiem jak to sie nazywa,ale wiecie o co chodzi.
Kuchnia z polski juz tez przywieziona i plyta i piekarnik i zmywarka...a lodowke kupimy tu.Teraz jeszcze musze myslec nad scianami...beda malowane ale do tego jedna sciana i np. kawalek innej tapeta.tez wiecie o co chodzi;-)

Ide teraz makijaza strzelic poki mala spi.Nara.

reklama
Jolka koniecznie fotki efektow koncowych :-)

Mowisz ze nie bylo ostatnio zimy??? bo ja wiem co innego-sybir wrecz byl :-D i zaspy po pas... albo taki mroz ze jezdzic sie nie dalo.. normalnie paranoja :-D a w polsce wczoraj pierwszy snieg wieczorwm pruszyl dzis mi bratowa pisala...niezle co.... a ja dzis znalazlam kozaki co kupilam sobie w tamtym roku i zapomialam totalnie o nich :O hahaha

Pati buty na szpilce to tylko wtedy jak jade z autem i wychodze na chwile:-D:-D Na zime lubie miec wysokie kozaki kowbojki.Wtedy mi wygodnie i moge latac po sklepach:-D:-D w Polsce to mam taki jeden sklep w ktorym kupuje buty ale szczerze mowiac nie znam nazwy:zawstydzona/y::-D:-DIde po buty wazne ze wiem gdzie a z nazwa kiepsko:-D:-D z Buffalo podobaja mi sie butki ale jak mowie do auta i spowrotem napewno nie na spacer z corka:-D nie wspomne o placu zabaw:-D:-D Lubie mamusie na placu zabaw w odpowiednich butach juz widzialam pogon dziecka w szpilkach:-D mamusia nie nadarzala za dzieckiem:-D:-D
Co do kafelek to mi sie marzy kuchnia bialo czarna podloga ulozona w karo i biale sciany do tego :rofl2:lazienka napewno bedzie rownie dobrze wygladala
Ja maluje nasza sypialnie na stary roz z bialym a stolowy na srebrno bialo. Na kuchnie nie mam pomyslu :-( no i na przedpokuj tez nie:dry:

Jesli chodzi o zakupy to ja wlasnie wybieram sie z Laura do H und M:-D:-D upatrzylam tunike, spodnhie, rajstopki i sobie sweterek jak go kupie to bedzie 1 rzecz jaka bede miala z HM:-D:-D

Patrycja a macie tam sklep Tobocco z butami? tak sobie przegladalam te buty i musze przyznac ze takie co kosztuja w buffalo na wyprzedazy 89 e to w tym sklepie za 10e mozna kupic :))))

Ostatnia edycja:
Ja wogole juz na obcasach bardzooooo rzadko....nawet na urlopie raz nie mialam ubranych...mimo ze wzielam... autem jak jade to musze miec plaskie buty bo inaczej za mocno gazuje...no chyba ze w automaticu to inna jazda ale biegowka to wyrywam jak formula :-D nie mam takiego czucia...a i sie zdazylo ze haczylam obcasem o wycieraczke :/ no ale inna sprawa jak Adam kieruje wtedy lubie sie odpicowac...ale na plac zabaw w obcasach? to chyba tylko victoria backham :-D
Glowa mnie dzis boli...kurde za duzo wina wczoraj wypilam :-D

Ja wogole juz na obcasach bardzooooo rzadko....nawet na urlopie raz nie mialam ubranych...mimo ze wzielam... autem jak jade to musze miec plaskie buty bo inaczej za mocno gazuje...no chyba ze w automaticu to inna jazda ale biegowka to wyrywam jak formula :-D nie mam takiego czucia...a i sie zdazylo ze haczylam obcasem o wycieraczke :/ no ale inna sprawa jak Adam kieruje wtedy lubie sie odpicowac...ale na plac zabaw w obcasach? to chyba tylko victoria backham :-D
Glowa mnie dzis boli...kurde za duzo wina wczoraj wypilam :-D

Ja to tylko w niedziele z moim jezdze autem to to norma ze jak z nim wychodze to odpicowana heheh bo wuzytowkla faceta jest kobieta u boku wiec trzeba dbac :)))
Uwierz ze do Victorii jej brakowalo :D
My wczraj tez z kuzynka winko pilysmy, swojskiej roboty mniammmm
Na piatek umowilam sie z Agnieszka na winko wiec troche pogazujemy :))
Ide konczyc gulasz i spadam po Laure
Milego dnia

Ja na zakupki wybieram sie w poniedziałek :)) butki do szpica też kiedys nosiłam ale to było jakies 5 lat temu, tez mi sie chce śmiac z mamusiek które na plac zabaw przychodzą w butach z 10cm obcasem :-):szok:, ja juz wstepnie wiem jakie chce kolory ścian ale to jeszcze nie takie odcienie o jakie mi chodzi przynajmniej moim beznadziejnym aparatem nie da sie zrobic dobrze zdjęcia.
W sypialni chce zielen z bezowym , u Szymona niebieski z żółtym, a w salonie brąz z żółtym ale to pewnie sie jeszcze zmieni jak znam życie bo codziennie budze sie z innym pomysłem

Załączniki

• P1120064.jpg
    P1120064.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 46
  • P1120066.jpg
    P1120066.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 46
  • P1120065.jpg
    P1120065.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 42
ja tez wole intensywne kolory ale teraz dla odmiany miały byc pastele ciekawe na czym sie skończy:-D

Jola wysyłam ci biało czarna łazienke :szok:

Załączniki

• 45401_1338911721534_1493385990_744643_1692106_n.jpg
    45401_1338911721534_1493385990_744643_1692106_n.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 66
Hehe Magda zalezy co kto lubi...mi akurat ta lazienka,ktora pokazujez sie absolutnie nie podoba i ja nie takie cos bede miec:no: zadnej szachownicy.Ja mam ciemne(nie czarne...tylko bardziej grafit) kafelki na podloge i jasne na sciane.
Szukalam czegos w tym stylu by Wam pokazac ale znalazlam tylko takie cos Ambientazioni Ceramica - Atlas Concorde nie,ze tak bedzie moja lazienka wygladac...tylko cos pod ten styl tych wszystkich tam ;-)

reklama
A co do koloru scian na reszte pomieszczen to ja musze pojechac do sklepu-tak jak z kafelkami bylo i tam wybrac.Bo ja musze widziec,cos z wyobraznia u mnie chyba kiepsko;-)

Do góry