reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Ja to tylko w niedziele z moim jezdze autem to to norma ze jak z nim wychodze to odpicowana heheh bo wuzytowkla faceta jest kobieta u boku wiec trzeba dbac :)))
Uwierz ze do Victorii jej brakowalo :D
My wczraj tez z kuzynka winko pilysmy, swojskiej roboty mniammmm
Na piatek umowilam sie z Agnieszka na winko wiec troche pogazujemy :))
Ide konczyc gulasz i spadam po Laure
Milego dnia

Ja gdy wychodze z moim to tez sie staram dobrze wygladac ale glownie dla niego a nie dla innych jako jego maskotka;-)bo nie jestem zadna maskotka i nie jestem od tego by sie mna chwalic...tylko piore jego gacie i wychowuje dziecko.:-DJestem przedewszystkim jego zona,ktora kocha mimo tego czy pokaze sie z nim w dresach czy odpicowana.:sorry2:Mi to co napisalas kojarzy sie z jakims szczeniactwem....gowniarze(i to niekoniecznie z racji wieku ale i myslenia) chwala sie swoimi wypacykowanymi na a`la Dode panienkami...;-)

Ostatnia edycja:
reklama
hello :)
ja wasnie jem sniadanie :/ odmowilam babci dzis przyjscia... strasznie bolala mnie glowa juz drugi dzien...w dodatku dostalam @ wiec i brzuch mnie nawalal... spalam wiec do 11:00...ogarnelam troche i wyciagnelam skladniki na obiad... Dzis szefowa poleca sajgonki wlasnej roboty do tego ryz z warzywami i duzymi krewetkami...coz babrania jest troche a ja jakos wene stracilam i apetyt bo sie najadlam sniadaniem :-D dobrze ze juz mnie tak nie boli....

Co do szachownic to mi sie to tez nie podoba ... Jolka styl lazienek co wkleilas podoba mi sie :-) i jeszcze bardziej jestem ciekawa efektow-pochwalisz sie nie? :-)

Co do blyszczenia przy mezu-facecie.... Hmmm...uwazam ze zadbana kobieta bedzie zawsze blyszczala obojetnie co ubierze... Moj jak gdzies jestesmy to sie wkurza ze sie tak gapia :-D i z tego wzgledu tez nie lubi jak wychodze sama...

A zalapalam sobie jeszcze jedna prace mala :-) selekcjonuje zdjecia z castingow na pewna strona internetowa :-) z calej sesji od 15-25 zdjec wybieram 5 najlepszych w roznych pozach itp. fajna robota...ale niektorzy modele i modelki to pozal sie boze...no ale jak w siebie wierza...no to co zrobic :-D

Madzia ja ci nie pomoge w wyborze bo ja to fanka mocnych kolorow jestem-intensywnych ;)
ja tez:tak:
ja tez wole intensywne kolory ale teraz dla odmiany miały byc pastele ciekawe na czym sie skończy:-D

Jola wysyłam ci biało czarna łazienke :szok:
nie podoba mi sie:baffled:
Hehe Magda zalezy co kto lubi...mi akurat ta lazienka,ktora pokazujez sie absolutnie nie podoba i ja nie takie cos bede miec:no: zadnej szachownicy.Ja mam ciemne(nie czarne...tylko bardziej grafit) kafelki na podloge i jasne na sciane.
Szukalam czegos w tym stylu by Wam pokazac ale znalazlam tylko takie cos Ambientazioni Ceramica - Atlas Concorde nie,ze tak bedzie moja lazienka wygladac...tylko cos pod ten styl tych wszystkich tam ;-)
my wlasnie cos pod ten styl mamy lazienke w Polsce na ranczu:-D Podobaja mi sie te kostki 1*1cm mamy wanne obudowana tymi kosteczkami do tego fuga jest z brokatem i extra to wyglada.Fotek niestety nie ma:-(
Ja gdy wychodze z moim to tez sie staram dobrze wygladac ale glownie dla niego a nie dla innych jako jego maskotka;-)bo nie jestem zadna maskotka i nie jestem od tego by sie mna chwalic...tylko piore jego gacie i wychowuje dziecko.:-DJestem przedewszystkim jego zona,ktora kocha mimo tego czy pokaze sie z nim w dresach czy odpicowana.:sorry2:Mi to co napisalas kojarzy sie z jakims szczeniactwem....gowniarze(i to niekoniecznie z racji wieku ale i myslenia) chwala sie swoimi wypacykowanymi na a`la Dode panienkami...;-)
Jolka w niedziele w dresach:szok::szok::szok:
Tu nie chodzi o maskotke tylko o to ze lubie sie elegancko ubrac zreszta jak Patrycja:tak: Uwazasz ze moj maz kocha mnie za to ze ladnie przy nim wygladam? Ktora kobieta nie lubi sie podobac? Chyba zle mnie zrozumialas
W domu chodze w dresach:-D:-D i najlepiej w luznej bluzce:tak:
hello :)
ja wasnie jem sniadanie :/ odmowilam babci dzis przyjscia... strasznie bolala mnie glowa juz drugi dzien...w dodatku dostalam @ wiec i brzuch mnie nawalal... spalam wiec do 11:00...ogarnelam troche i wyciagnelam skladniki na obiad... Dzis szefowa poleca sajgonki wlasnej roboty do tego ryz z warzywami i duzymi krewetkami...coz babrania jest troche a ja jakos wene stracilam i apetyt bo sie najadlam sniadaniem :-D dobrze ze juz mnie tak nie boli....

Co do szachownic to mi sie to tez nie podoba ... Jolka styl lazienek co wkleilas podoba mi sie :-) i jeszcze bardziej jestem ciekawa efektow-pochwalisz sie nie? :-)

Co do blyszczenia przy mezu-facecie.... Hmmm...uwazam ze zadbana kobieta bedzie zawsze blyszczala obojetnie co ubierze... Moj jak gdzies jestesmy to sie wkurza ze sie tak gapia :-D i z tego wzgledu tez nie lubi jak wychodze sama...

A zalapalam sobie jeszcze jedna prace mala :-) selekcjonuje zdjecia z castingow na pewna strona internetowa :-) z calej sesji od 15-25 zdjec wybieram 5 najlepszych w roznych pozach itp. fajna robota...ale niektorzy modele i modelki to pozal sie boze...no ale jak w siebie wierza...no to co zrobic :-D

fajna fucha:tak:
Ja wczoraj ogladalam top model na tvn i uwierz mi ze czesc lasek to jakies brzydule:baffled: chyba z 2 mi sie pdobaly:sorry2:

Dzis bylam w Ikea i mialam dzien na zakupy i sprzatanie. Mieszkanko az blyszczy:happy2: Laura w lozku od 19:happy2: a ja mam wolneeee

Anka :-)
ja wiem o co chodzi...kazda kobieta chce sie podobac,pewnie.Tylko,ze u mnie to nie jest uzaleznione od spodni w kancik,ja lubie sie ubrac sexy a nie elegancko...ja mam prawie 27 lat ale czuje sie na 17,kreci mnie muza techno i w ogole...;-) na codzien latam w dzinsach,adidasach,na sportowo,na luzie....A po drugie po co i komu ja mam sie podobac?? niepotrzebne mi problemy;-)kiedys to tez sie chcialam podobac ale teraz przeciez mam meza:-D lepiej nie kusic losu;-)a w niedziele w dresach? czemu nie,teraz takie dresowate spodnie w modzie:-D;-)

Dziewczyny trzymajcie kciuki-dzis mam mamografie.... na11:20 smigam...

a wczoraj bylam na wywiadowce...nasmialam sie jak nienormalna...Noemi ma strasznie fajna opiekunke w grupie...tak smiechowo opowiada...kazdy sie nasmial chyba za wszystkie czasy... byla kawka,slodycze,zakaski bo kazdy cos przyniosl..i uwazam to za fajna rzecz bo w polsce tak nie ma :-)
Lece myc wlosy ,oplece chate i smigam do klikini :/

Anka :-)
ja wiem o co chodzi...kazda kobieta chce sie podobac,pewnie.Tylko,ze u mnie to nie jest uzaleznione od spodni w kancik,ja lubie sie ubrac sexy a nie elegancko...ja mam prawie 27 lat ale czuje sie na 17,kreci mnie muza techno i w ogole...;-) na codzien latam w dzinsach,adidasach,na sportowo,na luzie....A po drugie po co i komu ja mam sie podobac?? niepotrzebne mi problemy;-)kiedys to tez sie chcialam podobac ale teraz przeciez mam meza:-D lepiej nie kusic losu;-)a w niedziele w dresach? czemu nie,teraz takie dresowate spodnie w modzie:-D;-)
Ja mam 30 i czuje sie jak 18 a techno zawsze lubialam:tak:
Sexi mozna sie ubrac zarowno w jeansy jak i w spodniach na kancik ale to napewno wiesz:-p PO co sie komus podobac:confused: to dlaczego ubierasz sie sexi:sorry2::-D Ja lubie jak ide z moim faceci sie gapia a moj wtedy mowi ...patrzecie patrzcie bo tyle wam zostalo:-D:-D a mam ja dla siebie:-D:-D
Wybacz ale w niedziele w dresie bym nie wyskoczyla nawet jakby mi zaplacili:szok::szok: Widze ze mam inna estetyke ubioru:rofl2:
Dziewczyny trzymajcie kciuki-dzis mam mamografie.... na11:20 smigam...

a wczoraj bylam na wywiadowce...nasmialam sie jak nienormalna...Noemi ma strasznie fajna opiekunke w grupie...tak smiechowo opowiada...kazdy sie nasmial chyba za wszystkie czasy... byla kawka,slodycze,zakaski bo kazdy cos przyniosl..i uwazam to za fajna rzecz bo w polsce tak nie ma :-)
Lece myc wlosy ,oplece chate i smigam do klikini :/

kciuki zacisniete &&&&
Fajnbie ze opiekunka w deche bo moja corka za swoja nie przepada ale w rozmowie ze mna jest ok
My mamy spotkanie za tydzien ciekawe co bedzie mowila:nerd:

Dzis Laura mnie obudzila o 7:30 mamo wstawaj idziemy do przedszkola:szok::szok:
dzis maja w grupie urodzinki wiec mojej napewno bedzie sie podobalo:tak::tak:

Anka :-) masz inna estetyke ubioru i inne zycie w ogole...ja z moim w niedziele rzadko gdzies wychodze,bo moj nawet w niedziele pracuje,wiec jak juz wychodze to tylko na spacer z psem i z mala wiec po co mam sie wtedy stroic?
W ogole nie pamietam dokad mysmy ostatnio razem wyszli...:zawstydzona/y:
Ale nie narzekam,bo ostatnio to nasza budowa tylko nam w glowach a nie wyjscia.
A tak w ogole to o czym my rozmawiamy?ktora jak ubrana i czy faceci zwracaja uwage?:sorry:cos mi sie wydaje,ze lubisz byc w centrum zainteresowania...a Twoj maz ma Cie tylko dla siebie,spokojnie..na pewno Cie nie odda;-)

Hej laski :-)

To ja Wam powiem ze ja techna nie nawidze :-D ale trance lubie :-) a najlpiej soul,black musik itp...

Zaraz smigam po cos slodkiego bo mam napad ...i po lody waniliowe :-D i piwo wypije tez :-D

Weekend spedzilismy u tesciow...bo tesciowa miala urodziny...najadlam sie za wszystkie czasy :-) miala pysznosci-mniamm :-)

Cycuszki mam zdrowe :-) mamografia nic nie wykazala...zrobili mi jeszcze usg i wszystko piko-bello :-)

Pati nie boisz sie ,ze cos slodkiego w boczki pojdzie?;-)
Chociaz ja ostatnio tez mam napady...ostatnio taka mialam chec na slodkie( a nic slodkiego w domu),ze nutelle wyjadalam ze sloika:zawstydzona/y::-D
Ja nie moge miec slodyczy w domu,bo jak mam to jem...a nie sluza mi,w sensie,ze pozniej ciezko kake zrobic :zawstydzona/y:;-)i jest problem typu-chce a nie moge :rofl2:

Jaki prezent mialas dla tesciowej??;-) 10 pazdziernika moj M ma urodziny...a ja odwieczny dylemat,co mu kupic??:confused: z kolei 6 trzecia rocznica slubu :happy2:

A co do mammografi to u mnie w przychodni sami kieruja,ostatnio kumpela dostala wezwanie i nie poszla wariatka...ja jeszcze nie dostalam,wiec czekam...bo u mnie rak w rodzinie,babcia (od strony mamy) zmarla wlasnie na raka piersi a wujek(od strony taty) tez na raka ale nie pamietam czego...

Ostatnia edycja:
reklama
kurde mnie nie ma ,a tutaj takie ubraniowe spiecia :)
u nas dzisiaj byl raj jak nie wiem
tesciowie w koncu przyjechali ,byli dwa tygodnie w hiszpani i nas obkupili
dla emilki dwie pary bucikow , dla mauricea jedne i dla mnie dwie pary ,normalnie bomba
tylko dla mnie buciki letnie i niestety poczakaja na lato za rok :)

Do góry