reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Hej dziewczyny.......... no to my pochodzilismy do przedszkola, szymonowi juz tak dobrze szło tzn w czwartek i piatek szedl chętnie i nie płakał bo na początku tygodnia to były cyrki, plakal że nie chce zostac sam bez mamy i taty ale w czwartek poszedł juz chętnie, mysle ze sie przyzwyczaił i tu nagle w niedziele gorączka i wymioty no i wczoraj juz został w domu i dzisiaj też :-( jutro ja ide do pracy wiec musze go juz zaprowadzic na razie nie ma dzisiaj gorączki i czuje sie lepiej, poza tym nie ma innych objawów ani kaszlu ani kataru nie wiem co to może byc :crazy::baffled::baffled:

Butki na zime hyyyyyyyyy jeszcze sie nie rozglądałam ale ja prawie zawsze kupuje www.tamaris.de no i koniecznie ze skóry to tez tak ok 200euro na nie przeznaczam, plaszczyki mam z tamtego roku jeden bardziej elegancki a drugi dlugi pikowany, kórtke tez z tamtego roku ale jak znam zycie to na cos sie skusze w polsce lubie Reserved - Beautiful Story i zawsze tam cos kupuje jak jade do pl :))

a dzisiaj nudyyyyyyyyyyy zimno i caly dzien z marudnym dzieckiem w domkuuuuuuuuuu nie mam pomysłu na obiad :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Madzia :-) fajnie ze sie zjawilas :-) Mam nadzieje ze Szymusiowi szybko przejdzie-moze to 3-dniowka?
Dzieki na namiary .-) musze sie porozgladac...strzelic ture po sklepach :-) pobuszowac w necie... jedne musze sobie kupic typowe sniegowce takie co mi nie przemokna jak pojde z mloda na sanki... a drugie to juz nie musze byc takie typowo sniegowe-bo ja to w sumie tylko autem jezdze...a jak smigne na snieg to w tych sniegowcach...
a na obiad u mnie dzis schabik w sosiku z dodatkiem suszonych grzybkow...

Ja mam kozaki na jedna zime wiec 200e bym w zyciu nie wydala bo bylo by mi szkoda kasy:szok::szok::tak:
Biale futerko uwielbiam do kozaczkow na obcasie z dlugimi noskami i eleganckie spodnie na kancik, ja ogolnie lubie eleganckie stroje. Ale dla wygody zakladam rowniez moje pumy i jeansy:-D:-D.
W Polsce odwiedzam Pretty Girl koniecznie, Mohito- uwielbiam ten sklep, Carry.. i inne niestety w DE ich nie ma:crazy: do HM czy Reserved moge pojsc tu wiec odpadaja zreszta w Hm to tylko laurze kupuje sobie jeszcze nic tam nie kupilam:-D:-D

Magda szkoda ze maly tak reaguje my przez dobry tydzien przerabialismy poranny placz.Od wczoraj Laura super smiga i nawet zaczelo jej sie podobac.Juz przyniosla pierwsza piosenke z przedszkola a nawet i dwie bo byly urodzinki w grupie wiec sto lat umie zaspiewac:-D:-D Mam nadzieje ze do jutra choroba pojdzie w niepamiec. Co do ciuchow to ja siostrze oddalam. Zawsze mzoesz na ebey wrzucic i zarobic troche kasy. Swoje ciuchy oddaje na Caritas

No dobra Pati,temat o zakupach najlepszy,bo to jest to co kobiety lubia najbardziej :-D
Jakby nie bylo to ja wczoraj tez kupowalam,albo raczej wybieralam...kafelki:-D i byla to chyba najszybsza decyzja w moim zyciu,kupujac ciuchy dluzej sie zastanawiam a przy kafelkach-te i te i zalatwione.Ale tak to jest przy dziecku...ostatnio jak mam z nia gdzies isc to wole wcale:no:

hej, ja dzisiaj dwie godzinki w pracy zaliczyłam :-) teraz musze cos na obiadek zrobic i uciekam po Szymona do przedszkola ( dzisiaj jestem w szoku bo poszedł chętnie i nawet nie płakał jak odchodziłam :)

ja zdecydowanie wole wybierac ciuchy niz kafelki :-D cięzko bylo by mi sie zdecydowac, ja mam teraz problem bo nie wiem na jaki kolor pomalowac szymonowi pokój i sypialnie naszą :szok: tyle fajnych kolorków ze cięzko sie zdecydowac :baffled:

Widzisz ja to inna jestem-bo ja nie uwielbiam zakupow-na nie musze miec wene :-) wtedy przychodze obladowana :-)
Co do butow z dlugim noskiem-yyyyyy -ja wlasnie smialam sie do upadlego jak robilam fotki moich butow z przed kilku dobrych lat... wlasnie mialy dlugie noski :-D kiedys podobaly mi sie -dzis wydaja mi sie okropne..ale to kwestia gustu...tak samo nigdy bym nie zalozyla bialego futerka... Lubie za to babeczki np.w fajnych jeansach do tego koszula-body...fajny zegarek,jakis fajny wisior...duza torba :-) klasa :-) typowo okraglych czubkow tez nie lubie..a.le np.podobaja mi sie takie... cos w ten desen bo nie do konca moje w 100% Buffalo Online Shop albo uwielbiam botki do jeansow :-) cos w ten desen :-) Buffalo Online Shop - Offizieller Online-Shop der Trendmarke Buffalo!

Buty tansze na zime to ja tez mam-takie za 30-40 euro...ale to bubel jest...przemakaja...szybko sie scieraja... odklejaja...eh szkoda gadac... za to jak mam porzadne to przynajmniej mi noga zima nie zmoknie...
ja wogole lubie miec kilka par butow na zime...bo na lato to mam zawsze kilkanascie :-D Anka a Ty gdzie buty kupujesz-bo moze ja jakas nieuswadomiona i faktycznie mozna dostac ztansze buty dobre?

jolka jakie kafle kupilas-jaki kolorek ?

Wczoraj kupilam mlodej kilka par rajstoop w ....lidlu :-D po dwa euro mieli...i fajne gatunkowo... kupilam jej siwe ,ecri i takie sliwkowe... dzis juz ubrala siwe do jeansowej spodniczki i siwego sweterka co jej ostatnio kupilam...widzialam ten jej blysk w oku ze sie sobie pdooba :-)

A wczoraj mi powiedziala ze chciwa jestem :-D bo jej balonow nie chce kupic...ona to jest dopiero maniaczka zakupoholiczka...wychodzimy z przedszkola i juz pyta czy na zakupy jedziemy... ciagle by cos kupowala... no i w lidlu wybrala sobie milch´-schnitte.. cos tam jeszcze...wiec jak pojechalysmy do reichelta to mowie ze juz koniec z kupowaniem...wiec mnie od chciwych wyzwala mowiac ze przeciez balony to nie jedzenie!!! :-D a wczesniej w lidlu jeszcze ja pakowalam swoje a ona poszla sobie po kiwi-patrze a ona chyba z trzy kilo naladowala :-D myslalam ze padne... a dzis z rana powiedziala mi ze jestem piekna i mam ladne wlosy :-D

reklama
Magda to ja mam tez problem na jakie kolory maznac mieszkanie...bo ja cale musze malowac oprocz mlodej pokoju... u mlodej mam pomieszane jedna sciana jest w pasy-pomarancz ,zielen i roz.-wszystkie soczyste-mocne wyrazne...a reszta scian pomalowalam na jednolito ..czyli jedna zielona,druga pomaranczowa a trzecia rozowa :-)

Do góry