MAGDALENA 27
Fanka BB :)
Hej dziewczyny.......... no to my pochodzilismy do przedszkola, szymonowi juz tak dobrze szło tzn w czwartek i piatek szedl chętnie i nie płakał bo na początku tygodnia to były cyrki, plakal że nie chce zostac sam bez mamy i taty ale w czwartek poszedł juz chętnie, mysle ze sie przyzwyczaił i tu nagle w niedziele gorączka i wymioty no i wczoraj juz został w domu i dzisiaj też :-( jutro ja ide do pracy wiec musze go juz zaprowadzic na razie nie ma dzisiaj gorączki i czuje sie lepiej, poza tym nie ma innych objawów ani kaszlu ani kataru nie wiem co to może byc
Butki na zime hyyyyyyyyy jeszcze sie nie rozglądałam ale ja prawie zawsze kupuje www.tamaris.de no i koniecznie ze skóry to tez tak ok 200euro na nie przeznaczam, plaszczyki mam z tamtego roku jeden bardziej elegancki a drugi dlugi pikowany, kórtke tez z tamtego roku ale jak znam zycie to na cos sie skusze w polsce lubie Reserved - Beautiful Story i zawsze tam cos kupuje jak jade do pl )
a dzisiaj nudyyyyyyyyyyy zimno i caly dzien z marudnym dzieckiem w domkuuuuuuuuuu nie mam pomysłu na obiad
Butki na zime hyyyyyyyyy jeszcze sie nie rozglądałam ale ja prawie zawsze kupuje www.tamaris.de no i koniecznie ze skóry to tez tak ok 200euro na nie przeznaczam, plaszczyki mam z tamtego roku jeden bardziej elegancki a drugi dlugi pikowany, kórtke tez z tamtego roku ale jak znam zycie to na cos sie skusze w polsce lubie Reserved - Beautiful Story i zawsze tam cos kupuje jak jade do pl )
a dzisiaj nudyyyyyyyyyyy zimno i caly dzien z marudnym dzieckiem w domkuuuuuuuuuu nie mam pomysłu na obiad
Ostatnia edycja: