reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Ania no i tak powinno byc:))
No wlasnie szkoda ze nasze dziewczyny sie rozchorowaly moj ma nocki to zas by impreza byla a tak to lipa
Ja nawet nie wiem czy jutro na grilla pojade zobacze jak sie bede czula bo nie chce sie jeszcze bardziej doprawic bo z wesela beda nici

reklama
Ania no i tak powinno byc:))
No wlasnie szkoda ze nasze dziewczyny sie rozchorowaly moj ma nocki to zas by impreza byla a tak to lipa
Ja nawet nie wiem czy jutro na grilla pojade zobacze jak sie bede czula bo nie chce sie jeszcze bardziej doprawic bo z wesela beda nici

Wesela nie powtorza a grilla zawsze mozna zrobic jeszcze raz :))
Ja cos czuje ze jakies bakterie chca mnie zaatakowac chyba asirynke sobie walne i witamnki. Bogdan gadal mi ze mam isc z nia do lekarza i nie czekac. Jeszcze mi dzwoni zeby fotki z Chorwacji mu przeslac :D Na szczescie kilka mam wrzuconych w picassa

Kochana no i ma Bogdan racje ja to wiesz ze juz dawno bym u lekarza byla po tym co ostatnio z nia przeszlam jak byla 4 miesiace chora wole dmuchac na zimne. Jak sobie przypomne te latanie po szpitalach te wszystkie badania ten caly stres te wszystkie choroby co niby miala miec to az mi sie zle robi.

Kochana no i ma Bogdan racje ja to wiesz ze juz dawno bym u lekarza byla po tym co ostatnio z nia przeszlam jak byla 4 miesiace chora wole dmuchac na zimne. Jak sobie przypomne te latanie po szpitalach te wszystkie badania ten caly stres te wszystkie choroby co niby miala miec to az mi sie zle robi.

oj to byla dluga choroba :(
Jak rano wstane i bede widziala ze nic sie nie zmienilo to podjade z nia po co a sie meczyc

Czesc dziewczyny :-) ale zescie naskrobaly...
Co do perfum...to jedyna droga rzecz na jaka sobie pozwalam ...i buty,musze miec dobre,bo mam problemy z nogami...ale dobre nie znaczy za 350 €:-D 50 jak dam za buty to juz mi duzo :tak: no a jak mam kupic perfume za 70-czy 80 € to juz jest dla mnie strasznie duzo :tak: no ale tego nie kupuje sie codziennie...a za taki bzdet jak okulary tez bym w zyciu nie wydala tyle kasy...mam za 10€ i szanuje je i uwazam by sie sie nie pocharataly ,bo zawsze tez kupuje tanie na bazarach po 5 € wiec teraz mam drogie :-D
Dobra,koniec smecenia o tym co drogie a co nie drogie...kto ma i lubi wydawac to niech wydaje.
Agnieszka mozesz myslec,ze 'nie wychowalam' sobie meza...ale tak nie jest,widzialy galy co braly...Moj M ma klapki na oczach i tylko praca zyje...jest samozatrudniony,sam musi wszystkiego dopilnowac...wychodzi z domu przed 7 rano a wraca po 21...a teraz to nawet w weekendy pracuje,bo mamy swoja budowe-wszystko od podstaw,nowe okna,zaklada ogrzewanie podlogowe itp.itd. Jak to sie wreszcie skonczy to mam nadzieje,ze bedzie lepiej...ale wychodzic to ja i tak nie bede bo nie mam za bardzo z kim,mam jedna kolezanke,ale ona to tak sie meza trzyma,ze bez niego sie nigdzie nie rusza.I co do niemieckich slowek to wlasnie ona tak gada,ze smiac mi sie czasem chce np. 'nie mam lustu' :-D i mnosto ma tego typu zdan.

Blond a o co Ci chodzi z tymi markami?? o to,ze napisalam o perfumach Armaniego?
To tylko glupia perfuma...
A jak jej uzyje to przeciez nie obnosze sie z tym,ze moj zapach to armani...spodobal mi sie i tyle...i kupilam ,jak juz zachoruje na jakis zapach to musze go miec...odmawiam sobie wtedy innych rzeczy. A ty tu wyjezdzasz,ze sa wazniejsze rzeczy na swiecie od marki.
Pewnie,ze sa...i doskonale wiem o tym,mimo,ze kupuje perfume na ktorej napisane jest Armani.Inne kobiety szaleja na punkcie torebek czy butow...ja szaleje na punkcie perfum;-)

No to i ja sie wypowiem...
Ja nie lubie jak ktos po slasku zajezdza,ale nigdy nikomu tego nie powiedzialam...bo niech kazdy mowi jak lubi...
Nie zauwazylam zeby ktos tu naduzywal niemieckich slow... a guten morgen,spielplatz czy cholera wie co tu sie jeszcze pojawilo to sporadyczne slowa ktore tu padly... Nie rob z igly widly...
Perfumy to jeszcze zaden luxus...prawie co druga kobieta w tym kraju ma cos z lepszych marek... Oczywiscie ze sa wieksze problemy na swiecie...ale chcialabym wiedziec czy robisz Blond w tym kierunku cos zeby bylo lepiej? bo ja tak-wplacam na konta ktore wspieraja dzieci trzeciego swiata...ale tez nie musze trabic o tym na lewo i prawo...
Okulary owszem kupilam sobie raz tak drogie.. i kupie drugi raz bo bez urazy te plastiki za 2-25 euro psuja oczy...i to bardzoooo.... i okulary ma sie na lata...jesli sie dba...
I co stracic dziecko wiem tez!!!!!!! ale to ze moje dziecko raz do roku na tydzien do babci pojedzie nie znaczy ze go nie kocham,ze jestem zla matka,ze nieoddalabym zycia za nie i ze za nim nie tesknie.... Gdybym wiedziala ze Noemi placze za mna ,jest smutna to nigdy wiecej nie pojechalabym sama...Za dwa lata mloda bedzie starsza,bedzie miala juz wspomienia o ktorych bedzie pamietala do konca zycia i wtedy bedzie jezdzila z nami...

No to se pogadalam :-D

Ja juz mam wysprzatane :-) pranie sie pierze...zaraz zloze to co wisi na suszarce...musze smignac pazury odzywka...wlosy czekaja na pofarbowanie-nienawidze tego sama robic...ale na fryzjera tez mi szkoda 20-30 euro zeby na jednolity kolor smignac skoro moge to za darmo zrobic :-)
Dzis u mnie na obiad bedztie salatka...a do tego z wczorajszych bulek beda zapiekanki... troche zostalo wiec szkoda wyrzucic...
Pozniej mam w planie do kauflandu pojechac butelki oddac bo mam dwie pelne siaty po wodzie i skrzynke od piwa... jeszcze na jutro zrobie obiad-klopsiki w sosie...mloda bedzie mi pomagac :-) Wasze dzieci tez lubia wam w kuchni pomagac?
Upal niemilosierny.. :/

Anka faktycznie moze skocz do lekarza na kontrole...bo cholera wie co sie rozwinie z takiego kaszlu...goraczka juz cos znaczy...ze organizm z jakims chloerstwem zaczal walczyc...No i moze od klimy jej ten kaszel sie zrobil? moja kumpela w szpitalu na dwa dni wyladowala...dostala klucia w plucach i kaszel...i okazalo sie ze to od klimy....ale to chyba juz pisalam... Zmieniacie te filtry od klimy? bo to bardzo wazne...duzo grzybow sie tam lubi rozwijac...a to powoduje rozne choroby... my o to bardzo dbamy w naszym aucie..

reklama
Pati ja sama jestem ze slaska a tez nie lubie jak ktos tak gada...a jak jade w moje strony to sie naslucham :-) ale mowi sie-kto z kim przystaje takim sie staje,moj M jest z pomorza,ze Sztumu dokladnie ,to niedaleko Ciebie...kiedys bylam w tczewie,mam tam znajoma,no ale do czego zmierzalam do tego,ze ja mam teraz wokol siebie tylko ludzi stamtad wiec slaski mi ulecial...zreszta nigdy mocno slaskim nie zajezdzalam,bo po prostu mi sie to nie podoba.
Ja tez juz mam posprzatanie i wlosy oliwa nasmarowane :-D bo mam tak zniszczone koncowki od tego slonca,ze szok.
Ide teraz jesc sniadanie.

Do góry