reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
A do jakiej kategorii mnie zaliczysz Anka???

Sama wiesz jaka jestes matka wiec chyba nikt nie musi Cie uswiadamiac
Uswiadamia sie te osoby ktore nie widza co robia i trzeba im palcem pokazywac jak krowie na rowie a Ty dobrze wiesz co robisz bo przeciez o tym piszesz. Jetes na tyle pewna tego co robisz ze nikt tego nie zmieni i jak napisalas wczesniej splywa po Tobie to co inni mysla...

Moja dzis zalapala sie na dwie drzemki. Znow ma stan podgoraczkowy :/
Chcialam jechac na urlop do Polski i lipa :( jak sie wali to sie wali...

Najlepiej jak zamkniemy temat...kazdy niech robi jak uwaza...I jakzda matka chce dla dziecka jak najlepiej...przynajmniej w moim przypadku...ende -punkt!!!

A co mlodej dokladnie? ma jakies objawy oprocz goraczki?
U nas z moczem dzis bylo wszystko okay... zaraz mi ulzylo...
Teraz jest tak goraca ze az nerwowa jestem...do tego jeszcze @ do tego za kilka dni...a wtedy to mi lepiej w droge nie wchodzic bo jestem jak cykajaca bomba :-D az mam takie nerwy w plecach... :-D co chwile psikam sie woda...
Kupilam sobie dzis tez tusz-od Ardeco...bo teraz ten dla mnie nr.1... do tego trzy perfumy :-) lakier do paznokci i w sumie to byloby na tyle nie liczac takich rzeczy jak dushgele czy pasty do zebow :-D

Magdalena-te fotki to byly z grilla u znajomych...to ich ogrod :-D fantastycznie tam maja...to w sumie zalew jest... wychodzisz z tarasu ...na ten pomoscik i skaczesz na glowke-no marzenie :-D
A co do Chorwacji to bylo w Novali...to mala miejscowosc..nie ma zbytnio co zwiedzac...ale jak jedziesz autem to mozna sobie pojezdzic... Dubrovnik bardziej do zwiedzania :-)

Laura procz stanu podgoraczkowego ma okropny kaszel, ale taki ze jak zacznie kaszlec to nie wie kiedy skonczyc, zaczela mi kichac a jak kicha to katar laduje na podlodze:baffled:Chodze i wycieram:dry: Kurcze mam nadzieje ze sie nie zaraze od niej bo chodzi i non stop mnie caluje:sorry2:
A co to za perfumy ? Ja ostatnio kupilam Euphorie CK ale na upal wole DKNY ten rozowy jest taki swiezy:tak:
A no i ten tusz to jakis wydluzajacy? Jeszcze nie mialam nigdy z Ardo:sorry2:

Jutro mamy spotkanko u kumpeli na dzialeczce i nie wiem czy damy rade jak sie mi Lali rozchoruje na maxa:dry:Moj pojechal do Polski:baffled: Oby do niedzieli mi sie dziecko bardziej nie rozchorowalo

Rob jej inhalacje...ostatnio moja mloda miala to samo...ale dawalam tylko syrop na kaszel...i witaminy...i duzo wody...dobrze ze ci je...
Duzo zdroka..
Ja standardowo moje ukochane Jean paul gaultier i Bvlgari..a jeszcze kupilam taki 30ml. Otto Kern-Singapure-rozowy...
A tusz to moje nowe odkrycie...jak dla mnie lespzy niz HR...Artdeco-All in One...taki czarny ze srebrna nakretka...robi wszystko :-D Mi bozia poskapila w rzesach..wiec dla mnie idealny teraz...na poczatku tak 3-4 dni troche przeklinalam go..ale potem sie rozkrecil...i dzialal cuda...z reszta to zazwyczaj jak nowe to niezbyt...i doipiero po kilku dniach pokazuje co potrafi ;-)

Ja jestem dzien do tylu...caly dzien bylam przekonana,ze jest sroda :sorry2:do momentu az nie siegnelam po tabl. anty. ...patrze a tam stoi czwartek....i wpadlam w lekki poploch :-D
Ania... tak to jest,wrociliscie z urlopu i masz chorowitka w domu,duzo,duzo zdrowka dla Laury !
Co do zapachow to ja niedawno odnalazlam swoj...a dlugo szukalam,mam jeden ulubiony J'adore Diora ale znudzil mi sie a po drugie uzywa go tez moja siostra...wiec jadac do polski musze miec inny bysmy nie pachnialy tak samo....wiec teraz moim nr. 1 zaraz po J'adore jest cerruti 1881...
A najlepszy tusz jak do tej pory to jednak telescopic.
Robie zaraz skok pod prysznic i w kimono...
Wiec dziewczynki...dobranoc :-)

Jak widac spac nie poszlam ;-) teraz wkrecilam sie w zapachy :-D
Znacie code pour femme Armaniego?? toz to prawie jak afrodyzjak ;-)uzywam gdy zimno:tak:

Znacie znacie-kiedys mialam...ale do konca nie moja nuta...ja wogole mam problem z perfumami...wybredna jestem :-D a stroju kapielowego do dzis nie znalazla...szal macicy na ulicy normalnie dostane!!!:-D

reklama
W ogole Pati mowiac szczerze to ja sie przy Tobie tu czuje jak bidota jakas :-D
Tez chodze ciagle po sklepach ale nie kupuje tyle co Ty...a i tak mam wrazenie,ze duzo kupuje...coz,u mnie w domu sie nie przelewalo,ale biedy tez nie bylo...
A teraz?? moj M ciezko pracuje by pieniazki zarobic wiec ja pieniazki szanuje...
Sama tez na poczatku ciezko pracowalam wiec wiem co to znaczy....
Pieniadze z nieba nie leca.chyba,ze tak sie wykombinuje,ze leca.......wtedy mozna szalec!;-)

Do góry