reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Anka mialam sie jeszcze ciebie zapytac-wywalilas swoj profil z nk?
I jak znacie jakies fajne strony z okularami slonecznymi to dajcie linka :-)

reklama
Jaka wogole u Was dzis pogoda? bo widzialam ze ma strasznie padac w Waszych rejonach...i te tornada cholerne cos sie zaczynaja...az strach sie bac co to sie na swiecie dzieje...
A ja nie wiem co mam ze soba poczac :-D posprzatane juz wczoraj mialam...kawe druga pije...wstawilam pranie,poszlam sprawdzic czy wyprane i okazalo sie ze ja wcale guzika nie wcisnelam :-D Muzyka leci wiec nawet nie slyszalam czy cos dziala

Nijakie bo Ciebie na nich malo ;-):-D
No wichury u Nas ostatnio fest...wczoraj o 19:30 sie ciemno zrobilo i tak wialo,ze myslalam,ze bez dachu nad glowa zostane,a pare dni wczesniej wichura sie o 13 rozpetala,az musialam swiatlo zapalic w mieszkaniu bo tak ciemno bylo..i tylko slyszalam syreny strazy pozarnej ...a niebo sie robi tak czarne ze az trwoga :szok: ja od razu wypatruje czy jakas traba powietrzna sie z tych chmur nie robi :-D

A pogoda dzisiaj calkiem niezla...juz nie ma takiej parowy i duchoty,ale cieplo jest nadal :)

Patrycja nie mam konta na nk bo maja teraz taki regulamin ze moga wykorzystywac twoje fotki do wszystkiego wiec usunelam konto. Juz byla afera ze jakas kobiete wykorzystali do fotek erotycznych tzn jej glowe
Pogoda taka sobie raz slonce raz chmurki:baffled:
Okularki to kupilam za 1e w Madonnie:-D:-D:-D
Co do samodzielnosci dzieci to moja jest jak na 3 latke bardzo samodzielna i ja jej nigdzie nie zostawiam.A przepraszam chyba 4 razy oddalam ja do kolezanek na 2h:-D:-D Teraz idzie do przedszkola i nie musze sie martwic o toalete, jedzonko czy ubieranie sie:rofl2:Wiem ze da sobie rade.Nie jest tez taka, mimo ze siedze z nia non stop, trzymajaca sie sukienki.Nie pilnuje mnie:happy2: Ale dzieci sa rozne i np moj siostrzeniec nawet do wc chodzil z mama a wszystko sie zmienilo jak poszedl do przedszkola:rofl2:

A gill ogladne potem bo musze sie szykowac na zakupki:-D

Jolka ja juz Ci pisalam ze mam tak jak Ty i tez nie mam gdzie Lali zostawic i non stop z nia sama caly dzien.Twarde babki jestesmy damy rade :)

Ja juz od ponad 4 lat sama z mloda...babcie jedna w polsce druga ponad 200km.od nas..Ale mi starczy jak oddam od czasu do czasu mloda...
A co do regulaminu tez to czytalam..ale to obojetnie gdzie zamiescisz foty moga je podebrac...tak bylo jest i bedzie...nawet jak tu sobie na zamkniety wstawimy :-D a zboczencow nie brakuje...
Ja szukam jakis okularow takich co mi oczy nie popsuja...te moje stare juz mi sie znudzily.. ogladalam program o okularach i takimi za 1 euro niezla krzywde mozna sobie wyrzadzic...ja mam dosyc problem z okularami bo mi malo co pasuje :/ zjadlam pol arbuza i chyba zaraz urodze :-D

hej

tak sobie was czytam raz na ruski rok............ ale u nas tez mega upały nic sie nie chce.......

wakacje bez dziecka zdecydowane TAK TO SIE NAZYWA PRAWDZIWY URLOP i juz nie bądzcie takie matki polki, że wszędzie trzeba z dziecmi jeżdzic bez przesady to ze się ma dziecko nie oznacza że sie ma byc caly czas do niego "uwiązanym"

plaża jak dla mnie tez lepsza kamienista a dziecia te kamienie w niczym nie przeszkadzają!!!!

pisałyscie kiedys o tuszach

kupiłam pare dni temu tusz do rzęs taki b. tani za niecałe 6 euro firmy manhattan explosive xxl i jest naprawde superrrrrrrrrr, bo loreala mam serdecznie dośc

w piatek jedziemy do pl na 2 tygodnie :)) i juz sie nie moge doczekac

pati fotki jak zwykle super a te z grila to nad jakims stawem, jeziorkiem czy rzeką to tez byliscie tam na wakacjach bo ja troche nie w temacie :))

a jeszcze raz ja a mogł bys dac jakies namiary na tą chorwacje to jakas prywatna kwatera??? bylo co zwiedzac w pobliżu ??? i ile do plaży???

reklama
hej

tak sobie was czytam raz na ruski rok............ ale u nas tez mega upały nic sie nie chce.......

wakacje bez dziecka zdecydowane TAK TO SIE NAZYWA PRAWDZIWY URLOP i juz nie bądzcie takie matki polki, że wszędzie trzeba z dziecmi jeżdzic bez przesady to ze się ma dziecko nie oznacza że sie ma byc caly czas do niego "uwiązanym"

plaża jak dla mnie tez lepsza kamienista a dziecia te kamienie w niczym nie przeszkadzają!!!!

pisałyscie kiedys o tuszach

kupiłam pare dni temu tusz do rzęs taki b. tani za niecałe 6 euro firmy manhattan explosive xxl i jest naprawde superrrrrrrrrr, bo loreala mam serdecznie dośc

w piatek jedziemy do pl na 2 tygodnie :)) i juz sie nie moge doczekac

pati fotki jak zwykle super a te z grila to nad jakims stawem, jeziorkiem czy rzeką to tez byliscie tam na wakacjach bo ja troche nie w temacie :))

do Matek Polek to nam barkuje!!!
Sa mamusie, mamy i matki........
Sa kobiety ktore pragna miec dzieci i nie moga ich miec, sa takie ktore pragna miec i je maja, sa kobiety ktore zostaly matkami bo wpadly i sa takie ktore nigdy nie powinne byc matkami.
Decydujac sie na dziecko wiedzialam jak to bedzie wygladalo i pisane o tym ze sie jest uwiezionym przy dziecku podnosi mi cisnienie.Jak sie chce byc wolnym to sie lata tu i owdzie i bierze srodki anty zeby nie miec dzieci.
Niejedna kobieta dala by wszystko co ma zeby byc tak uwieziona na urlopie z dzieckiem

Do góry