reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

No...tez mysle,ze bardzo lubia pozowac do zdjec :-D:-D
Ale w takim miejscu to ja bym tez pozowala...
Wlasnie Pati,na co Ci te spodnie byly....jadac do Chorwacji bym napewno spodni nie brala ;-)
W ogole...ta woda tam tak czysta,zachwycona jestem tymi Twoimi fotkami,po prostu raj.

reklama
wtedy byl zimny wieczor...my bylismy pod koniec czerwca...a piasku to tam nie bylo...tylko same kamienie...tylko tak wygladalo :-D a pozowac to tez czasami trzeba :-) Co do skakania na glowke to raz skoczylam i wiecej nie!! bo dla mnie ta woda za slona byla...i normalnie jakby mi ktos kwasem po oczach dal...oczzywiscie zostalam okrzyknieta ksiezniczka plaz...bo ciagle nazekalam na ta slona wode...a nasi faceci to tylko nurkowali...jak male dzieci...ale za to jakie cuda nam z dna poprtrzynosili...nawet moja branzoletke wylowili na 7 metrach :szok: i to dzien pozniej...uparli sie ze ja wylowia...ale nie raz prawie prezzylam zawal bo jak widzialam jak oni skacza na glowke to juz oczami wyobrazni widzialam plame krwi :szok::-DA smakowalo Wam ich jedzenie?bo mi niezbyt...salami i sery byly okropne...mozarella katastrofa...ciagle na salatkach bylam :-) a i ceny mieli tez kosmicznie ...za obiadek zwykly od 15-20 euro..a niby tanio tam mialo byc :-D
A co do dziwnych scen to juz nie raz widzialam w aucie jak to sobie ludzie lubia podlubac w nosie...raz nawet facetowi trabnelysmy i pokazalysmy jaki obrzydliwy jest bo to byl szok...pol palca w nosie!!!! paranoja-bleeeeeeeeeee....

najlepsze bylo jak pakowalam kofer...mialam taki big...milion ciuchow...pojechalismy na 10 dni i 14 par butow po selekcji wzielam...bo jak chcialam zabrac te co przygotowalam to muaialabym sama samochodem jednym jechac...awantura byla...albo selekcja alnbo nie jade :-D

Jak sie nazywa to miejsce ,w ktorym bylas? napisz mi bo jak bede planowac jakis urlop to tylko tam :-D a pozniej Egipt :-p

Novalja, island Pag, Croatia

Polecam...nie ma az tak duzo ludzi...ale to miejsce np.jest bradzo znane bo zjezdzaja sie tam dj.z roznych krancow swiata i na tej wyspie na plazy robia party 5 dni...jest wtedy mega klimat..mozesz sobie poogladac w necie..club papaya :-) swietny nawet za dnia..siedzisz sobie w basenie przy samym barze zamiast na hokerach i pijesz drinki...a jak masz dosc to smigasz na plaze...jest tam multum malych plaz...tylko dla Ciebie :-) dla nas rajjjjj :-)

Ostatnia edycja:
Anka tam byly tez rodziny z dziecmi...od nas z czerwcowek tez byly kobitki na takich "skalistych "plazach i chwalily sobie...tam sie specjalne buty jak wiesz nosi...i nie wszedzie jest tak skaliscie jak na zdjeciach u nas...my poprostu wybieralismy takie bo bylo zero ludzi :-)

reklama
tak jest zawsze :))

Jolka a Ty z dzieckiem chcesz na taka plaze? nielepiej na piasek?

A kto powiedzial,ze ja z dzieckiem pojade??;-) z takim malym to nie warto,bo ani Ty nie masz urlopu ani dziecko zadnych wspomnien...a po drugie w tym roku to juz odpada-mamy budowe i co innego na glowie a nie urlop...
Z dzieckiem to tak jak mowisz wybiera sie inaczej,bo albo planujesz urlop 'pod impreze' albo 'urlop z dzieckiem';-) mnie raczej w najblizszych latach czeka to drugie...a jak bedzie starsza to pojedzie na wakacje do babci do PL a starzy sie zabawia :-D

Do góry