anka26_x_07
Mama Laury :)
U nas woda tez blekitna a wszedzie mielismy piasek nie wiem jaka widzisz roznice ale pewnie taka ze na fotkach woda wyglada na zoltawa heheh a to od pisaku bo jak mam zdjecia przy skalach to czysty bloekit ) na skaly czy kamienie bym sie w zyciu nie wybrala Ja to z ksiezniczek ktore musza miec miekko pod stopami a pozaty na kamieniach czy na betonach co za raj dla dziecka.Totalna porazka- nawet zamku nie mozna zrobicMorgen !!!
Jolka nie trzeba mieszkac na poddaszu zeby miec w chalupie 30 stopni-mowie Ci nawet wiatrak nie daje rade...mam wode w sprayu i troche mnie to ratuje...dzis mialam jechac z kumpela nad wode,ale ja na tym antybiotyku nie moge przebywac na sloncu...
Dzis mloda ma U8...coiekawe jak wyjdzie...
Zaraz bede malowac pazurki :-)
Aha Anka Wy mieliscie tylko piaszczyste plaze tam?
bo widze wielka roznice w wsodzoie...my mielismy sklaliste plaze i woda w kazdym miejscu byla totalnie blekitna ... bajkowo tam bylo...teraz szukam cos na Krecie...jakies fajne apartamenty...Ale do 'Chorwacji chcialabym jeszcze raz wrocic...niesamowite widoki :-)
ja jak za bardzo dbam o pzaury to mi sie lamia wiec tylko obcinam i piluje, niemawidze miec lakieru na pazurkach bo odrazu mi sie lamia wiec maluje tylko u stop i tez tylko latem:-)Narzekalysmy w czerwcu,ze slonca nie ma To teraz mamy za swoje
Ja jade dzisiaj nad wode...jestem umowiona z kolezanka.
Moje pazury...masakra,juz mam dosyc tego,maluje,dbam a one i tak sie lamia!zebym sie jeszcze jakos ciulato odzywiala,ale ja pilnuje by miec witaminki i takie tam...dobrze jem,ale coz juz taka moja uroda,moja siostra ma takie twarde paznokcie-jej sie nie lamia a mi? no coz...Moze jakbym miala gosposie co by za mnie wszystko w domu zrobila ale ja rece mocze doslownie co chwile,eh juz nic nie pisze...
Ide jesc siadanie.
Agnieszka widze,ze Twoja Emily z 12 sierpnia :-)
To podobie bedziemy swietowac...tylko Ty 2 latka a ja roczek .Nam tak akurat w sobote wypada 14. W tamtym roku to byl piatek...oooj pamietam
Ja tez ostatnio bylam na U6 i mala sie tez dobrze rozwija,wazy 9300( niby o 300 gram za malo,bo dziecko do roku powinno potroic swoja wage urodzeniowa a mala miala 3210 jak sie urodzila,no ale do roczku ma jeszcze miesiac ) i 74 cm.
Z tymi chorobami u dzieci to jest przekichane...
z ta potrojona waga do roku to ja sie nie zgadzam bo wtedy moja to by niezla klucha byla i by miala wage 2,5 dziecka Urodzila sie wazac ponad 4kg a na roczek wazyla 10,5kg
MOja wstala z goraczka, kaszelek a mialam isc na basen
No nic siedzimy w domku wiec skorzystalam i pomylam podlogi wieczorem wystartuje z zelazkiem