reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Kurde zas skleroza-musze termin na bilans zrobi ;-)
Z malowaniem u nas zero problemow...w przedszkolu mowia ze Noemi maluje jak 5-cio a nawet 7 letnie dziecko :-) Ale ciekawe co bedzie jak bedzie doktor kazal sie rozbierac i ubierac...Bo ja mam ksiazna w domu...mama ubierz mi...mama zdejmij mi...oczywiscie tresujemy...i buty,majtki,spodnie w sumie wszystko umie ale co bedzie jak zaprotestuje? :-D

Jolka ja tez kocham szybko jezdzic...ojjj jojjojjjjjjjjjjjj -dac mi ferarii a nad ziemie sie uniose :-D nasz wyciagnie 250 ,ale ja tylko do 230 sie rozbujalam...potem troche sie boje ...sczegolnie jak sie rozpedze a wtedy zakret sie zaczyna...i tak wluku 190 na blacie-dzine uczucie mam wtedy...miesnie mi sie zaciskaja :-D Ja to bym chciala dla siebie cabrio...takiego mercedesa Sl-bialego np :-) pomarzyc moge-no nie? ;-) :-D
a065.gif

Z parkowaniem to na poczatku sie balam...teraz juz tez mam opanowane...chociaz czasami ciasno w cholere...i dodatkowo jak ruch na ulicy to mnie to stresuje...bo tu ludzie w tym miescie o kazda sekunde walcza :-D Ale ostatnio moja mama jak zobaczyla gdzie ja chce zaparkowac to tylko "corcia przeciez nie dasz rade! a ja co?ja nie dam rade? wysiadajcie...(zeby mi obok samochodow nie obili...albo zeby mama nie utknela :-D ) potem mi powiedziala ze po pol roku jazdy jestem lepsza od niej po 25 latach :-) No ale samochod trzeba zuc i nie bac sie...mam jedna kumpele to juz 3 rok robi jazdy :-D i chyba nie zda tego nigdy :-D

Jolka pochwalisz sie na koniec meblami w kuchni -prawda? :-)
Ja ogolnie ogarniam wieczoem zeby na rano miec w miare czysto...a jak mloda w Kita to odkurzam,myje podlogi...dzis mialam troche do sprzatniecia po moim domowym Spa wczoraj...ogladalismy mecza ja przy okazji manicure,pedicure strzelilam sobie :-)

reklama
Dzieki dziewczyny wreszcie odnalasłam tą Speisestärke ibiszkopcik wyszedł jak marzenie :) teraz biegne z Szymkiem nazbierac truskaweczek bo galaretka sie już chlodzi :-):-):-)

Pati skoro Ty jestes taka krolowa szos to czemus Ty tak pozno prawo jazdy kobito zrobila??;-) Tyle straconych godzin za kolkiem ...:-D
Ja sie balam jezdzic...oooj,egzamin to cudem zdalam,za 4 razem(3 lata temu),zawsze oblewalam na miescie.Balam sie ale jezdzilam...balam sie ale sama sie do PL wybralam...i to mi duzo dalo:tak:Teraz juz sie nie boje...powiem nawet,ze jazda mnie nudzi i meczy (no tak jak sie klimy nie ma)a kiedys to panikowalam...balam sie czerwonego swiatla(tym bardziej na gorce!) duzego ruchu i parkowania :-) Ale to kwesta przyzwyczajenia...

Polozylam mala i ma spac,ale zanim zasnie to pojde jeszcze do niej z 5 razy,bo nauczyla sie wstawac :cool2:

Moja wlasnie polozona spac...w tle leci mecz...ale ja dzis wale,nie patrze .-D piwko sobie otworzylam :-)
A prawko faktycznie pozno...kiedys mnie wozili...ale w koncu kiedys sie komus znudzilo i mnie wygnal...Ja na poczatku balam sie jak cholera..myslalam ze nigdy w zyciu po berlinie jezdzic nie bede :-D Ale zdalam za pierwszym razem...i od razu w auto... ja ogolnie uwielbiam jezdzic...moglabym w spedycji pracowac albo na taxi :-D:-D klimy to ja wogole nie uzywam...lubie przeciag w aucie i szyby otwarte jak upal... za to w zimie siedzenia az parza w dupsko :-D zawsze grzeje na maxa :-D

Moje dziecko mi jeszcze przed spaniem powdziekowalo samo od siebie z prezenty jakie dzis dostala i za ...dobre jedzenie :-D slodkie to bylo naprawde :-)

a jeszcze nawiazujac do stania pod gorke-jezuuu ja to dopiero mialam dylemat jak przesiadlam sie z samochodu z nauki jazdy w nasz...bo tam to mnie nauczyli ruszac z recznego a tu zonk bo w naszym przycick tylko...i za chiny nie idzie ...wiec musialam sie nauczyc bez...czasami na piskach ruszam :szok::-D bo boje sie zeby za bardzo nie zjechac i w kogos nie walnac...bo co niektorzy to lubia najlepiej ci na dupe najechac...

Magda jak tam Ci tego biszkopcika t truskaweczkami zostalo to daj troche :-) smaka mi narobilas i chyba tez cos wykabinuje...mam make ziemiaczana z polski...moze dasz przepisik na biszkopcik ?te kupne to mi srednnio smakuja...

Mialam Wam jeszcze napisac ze dzis idote roku przed soba mialam...wchodze do turka po dönery...tak nas dzis naszlo ;-) bylam z mloda razem...no i stoi dwoch playboi...:cool: jeszcze dobrze nie weszlam a jeden do mojej mlodej podchodzi i pokazuje jej cos w komorce...mloda stoi nie wie o co biega wiec podchodze i pytam co od niej chce..a. on jej makaron na ucszy nawija ze on ma syna i Noemi za synowa by chcial..i jej pokazuje jakiegos dzieciaka,potem mi...patrze na niego i pytam czy sam siebie slyszy co on wogole gada...Boze da to debili na tym swiecie!!!!!!

Zakupy zaliczone, splarium tez :)
Laura spi od 19:30 wiec moglam sama wybrac sie na zakupy.Tak szalala na placu zabaw ze padla jak komar;-)

Wracajac do prawa jazdy to ja zrobilam dopiero majac 26 lat Zawsze mnie wszyscy wozili wiec nie musialam go miec.Moja mama mnie wysylala a ja jej na to ze ja jak aktorka, gwiazda z Hollywood:-D i mi nie jest potzrebne.Ale moj kupil dla mnie auto i zostalam zmuszona:-DZdalam za 1 razem i pierwsza moja podroz autem byla do Niemiec:tak:
Lubie jezdzic sama jezdze z Laura do PL dvd robi swoje wiec luzik. nie boje sie szybko jezdzic.Jak to moj mowi : Jakbys miala 300 na blacie to tyle bys jechala:-D:-D:-D

Ja jutro robie Wolke, jakos mi zasmakowalo to ciacho

W niedziele planujemy grill nad Renem z Blond i Agnieszka mam nadzieje ze uda sie to spotkanko:tak: Juz sie ciesze na sama mysl:-)

No to Anka zycze Wam udanego spotkania...My jutro z moimi gwiazdami smigamy podbijac Berlin :-) Nie bedzie mnie nawet na noc w domu.. :-D spimy wszystkie u jednej kumpelki w domu ...Juz sie ciesze...zas bede smiac sie az prawie pekne :-D
No mi kazdy mowil jak do polski po 3 miesiacach zdania prawka chce jechac sama z mloda do Pl.ze chyba zwariowalam...a ja na przekur wszystkim pojechalam...i bez dvd i innych gadzetow :-) tylko znikopis moje dziecko mialo ...byla wzorowa :-)

reklama
Do góry