reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

kurde to co ja zrobilam , ze nie doszly jutro wam wysle tylko dajcie szybko znaka daj dojda

ok czekam :)

Magdamir witam na forum :) Masz super dzieciaczki a przez Hanover przejezdam jak jade do PL :D

Zasiedzialam sie na forum Cro :) czytam co by najlepej zagospodarowac urlopik :) Pogody sie niestety nie zamawia wiec na wszelki wypadek trzeba miec jakies wycieczki - plan B :D
MOj zasnal przed TV a Lali juz dawnho w swoim lozku chcialam z nia polezec to mnie wywalila :/

reklama
Mowilam ze babciny :-D:-D

Anka a taki jak Twoj stroj w kropki w polsce widzialam po 69zl.tzn.na necie mi pare razy smignal :-)
Ja Aldika nienawidze...kupilam raz tam jedzenie i wszystko wywalilismy bo mielismy wrazenie ze kwasem jakims smakuje...wszystko jakies dziwnie kwaskowate...ja tak jak Jolka najczesciej robie duze zakupy w Kauflandzie...male w Kaisers albo w Penny...kiedys penny omijalam szerokim lukiem,ale zdazylo sie ze kilka razy cos gdzies u kogos jadlam i wlasnie to w penni kupowali...wiec zaczelam sama po te rzeczy tam jezdzic :-) i od czasu do czasu robie tez w realu...ale do tych duzych mam daleko ...tylko jeden sklep mam w sumie w poblizui to wlasnie kaisers...troche drogi...ale spoko ;-)
U nas dzis upojna noc byla ;-) troche niewyspana jestem...mimo ze do prawie 10:00 znowu spalismy...mloda cos ostatnio pospac lubi...pozniej jedziemy gdzies z mloda na jakies pilki,zjezdzalnie itp...pogoda niezbyt za oknem wiec trzeba jakas inna alternatywe poszukac :-)

Magdamir witaj:-)
Ania ja wzielam ten bo bylo napisane,ze to rozmiar L a na tamtym L/XL(ale obydwa w tym samym rozmiarze 38) wiec balam sie,ze w tamtym majtki beda mi za duze a po drugie podobal mi sie i mimo takiego kroju stanika myslalam,ze bedzie jednak dobrze lezal,ale coz,pomylilam sie-zdarza sie :sorry:
Ja tez widzialam,ze te stroje w PL sa duzo tansze,cos ta cena tu wygorowana.
U mnie dzisiaj paskudna pogoda i siedzimy w domu.

Ostatnia edycja:

Dzien dobry co to dzis tak pusto?
ja juz prawie kawke koncze a tu cicho sza...:happy:

u nas wekend zlecial szybko w sobote wybralam sie na miasto kupilam sobie bluzeczke w H&M byly wyprzedaze,a wczoraj wyskoczylismy do kumpeli i tak zlecialo..
jeszcze 2 dni i wakacje :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
a wczoraj na ebay kupilam malemu rowerek taki bez pedalow heh :-D:-D mlody jezdzil od kumpla spodobalo mu sie to..
udalo mi sie kupic uzywany za 10 euro teraz czekam na dostawe w tygodniu..
takie cosik pewnie tez je znacie
HUDORA Laufrad Ratz Fratz Bremse Lauflernrad schwarz bei eBay.de: Laufräder (endet 10.07.10 15:36:16 MESZ)

dziewczyny wy juz chyba dlugo mieszkacie w niemczech co??
ja dopiero od stycznia ale jestem zadowolona z wyjazdu narazie podoba mi sie :tak::tak:

No nic zycze wam udanego i milego dnia bede do was zagladac w miare moich mozliwosci czasowych :-D:-D

Blondi ja aldika nie lubilam ,nie lubie i juz chyba nie polubie...z reszta jak dla mnie marny wybor maja ;-)a ja lubie kupic wszystko w jednym miescu :-) Ale jesli mowisz ze maja markowe rzeczy pod inna nazwa to moze polec cos,jak bede kiedys przejezdzala to wstapie i kupie...zobaczymy... ;-)

Magda ja mieszkam w Belinie prawie 5 lat juz :-) i kiedys mieszkalam w Hannoverze...ale to inna bajka i inny ksiaze :-D a dokladnie na Kronsbergu ;-) A Ty na jakiej dzielnicy mieszkasz?Co Was sprowadzilo do DE?Dzieci zadowolone?
A ja to chcialam sie naszych lasek zapytac-planujecie wogole isc do pracy?Ktoras tu wogole pracuje? :-D

Hejka bylam wlasnie w sklepie jesli mowa o zakupach to ja przewaznie robie zakupki w Kauflandzie lubie go bo wszystko tam kupie no i mam kolo domu...
ale jeszcze odwiedzam od czasu do czasu penny oraz rewe :tak::tak:
a w aldim zauwazylam u nas ze same dziadki i babcie przewaznie tam kupuja :-D:-D

patrycja ja mieszkam na Vinnhorst tej dzielnicy nie znam twojej jeszcze :no::no:
co nas sprowadzilo?? hmm..zycie :-):-) ja mam obywatelstwo dzieci tez wiec zaryzykowalismy...
moj m pracuje kumpel mu zalatwil narazie budowlanka bo dorywczo chodzi sobie na kurs jezykowy :tak: ale tak od pazdziernika lub listopada ma juz zapewniona inna prace :tak:
ja narazie siedze sobie w domu i czekam az moj syncio pojdzie do przedszkola w sierpniu a co ze mna to sie okaze...chcialabym sobie isc tez gdzies dorobic ale ja mysle o jakims sprzataniu czy czyms takim :tak::tak:

Magda a wiesz gdzie bylo kiedys Expo ? to zaraz tam...to bylo calkiem nowe osiedle...w sumie wszystko robione pod Expo 2000 wiec wypas..pamietam ze w naszym Mini -malu bylo chyba z 15-20 plazm :-D i takie elketryczne wozki byly,ze jak jechalas to na monitorze wyswietlalo sie jaka wlasnie mijamy promocje :-)Uwielbialam to nasze osiedle... bo wszystko tam robili najlepsze :-D chcialabym jeszcze kiedys na takim osiedlu zamieszkac...Teraz juz to wszystko tam pewnie wrazenia nie robi bo kupe lat minelo...ale wtedy bylo naprawde rewelacyjnie :-) No i podobalo mi sie ze to osiedle nie bylo wcale takie wielkie ...i otoczone polami,lakami,lasami... :-)
Ja od kilku tygodni mam z przypadku jedna babcie do ktorej chodze :-) pomagam jej w roznych rzeczach...np.teraz bede wiozla ja do lekarza,pomagam jej sprzatac badz zrobic jakies zakupy...placi mi 10 euro za godzine...dostalam ostatnio od niej puder w kremie w prezencie :-D a to nafaszeruje mnie czeresniami ze wstac nie moge...przy okazji wygada sie za wszystkie czasy... a mi kilka groszy wpadnie...teraz kumpela sie wyprowadza i tez ma jedna babcie z przypadku bo jej corka do nich do butiku przychodzila i pytala czy zna kogos kto by chcial co takiego robic i ona sama sie zglosila... :-) i teraz mam ta babcie przejac...nawet juz bylam u niej dwa razy...babcia aparatka jakich malo...lezy wlozku i rozkazy wydaje...ma 80 lat i wzrok jak sokol... :-D a pielegniarki i masazystow to tak opierdziela ze sikalam za sciana z niej normalnie...jak w jakims serialu...i babcia to lubi sobie powymyslac np.zeby obrazy jej poprzewieszac...albo korale :-D

reklama
Pati za bardzo nie wiem czy to gdzies tam w stronach Ikei? albo Kirchrode??
super ci sie robotka trafila fajnie nie napracujesz sie zbytnio a kaska wleci :-):-)

Do góry