patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Dziewczyny a Wy ogolnie ogladacie mecze? bo ja w sumie nie,ale jakos sie wciagnelam i jade prawie jeden za drugim jak mam czas oczywiscie ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wlasnie chcialam sie zapytac gdzie robicie najczesciej zakupy-w jakich sklepach ?? :-)
duze zakupy zawsze w realu a tak to czasem w netto a czasem aldik, edekaWlasnie chcialam sie zapytac gdzie robicie najczesciej zakupy-w jakich sklepach ?? :-)
nic nie dostalamkurde dziewczyny co wy gadacie
aga tobie wyslalam emaila z sandalkami i bez odpowiedzi
ania tobie wyslalam chyba ze trzy emaile z tymi zdjeciami
ojejciu szkoda ze kroj Ci nie lezy ja zawsze wiem ze np nie kupie stanika w ktorym miedzy miseczkami jest cienki paseczek bo to nie na moj biust i wygladam kiczowato.Skoro wiedzialas ze to nie dla ciebie ze wzgledu na miseczki i na ramiaczka to dlaczego taki zamowilasRozowy wyglada bosko super sie odznacza a czarny to wiadomo nic specjalnego chociaz ten moj w kropki jest fajnyJa najczesciej w kauflandzie-bo tam kupie od razu wszystko,ale to musze dojechac 10 km. a pod nosem mam lidl kaufpark,Hit,aldi,plus...ale w kaufparku ani w hicie zakupow nie robie-bo to drogie sklepy,czasem jak musze dokupic cos o czym zapomnialam to podjade po jedna -dwie rzeczy a na duze zakupy to zawsze kaufland.Plus mam na pasazu taki maly to czesto jak ide z mala na spacer to zajde po chlebek,albo jakies owoce badz cos na obiad...
A ze stroju to bym moze i byla zadowolona ...gdyby pasowal coz...troche stanik za maly i w ogole...cos mi nie pasi w tym stroju,po pierwsze kolor-caly czarny to nie byl dobry wybor.Po drugie ten stanik mi zle lezy,trzebabylo brac ten w cetki ale ja tak zawsze mam,zawsze cos zle kupie kostium za zdjeciu wyglada bombowo ale w rzeczywistosci juz nie jest taki wspanialy. Ania ty masz rozowy to pewnie inaczej wyglada,ale moj czarny-nic specjalnego Zreszta wiedzialam,ze nie lubie takich stanikow (tak dziwnie zabudowanych) jednak Pati miala racje...wole tradycyjny kroj stanika i nie lubie tez jak ma ramiaczka odpinane...wiec nie wiem czemu jednak zdecydowalam sie na ten a nie na tamten Coz...dobrze,ze wymienic mozna.
2 kofry za 50e nie cale ale super sa w sam raz na wyjazd jeden jest ten duzy 73cm a drugi 61cm.Super zadowolona jestem.A goscie to troche posiedzieliLurcze wiedzieli ze idzie do roboty to mogli dac mu odetchnac przed pracaJa ogladam tylko mecze jak Niemcy graja i to tez nie zawsze
Ania to jednak kupilas te walizki i co po ile byly??
Blond ja nic nie dostalam czekam caly czas na te fotki
Ja robie zakupy przewaznie ALDI NETTO REWE i czasami w Realu
No to my juz po urodzinach goscie zmyli sie przed 20 m pojechal juz do pracy ale mowil cos ze jest wykonczony i strasznie spiacy
wstal dzisiaj o 8 i nie szedl juz dzis spac a teraz musi jeszcze cala noc pracowac