reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

:-:)baffled:Czesc dziewczyny u mnie tez pogoda do d.... Szymon od dwóch tygodni chory. Najpierw miał suchy kaszel i katar a teraz ma mokry kaszel i katar mam juz tego dosc cały dzien marudzi a noc to koszmar co chwile sie budzi i nieraz potrafi kaszlec godzine bez przerwy. Juz nie pamietam co to noc bez pobudki ;-):baffled: bylismy u lekarz płuca i oskrzela czyste dał nam tylko syropek i krople a poprawy żadnej.

anka26,07 ja tez od trzech dni maluje Szymona kredkami z kika i tez zawsze musi byc kotek:-):-) najgorsze że pozniej nie chce dac zmyc tego kotka:-D:-D
macie jakies sprawdzone sposoby na kaszel, syrop z cebuli juz mu podawałam.........

reklama
Magda moze zrob inhalacje to pomaga przy kaszlu i przy katarze- ja robilam Laurze i pomoglo:tak:
Dzis kredki poszly w ruch
Najpierw byl kotek potem myszka i na koniec dnia znow kotek.Z myciem tez cizko wczoraj pomalowalam ja a dzis rano wstala z placzem ze nie ma kotka:baffled:

Agbar nie pomoge nie miala z tym stycznosci

agbar- ja mam w domu małego alergika wypróbowałam różne firmy i najbardziej odpowiadała nam trójaktywna emulsja do kąpieli EMOLIUM ale nie wiem czy mozna ją dostac w Niemczech :sorry: wejdz sobie na
Emolium

drugi dzien smaruje Szymona mascia rozgrzewająca tak jakby mniej kaszlał ale od poniedziałku spróbujemy inhalacji

Załączniki

• m090716223336541.jpg
    m090716223336541.jpg
    2,2 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
Madzia - inhalowanie pomaga, choc troche to trwa
aparat dostaniesz wypozyczony (lub na recepte na stale) z apteki
mozesz inhalowac roztworem soli, albo jesli lekarz poleci, to sa rozne lekarstwaw kropelkach
ja sama jestem juz 2 tygodnie chora, antybiotyk koncze, ale czuje sie slabo i nadal kaszle, jakies to wszystko zmutowane

Nikos ma bal w przedszkolu w czwartek, po dlugich naradach bedzie cowboyem:-p

U nas tez przebranie kupione. Eryk uparl sie by byc tygrysem, wiec wyjscia nie bylo:-D. Wlasciwie to planowalam dla niego przebranie nietoperza, ale usilnie przekonywal nas, ze chce byc tym razem tygrysem. Ostatnio byl kotkiem:tak::-). U nas caly czas kroluje zima. Wlasciwie to chcialabym juz wiosne, bo co za duzo to niezdrowo:-D

U mnie za oknem ponuro i bez sniegu.Ostatni z opadow to tylko deszcz:baffled:

My do inhalacji dostalysmy krople.Nie pamietam jak sie nazywaly bo to bylo 2 lata temu:sorry2:Inhalator dostalam na stale, oczywiscie to czy wypozycza czy daja na stale zalezy od ubezpieczenia.

Lali nie chodzi do przedszkola ale codziennie chce byc kotkiem wiec kredki z Kiku swietnie sie sprawuja.Ostatnio kupila sobie czapke slonika i chodzila w niej po miescie:-D

agbar- ja mam w domu małego alergika wypróbowałam różne firmy i najbardziej odpowiadała nam trójaktywna emulsja do kąpieli EMOLIUM ale nie wiem czy mozna ją dostac w Niemczech :sorry: wejdz sobie na
Emolium

drugi dzien smaruje Szymona mascia rozgrzewająca tak jakby mniej kaszlał ale od poniedziałku spróbujemy inhalacji

Magdalena dziekuje:-)

Co tu taka cisza???? :szok:
Witam,witam i o zdrowie pytam :-)
Ja wlasnie strzelilam makijaz i zaraz zawijam sie po mloda do Kita...potem jakies zakupy...
Weekend spedzilismy w polsce...jak zawsze szybko zlecialo....Ale mialam praktyke z jazdy w ciulowych warunkach ;-) cala droge do Polski prowadzilam sama :-) przeede mna jechal A innym samochodem ;-) W marcu wybieram sie sama z mloda do Pl.na tydzien :-)

A mloda moja ma jutro przebierana impreze i wymyslila i wybrala sobie na ebayu przebranie smoka:-DNo i tez smokiem bedzie ;)

Witajcie dziewczyny..
Jestem na tym wątku zupełnie nowa.. Mieszkam w Braunschweigu.... Czy jest tutaj może jakaś mama z okolic??
Nie mam szans nadrobić wszytskiego co tu napisałyście, ale spróbuję kilka ostatnich stron poczytać...

reklama
Co tu taka cisza???? :szok:
Witam,witam i o zdrowie pytam :-)
Ja wlasnie strzelilam makijaz i zaraz zawijam sie po mloda do Kita...potem jakies zakupy...
Weekend spedzilismy w polsce...jak zawsze szybko zlecialo....Ale mialam praktyke z jazdy w ciulowych warunkach ;-) cala droge do Polski prowadzilam sama :-) przeede mna jechal A innym samochodem ;-) W marcu wybieram sie sama z mloda do Pl.na tydzien :-)

A mloda moja ma jutro przebierana impreze i wymyslila i wybrala sobie na ebayu przebranie smoka:-DNo i tez smokiem bedzie ;)
no to sie pobyczylas Kochana:tak:Fajnie ja nie wiem kiedy do PL pojade
No i super ze jazda autem udana i Ci sie podoba:tak:
Smoka widzialam w c und a Fajniutki:tak:
Witajcie dziewczyny..
Jestem na tym wątku zupełnie nowa.. Mieszkam w Braunschweigu.... Czy jest tutaj może jakaś mama z okolic??
Nie mam szans nadrobić wszytskiego co tu napisałyście, ale spróbuję kilka ostatnich stron poczytać...

witam na forum
Ode mnie to okolo 360km:sorry:

Do góry