reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

:-:)baffled:Czesc dziewczyny u mnie tez pogoda do d.... Szymon od dwóch tygodni chory. Najpierw miał suchy kaszel i katar a teraz ma mokry kaszel i katar mam juz tego dosc cały dzien marudzi a noc to koszmar co chwile sie budzi i nieraz potrafi kaszlec godzine bez przerwy. Juz nie pamietam co to noc bez pobudki ;-):baffled: bylismy u lekarz płuca i oskrzela czyste dał nam tylko syropek i krople a poprawy żadnej.

anka26,07 ja tez od trzech dni maluje Szymona kredkami z kika i tez zawsze musi byc kotek:-):-) najgorsze że pozniej nie chce dac zmyc tego kotka:-D:-D
macie jakies sprawdzone sposoby na kaszel, syrop z cebuli juz mu podawałam.........

reklama
Magda moze zrob inhalacje to pomaga przy kaszlu i przy katarze- ja robilam Laurze i pomoglo:tak:
Dzis kredki poszly w ruch
Najpierw byl kotek potem myszka i na koniec dnia znow kotek.Z myciem tez cizko wczoraj pomalowalam ja a dzis rano wstala z placzem ze nie ma kotka:baffled:

Agbar nie pomoge nie miala z tym stycznosci

agbar- ja mam w domu małego alergika wypróbowałam różne firmy i najbardziej odpowiadała nam trójaktywna emulsja do kąpieli EMOLIUM ale nie wiem czy mozna ją dostac w Niemczech :sorry: wejdz sobie na
Emolium

drugi dzien smaruje Szymona mascia rozgrzewająca tak jakby mniej kaszlał ale od poniedziałku spróbujemy inhalacji

Załączniki

• m090716223336541.jpg
    m090716223336541.jpg
    2,2 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
Madzia - inhalowanie pomaga, choc troche to trwa
aparat dostaniesz wypozyczony (lub na recepte na stale) z apteki
mozesz inhalowac roztworem soli, albo jesli lekarz poleci, to sa rozne lekarstwaw kropelkach
ja sama jestem juz 2 tygodnie chora, antybiotyk koncze, ale czuje sie slabo i nadal kaszle, jakies to wszystko zmutowane

Nikos ma bal w przedszkolu w czwartek, po dlugich naradach bedzie cowboyem:-p

U nas tez przebranie kupione. Eryk uparl sie by byc tygrysem, wiec wyjscia nie bylo:-D. Wlasciwie to planowalam dla niego przebranie nietoperza, ale usilnie przekonywal nas, ze chce byc tym razem tygrysem. Ostatnio byl kotkiem:tak::-). U nas caly czas kroluje zima. Wlasciwie to chcialabym juz wiosne, bo co za duzo to niezdrowo:-D

U mnie za oknem ponuro i bez sniegu.Ostatni z opadow to tylko deszcz:baffled:

My do inhalacji dostalysmy krople.Nie pamietam jak sie nazywaly bo to bylo 2 lata temu:sorry2:Inhalator dostalam na stale, oczywiscie to czy wypozycza czy daja na stale zalezy od ubezpieczenia.

Lali nie chodzi do przedszkola ale codziennie chce byc kotkiem wiec kredki z Kiku swietnie sie sprawuja.Ostatnio kupila sobie czapke slonika i chodzila w niej po miescie:-D

agbar- ja mam w domu małego alergika wypróbowałam różne firmy i najbardziej odpowiadała nam trójaktywna emulsja do kąpieli EMOLIUM ale nie wiem czy mozna ją dostac w Niemczech :sorry: wejdz sobie na
Emolium

drugi dzien smaruje Szymona mascia rozgrzewająca tak jakby mniej kaszlał ale od poniedziałku spróbujemy inhalacji

Magdalena dziekuje:-)

Co tu taka cisza???? :szok:
Witam,witam i o zdrowie pytam :-)
Ja wlasnie strzelilam makijaz i zaraz zawijam sie po mloda do Kita...potem jakies zakupy...
Weekend spedzilismy w polsce...jak zawsze szybko zlecialo....Ale mialam praktyke z jazdy w ciulowych warunkach ;-) cala droge do Polski prowadzilam sama :-) przeede mna jechal A innym samochodem ;-) W marcu wybieram sie sama z mloda do Pl.na tydzien :-)

A mloda moja ma jutro przebierana impreze i wymyslila i wybrala sobie na ebayu przebranie smoka:-DNo i tez smokiem bedzie ;)

Witajcie dziewczyny..
Jestem na tym wątku zupełnie nowa.. Mieszkam w Braunschweigu.... Czy jest tutaj może jakaś mama z okolic??
Nie mam szans nadrobić wszytskiego co tu napisałyście, ale spróbuję kilka ostatnich stron poczytać...

reklama
Co tu taka cisza???? :szok:
Witam,witam i o zdrowie pytam :-)
Ja wlasnie strzelilam makijaz i zaraz zawijam sie po mloda do Kita...potem jakies zakupy...
Weekend spedzilismy w polsce...jak zawsze szybko zlecialo....Ale mialam praktyke z jazdy w ciulowych warunkach ;-) cala droge do Polski prowadzilam sama :-) przeede mna jechal A innym samochodem ;-) W marcu wybieram sie sama z mloda do Pl.na tydzien :-)

A mloda moja ma jutro przebierana impreze i wymyslila i wybrala sobie na ebayu przebranie smoka:-DNo i tez smokiem bedzie ;)
no to sie pobyczylas Kochana:tak:Fajnie ja nie wiem kiedy do PL pojade
No i super ze jazda autem udana i Ci sie podoba:tak:
Smoka widzialam w c und a Fajniutki:tak:
Witajcie dziewczyny..
Jestem na tym wątku zupełnie nowa.. Mieszkam w Braunschweigu.... Czy jest tutaj może jakaś mama z okolic??
Nie mam szans nadrobić wszytskiego co tu napisałyście, ale spróbuję kilka ostatnich stron poczytać...

witam na forum
Ode mnie to okolo 360km:sorry:

Do góry