reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Hej wszystkim...
Ja czasami zagladam ale nuda tu wieje:sorry:
Ja ostroi wzielam sie za prawko...Teraz za tydzien ok.bede robila egzamin z teorii,w srode mialam pierwsza jazde...No i tu sukces bo od razu na miasto jechalismy...Poszlo git...Coprawda mialam troche nasrane w majtach bo ruch mnie przerazal ale potem to normalnie jak stary driver:-DTroche tempa nie umialam utrzymac...ciagle jechalam szybciej :-D

reklama
Patrycja no to gratuluje Musze uwazac jak jade do Polski bo jeszcze gdzies na autostradzie mnie dojedziesz:-DA serio no fajnie ze jazda Ci sie podoba.Trzymam kciukasy
Ja chce Laure zapisac na spielgruppe tak co powoli oswoi sie z niemieckim a od nastepnego roku do przedszkola ja dam juz nawet upatrzylam sobie jedno:rofl2:A samam do szkoly jezykowej sie wybiore

Czesc,

ja tez czasami zagladam, ale prawie nikt juz tu nie pisze....
Patrycja, fajnie, ze poszlas na prawko i zycze powodzenia:tak:. Ja dzieki Bogu mam juz ten stresik za soba. Niedlugo mina 4 miechy jak je mam:-). Ostatnio cos jednak malo jezdze, musze sie wziac za siebie:-p.
U nas leniwy dzien, pogoda leniwa,to i nic sie nie chce...

A ja myslalam ze Ty z Laura juz niezle po niemiecku gadacie :-)
Ja kurs mam za soba...Mlodej juz rok w przedszkolu puknal we wrzesniu...:-)
oj chcialabym:-D:-DLaura to sie nauczy w przedszkolu a ja od niej:-D:-D Kochana ja przebywam non stop w polskim towarzystwie masakra jakas wiec nie mam gdzie sie nauczyc po niemiecku gadac:-D
Czesc,

ja tez czasami zagladam, ale prawie nikt juz tu nie pisze....
Patrycja, fajnie, ze poszlas na prawko i zycze powodzenia:tak:. Ja dzieki Bogu mam juz ten stresik za soba. Niedlugo mina 4 miechy jak je mam:-). Ostatnio cos jednak malo jezdze, musze sie wziac za siebie:-p.
U nas leniwy dzien, pogoda leniwa,to i nic sie nie chce...

oj ja dzis poszalalam z porzadkami
Wzielam sie za rupiecie w domku i udalo mi sie porzadek zrobic
Nawet w kuchni zrobilam porzadki w szafkach:tak:

ja w niemczech jestem na stale od lipca, musialam skonczyc studia w PL i dopiero teraz jestem z mezem na stale:) i tez mam problem z jezykiem, niestety w szkole nie uczylam sie niemieckiego, czego zaluje bardzo. ucze sie sama na wlasna reke, w necie sa w miare fajne kursy itp, tez niestety mieszkam wsrod polakow i nawet osluchac sie z jezykiem nie mozna:( ale jak sie dzidzia urodzi no to trzeba bedzie chodzic tu i tam wiec musze sie wziac ostro do nauki:) slyszalam, ze jak kobieta w ciazy uczy sie jezykow obcych to potem dziecko ma smykalke, dobrze by bylo:) pozdrowionka dla Was!

ja w niemczech jestem na stale od lipca, musialam skonczyc studia w PL i dopiero teraz jestem z mezem na stale:) i tez mam problem z jezykiem, niestety w szkole nie uczylam sie niemieckiego, czego zaluje bardzo. ucze sie sama na wlasna reke, w necie sa w miare fajne kursy itp, tez niestety mieszkam wsrod polakow i nawet osluchac sie z jezykiem nie mozna:( ale jak sie dzidzia urodzi no to trzeba bedzie chodzic tu i tam wiec musze sie wziac ostro do nauki:) slyszalam, ze jak kobieta w ciazy uczy sie jezykow obcych to potem dziecko ma smykalke, dobrze by bylo:) pozdrowionka dla Was!
no to widze ze z jezykiem u Ciebie jak u mnie i towarystwo tez polskie:-D Ja w ciazy chodzilam na kurs ale niestety niczego nowego sie nie nauczylam tyle co umie to ze sluchu Ogladaj niemniecka telewizje podobno pomaga ja mam cyfre wiec ogladam polskie full wypas:-D:-D Dobrze ze moj umie to nie mam problemu;-) a Jak on nie moze to mam dobra kolezanke ktora mi pomaga:tak:Dzieki Agus :*
aniu a jak tam fotki slubne dalas juz czy jeszcze nie , bo nie wiem czy mnie cos nie ominelo

Kochana pewnie ze wrzucilam Oj dawno Cie nie bylo

A my dzis mily dzionek pelen gosci:rofl2:

reklama
Do góry