reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
jpg.gif
DSC01394.jpg (17,5 KB)
jpg.gif
DSC01427.jpg (24,0 KB)to moja derya majaca 3 tyg..

witam wszystkie przyszle jak i aktualne mamusie:-)jestem tu amatorka....mieszkam wBerlinie i milo bedzie z Wami uczestniczyc na forum ..dzici spodziewam siewlistopadzie synka aktualny termin to 3listopad;-)bo wczesniej wPL.mialam 2podane lekarz twierdzil,zekolo 10 a polozna 16listopada,choc czuje,ze maly szybciej sie pojawi dajedo wiwatu ...zapewne mu juz ciasno....pozdrawiam:-)kasia

Witam serdecznie...:-)
Mieszkam niedaleko Frankfurtu ,jestem mama dwojki -chlopczyka i dziewczynki i oczekuje trzeciego dzieciatka.Milo bylo poznac jakies babeczki z moich okolic i nie tylko .by wspolnie pogadac o tym i owym.

pozdrawiam serdecznie

:tak:Hej Kobitki!
jak widze, pare nowych sie pojawilo, WITAJCIE!
Lomi- ja tez mam trojeczke, ale samych chlopcow:-)
niestety nie jestescie z moich okolic- szkoda:sorry:

moj najstarszy mial urodzinki niedawno (szczesliwa 7:cool2:), wiec swietowalismy troche, najpierw w w domu, potem z dzieciakami w "Trampolinie"- glowy odskakiwaly:laugh2:

hej:)
ja tu tez nowa.jestem z Frankfurtu.Dzieci wprawdzie jeszcze nie mam,ale mam brzusio-5 msc:)
Lomi-widze,ze niedaleko siebie mieszkamy.
pozdrawiam

witam wszystkie mamy z niemiec i nie tylko. mam na imie Diana, jestem w 11 tygodniu ciazy:) mieszkam w Ankum niedaleko Osnabrucka, czy moze jest ktos z tych okolic? pozdrowionka

reklama
Do góry