reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
wiec napisze w skrocie
Witam mamuski fajnie ze sie troche mam znalazlo
Trzymam kciuki za mamusie w dwupaku i czekam na rozwiazanko oczywiscie szybki i bezbolesne
PO slubie i po weselu mamy sie swietnie wesele bardzo udane goscvie zadowoleni Jedzonko bylo pyszne a orkiestra swietnie grala
Zdjec nie mam ale jak beda to sie pochwale
Laura super sie zachowala bo dala mamie i tacie pauze na dwa dni non stop latala do babci
Bylam na bgilansie z Laura czyli na U7 wazy 13,3kg i mierzy 94cm ze wzrostem poza siatka centylowa:-D

Nie ma jak urlop w Polsce ja w niedziele jade znow na Polske odebrac zdjecia i film z wesela:-)
Juz nie moge sie doczekac:tak:

Dzis jestem zmarnowana bo wczoraj bylismy na weselu arabskim inna kultura ale podobalo mi sie wiadomo to nie to co u nas wyzerka, tance do bialego rana i alkohol:-D:-D:-D

Hey dziewczyny!

Juz kiedys tu cos pisalam ale sie przypomne.
Mieszkam w Zweibrucken z mezem i czekam z niecierpliwoscia na dzieciatko. Mam nadzieje ze porod przebiegnie szybko i sprawnie, termin mam na 23.09.2009 i wlasnie wybieram sobie polozna, nie wiem czy nie za pozno ale wczesniej nie moglam wiec mam nadzieje ze jakas znajde.
Dziewczyny jak ktoras jest z moich okolic to niech da znac, nikogo tu jeszcze za bardzo nie znam a fajnie byloby miec kolezanke...

Buziaki:-)

Kiki - czuje sie pewnie podobnie jak Ty:O)
ja mam jeszcze 2 tygodnie, latam ciagle do toalety, w nocy niestety tez, kregoslup jako tako, choc czasem boli, mam nadzieje, ze sie "rozpakuje" w przyszlym tygodniu i nie bede musiala po terminie chodzic:tak:wszystko mam juz przygotowane

Anninka - ja tez wrzesniowa mama, choc termin mam na 01.09,niestety nie miszkam w Twoich okolicach, szkoda:sorry2:
jak Ty sie czujesz?

reklama
Do góry