reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

czesc

fajnie ze chociaz troszke za mna tesknilyscie:-D

Dziewczyny ciesze sie z Waszych fasolek fajnie jest to przezywac razem z Wami wiec piszcie o tych wizytach u gina:tak:

Pscola chyba moj by sie zaplakal za nami:-Dnie dawal sam rady heheh i przylecial samolotem zeby nas juz zabrac do domku:-)

Blond fajnie ze sie pojawilas.Pomysl z studium swietny Nie ma to jak spelniac siebie:-)

Patrycjo a wiec ja jak cyganka z dzieckiem heheh w sumie to zrobilam samochodem 4,7tys kilometrow:szok: Sama nie wiem gdzie ale licznik nie oszukuje:-DNajpierw bylam na slasku potem pojechalam na podkarpacie i na koniec znow wrocilam na slask.Laura mi non stop chorowala grypa, oskrzela, zapalenie ucha i na koniec wirus z wymiotami i biegunka skonczylo sie na zastrzykach

24.01 zareczylismy sie i planujemy slub jeszcze w tym roku zapewne na lato lipiec/sierpien:tak:

Ja dzis szlalam z porzadkami lazienka wysprzatan, sypialnia rowniez, kurze wytarte wiec jeszce codzienne porzadki odkurzanie i podlogi:rofl2:

reklama
Aga gratuluje synka!!!!!!:tak::-):-):-):-):-)

Blond-fajnie ze wpadlas....:tak:

Pscola...Noemi juz od poniedzialkuw przedszkolu,jest zdrowa tylko ja jeszcze laze taka "pociagajaca":-D No i od poniedzialku chodze na sprachkurs :-) a jutro znowu na prawojazdy...juz sie ciesze ze zaczelo sie cos dziac bo ostatnie czasy to jak pisalam takie nie zbyt byly... :-:)baffled:

Anka no to troche km.nabilas...u nas srednio na miesiac moj Adam robi tez 5 tys.km...dlatego tez czesciej trzeba zmieniac auto ;-)
No i wklej jakies fotki :) No i najwazniejsze GRATULUJE zareczyn :-)

Ania - no to wielkie gratulacje! :-):tak:
a slub w Polsce, czy tutaj?
zdjecia jak zwykle cudne:-D

Patrycja - no to masz co robic, jezyk i prawko, bedziesz sie od razu lepiej czula, jak nauczysz sie obydwu:happy:

my szukamy tez nowego auta, bo w BMW ciezko troche sie pomiescic, choc to kombi, to jednak jakos malo miejsca dla trzech dzieciakow z fotelikami. Od biedy jakos sie zmiescimy, ale przypiac sie trudno, wiec mamy na oku Forda S-Maxa (ma 7 siedzen) i duzo wiecej miejsca

witam..aga gratuluje synka,fajnie beda chlopcy razem sie bawic a planowalas plec dziecka?pscola a co u ciebie jak samopoczucie,wklej nam fotke twojej fasolinki.ile miala twoja fasolinka centymetrow ostatnio jak bylas u ginekologa i w ktorym tygodniu..anka zdjecia super mala sliczniutka.patrycja dobrze ze malutka juz zdrowa i jest wszystko oki,to bedziesz miala sporo zajec prawko,nauka jezyka no ale fajnie bedzie cos sie dziac..a ja czuje sie dobrze nie wymiotuje nie mam dolegliwosci mialam brak apetytu alu juz jest oki.

czesc

My dzis bylysmy na szczepieniu a popoludniu na kawce u znajomej :)
Co do slubu to jeszcze nie zdecydowalismy gdzie go wziasc Musimy usiasc i przedyskutowac te sprawe.Jak do tej pory nie mielismy na to czasu wiec moze w weekend cos konkretnego bedziemy wiedzieli :))

Kiki,
zdjecie musze zeskanowac, ale juz calkiem dobrze widac dzidzie
ja nadal czuje sie mocno zmeczona, mdli mnie troche mniej, najgorzej jak jestem glodna
zrobilam sobie dwa dni wolne od pracy, dzisiaj spalam do 10:30, tak mi dobrze zrobilo, jutro tez sobie pozwole, a co tam:tak:

Hej laski...
Anka fakjowe foty :-)

Ja od kiedy musze tak rano wstawac na ten kurs to chodze ciagle zmeczona...

Pscola my mielsimy tez bmw kombi i dla nas tez byl za maly...na dalsze trasy to juz wogole niewygodny..mielismy tez mercedesa ta c klase i tez maly...teraz mamy mondeo i jest super...jeszcze mamy ten starszy model ale cos Adam mi dzis mowil ze chce kupic ten nowy...my ogolnie zmieniamy czesto auta bo moj Adam nabija duzo km.przecietnie 5 tys.na miesiac...a czasami nawet 3 tys.na tydzien:-D

reklama
czesc

Pscola ja tez nie znosilam uczucia glodu w ciazy :))No i 26kg sie przytylo:-D

Ola pisz czesciej:happy:

Ja dzis bylam na zakupkach weszlam do HundM i kupilam Laurze spodnie , koszule i spodniczke.W Baby One zmaowilam bude do wozka bo moja ulegla zniszczeniu Myslama ze bedzie drozej ale spoko nie jest taka droga a i tak ja musze miec wiec luzikkkkk

Do góry