reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Hej Dziewczyny,
nie ma Was??? cicho jakos....

jak tam zafasolkowane? Kiki, sajonara, Aga....
Patrycja, nawet Ty nic nie piszesz- nasza niezawodna:eek:

ja bylam w srode u lekarza, nasza fasolka pieknie rosnie, serduszko bije, wszystko czasowo pasuje, dostalam Mutterpass i nowe zdjecie, na ktorym juz widac cos na ksztalt dzidzi:-)
ale nadal jestem okropnie zmeczona i tylko mysle, kiedy wyjde z roboty i wreszcie sie poloze

pozdrawiam Was wszystkie

reklama
Hej dziewczyny...szczerze malo sie udzielam... Chora jestem-na antybiotyku-grypa niestety...:eek:
No ale najgorsze to bylo to ze spedzilysmy z Noemi tydzien w szpitalu poniewaz miala jakas paskudna bakterie ,garaczka 41 stopni i od tegos winstwa zapalenie narki prawej,z ktorej nie schodzil dobrze mocz... % dni pod kroplowka-dzien i noc..na 6 dziuen na szczescie mogla juz chodzic bez "kabelka"...jakie to bylo szczescie...mloda bardzoi sie wycierpiala...ale dzieki bogu jestesmy juz w domu i mam znowu "stara,brojna" Noemi :-D

Pscola-oby juz do konca bylo tak fajnie...tyle ze moze mdlosci i zle samopoczucie to dobrze by bylo przegnac ;-)

oj Pati, to niedobrze z Noemi bylo:szok:...wspolczuje, szczegolnie dziecku, ktore nie wie, co sie z nim dzieje i pewnie jeszcze boli...
zycze zdrowka, Tobie oczywiscie tez
sama boje sie zarazic, wiadomo, nic nie mozna wziac...na razie sie trzymam

Czesc kobitki!

Bylam dzisiaj na usg 4d i bylo cudownie:tak:,jezeli mozna to tak nazwac;-). Lekarka strasznie mila objasniala nam wszystko prawie godzine, a ja juz myslalam, ze jajko na kozetce zniose:-D Poznalismy rowniez plec maluszka i bedziemy miec drugiego synka!!:tak::-)

Pscola gratuluje zdrowego dzidziusia!:tak:

aga gratuluje

aniu sliczna ta wasza laura

wiem , ze was zaniedbalam , ale postaram sie poprawic

u nas po staremu poza tym , ze bede robila studium fotograficzne , bo to uwielbiam i chcialabym to juz zawsze robic mam na mysli fotografowanie, pare sesji juz za mna i bylo super , szczegolnie z dzieciakami

pozdrawiam laseczki i buziaki

reklama
Hej Dziewczyny,
blond - dzieki:-)

Aga - gratuluje chlopczyka:-)beda swietnie pasowac do siebie z Eryczkiem, bo roznica wieku mala i wspolne zabawki (wiem co mowie, moje chlopaki swietnie sie rozumieja, choc czasem tez wala, ale to z milosci:-))

Ania - no nareszcie jestes, juz myslalam, ze tam zostalas?

Patrycja - jak tam Noemi? juz calkiem zdrowa?

ja teraz musze czekac az do 18.02 by zobaczyc dzidzie, strasznie dlugo........
nadal mnie mdli, choc juz troche slabiej i odpoczywam ile wlezie

Do góry