reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Hej Dziewczyny,
nie ma Was??? cicho jakos....

jak tam zafasolkowane? Kiki, sajonara, Aga....
Patrycja, nawet Ty nic nie piszesz- nasza niezawodna:eek:

ja bylam w srode u lekarza, nasza fasolka pieknie rosnie, serduszko bije, wszystko czasowo pasuje, dostalam Mutterpass i nowe zdjecie, na ktorym juz widac cos na ksztalt dzidzi:-)
ale nadal jestem okropnie zmeczona i tylko mysle, kiedy wyjde z roboty i wreszcie sie poloze

pozdrawiam Was wszystkie

reklama
Hej dziewczyny...szczerze malo sie udzielam... Chora jestem-na antybiotyku-grypa niestety...:eek:
No ale najgorsze to bylo to ze spedzilysmy z Noemi tydzien w szpitalu poniewaz miala jakas paskudna bakterie ,garaczka 41 stopni i od tegos winstwa zapalenie narki prawej,z ktorej nie schodzil dobrze mocz... % dni pod kroplowka-dzien i noc..na 6 dziuen na szczescie mogla juz chodzic bez "kabelka"...jakie to bylo szczescie...mloda bardzoi sie wycierpiala...ale dzieki bogu jestesmy juz w domu i mam znowu "stara,brojna" Noemi :-D

Pscola-oby juz do konca bylo tak fajnie...tyle ze moze mdlosci i zle samopoczucie to dobrze by bylo przegnac ;-)

oj Pati, to niedobrze z Noemi bylo:szok:...wspolczuje, szczegolnie dziecku, ktore nie wie, co sie z nim dzieje i pewnie jeszcze boli...
zycze zdrowka, Tobie oczywiscie tez
sama boje sie zarazic, wiadomo, nic nie mozna wziac...na razie sie trzymam

Czesc kobitki!

Bylam dzisiaj na usg 4d i bylo cudownie:tak:,jezeli mozna to tak nazwac;-). Lekarka strasznie mila objasniala nam wszystko prawie godzine, a ja juz myslalam, ze jajko na kozetce zniose:-D Poznalismy rowniez plec maluszka i bedziemy miec drugiego synka!!:tak::-)

Pscola gratuluje zdrowego dzidziusia!:tak:

aga gratuluje

aniu sliczna ta wasza laura

wiem , ze was zaniedbalam , ale postaram sie poprawic

u nas po staremu poza tym , ze bede robila studium fotograficzne , bo to uwielbiam i chcialabym to juz zawsze robic mam na mysli fotografowanie, pare sesji juz za mna i bylo super , szczegolnie z dzieciakami

pozdrawiam laseczki i buziaki

reklama
Hej Dziewczyny,
blond - dzieki:-)

Aga - gratuluje chlopczyka:-)beda swietnie pasowac do siebie z Eryczkiem, bo roznica wieku mala i wspolne zabawki (wiem co mowie, moje chlopaki swietnie sie rozumieja, choc czasem tez wala, ale to z milosci:-))

Ania - no nareszcie jestes, juz myslalam, ze tam zostalas?

Patrycja - jak tam Noemi? juz calkiem zdrowa?

ja teraz musze czekac az do 18.02 by zobaczyc dzidzie, strasznie dlugo........
nadal mnie mdli, choc juz troche slabiej i odpoczywam ile wlezie

Do góry