reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Kicia ja Cie pamietam:) to juz 4mc minely ale czas leci Daj no jakies foteczki zeby oczka nacieszyc :)

Widze ze nikt tu juz nie zaglada :-(co tam z Wami kobietki?

Olakalisz najlepiej jak sie ma gosci na chwile potem to zaczynaja przeszkadzac:-D

reklama
Walentynki, Walentynki,
tęsknią chłopcy i dziewczynki.
Każdy dziś cichutko marzy,
co otrzymać chciałby w darze.
-______█████______███████
___██__♥___███__███____♥__██
__██_____♥___██_██_♥__♥__♥_██
__█__♥__♥__♥__███____♥___♥___█
__█_♥___♥____██_██_♥___♥__♥_█
__██__♥____♥_████____♥____██
___██____♥____███__♥___♥_██
_____██_♥___♥__█_♥___♥__██
______███_♥___♥___♥___███
________██__♥___♥__♥_██
_________██___♥__♥_██
___________██__♥_██
_____________██_██
_______________██ zycze wam dziewczyny super soboty walentynkowej..pozdrawiam

Witam
Jestem "nowa" i jeszcze nie calkiem mama ale mam nadzieje ze nie bedzie Wam to przeszkadzalo ze sie tutaj od czau do czasu pojawie ;o)
Pozdrawiam serdecznie

p2217323.jpg

to moja ksiezniczka

Hej Dziewczyny,
dawno mnie nie bylo, ale chyba niewiele stracilam, nic nie piszcecie....

u nas niestety bylo chorobowo - moj Maxio mial zapalenie pluc i 5 dni lezal w szpitalu, na szczescie szybko zareagowal na antybiotyk, ale nadal musimy uwazac, by nie pojawily sie komplikacje. Mielismy wiec stres, cale dnie spedzalismy w szpitalu (pierwsza noc nawet tam spalam).

Na szczescie reszta OK, Nikos tylko troche kaszlal, ale u niego to tylko wirus (po czym to kurde rozpoznac????), dzidzia rosnie, ma juz 6 cm:-)

pozdrawiam Was cieplo

Blond: fajne masz dzieciaczki:tak:

witam was dziewczyny cos pusto tu u nas..pozdrawiam i zycze milej niedzieli..

witam nowa mamatusia...

pscola to dobrze ze juz wszystko ok..ze maxio zdrowy tylko uwarzaj na niego...

blondi sliczne dzieciaczki...

pozostale dziewczyny gdzie jestescie nic nie piszecie..

reklama
Do góry