reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Wlasnie Kiki ,jak tam?
Cos tu wogole cicho od 2 dni....
Anka juz wyjechala do polski?
Ja wlasnie pichce obiad...posprzatalam dzis duza szafe w przedpokoju,zrobilam porzadki w szufladach i w kapciach...umylam okno w kuchni i wypralam firanki...teraz jeszcze musze je wyprasowac:baffled: no i mam do zlozenia dwie suszarki prania-bleeeeeeeeee:baffled::dry:

Hej dziewczyny...ja ostatnio niemam zaduzo czasu by przy kompie posiedziec.
Maly spi a ja biore sie za prasowanie bo mam go sporo...wczoraj wysprzatalam lazienke od podlogi do sufitu,jeszcze kuchnia mi zostala ale to moze jutro.
Pozatym nic ciekawego,w poniedzialek jade na zakupy malego zostawimy u tesciowej chcem sobie jakies spodnie i moze z dwa swetry kupic a w Esprit sa zarabiaste przeceny....
i tak po malu i do przodu...
bede wieczorkiem pozdrawiam

witam dziewczyny testowalam w czwartek wieczorkiem bo to byl juz 31 dzien cyklu no i wyszly dwie piekne kreseczki..jestem w ciazy..hurrrrrrrraaaaaaaaaaaa bylam u ginekologa w piatek to tez zrobil i tez potwierdzilo ciaze..teraz mam termin6.01 to bedzie juz fasolke widac..pozdrawiam

Kiki-gratuluje:-):-):-):-):-):-):-):-)
Termin masz dokladnie w moje urodziny u ginekologa:-D
Dbaj o siebie i fasolke :-) zycze pieknych 9 miesiecy bez mdlosci itp. ;-)

witam wszystkich. ja od 2 miesiecy jestem 100 % mamusia. przez 10 lat probowania w polsce nic nie wyszlo...udalo sie na poczatku roku, w trzeci dzien pobytu w niemczech :-)
witam aga76ta gratuluje ci naprawde ze po tylu latach udalo ci sie zajsc w ciaze i jestes juz szczesliwa mamusia.gratuluje;-):-)napisz co urodzilas jak dzidia sie sprawuje..jak przeszlas porod..ten niemiecki klimat dobrze ci zrobil:tak:pozdrawiam i zycze pieknego macierzynstwa..;-)

hej laski1
kiki SUPER WIELKIE GRATULACJE!!!

Aga tez wielkie gratki ze jestes mama!
no i wszystkim milego lykendu;-):tak: sory ze tak krotko ale nie mam weny:-(

reklama
:-):-DKiki -to super, ale sie ciesze:-):-D. Zycze Ci zdrowej i szczesliwej ciazy:tak:. Jak Twoje chlopaki zareagowaly? moze tym razem bedziesz miala krolewne w domu?
ja jeszcze musze poczekac, ale chyby nie wytrzymam tak jak Ty do 31 dni i sprobuje dzien przed terminem

Aga76 - super, ze jestes, witaj! napisz cos wiecej o sobie:tak:

dzisiaj przyjechala moja mama, jutro tesciowa, Swieta mozna zaczac, ;-)

Do góry