reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Czesc Kobitki!
Kiki - to trzymym kciuki:-)
Sajonara - zycze milego "trenowania":tak::rofl2:
ja bede testowac w przyszlym tygodniu, zaczelismy dopiero w tym cyklu, bo miesiac temu mialam jeszcze badanie jelit, wiec trzeba bylo poczekac. Nadzieja jest, choc za pierwszym razem to by byla duza niespodzianka, ale taka juz mialam przy drugim dziecku:tak: , a wiec wszytko jest mozliwe

moje sloneczka : Maximus ma 6 latek (zaczal w tym roku szkole) a Nikolas ma 3,5 roczku (moj maly przedszkolaczek)

ja jestem w Warszawy, ale od 8-miu lat mieszkam w Regensburgu - pieknie tu
moj maz niedokladnie z Bytomia, z Piekar Slaskich, ale to niedaleko

Kiki, daj znac jak poszlo:blink:

reklama
Witam Was wszystkie :-)

Starajacym przede wszystkim zycze sukcesu:tak:;-):-)

Ja narazie na jednym poprzestane...;-)

Wczoraj bylam na wystepach z przedszkola :-) Mialam isc jeszcze na teorie z prawka ale mi sie nie chcialo...z reszta ostatnio jak poszlam na teorie po niemiecku to nikogo nie bylo i ogladalam z instruktorem fotki jego autorstwa:-D:-D:-D

A teraz popijam druga kawe,zaraz skonczy sie prac pierwsza pralka,potem wstawie nastepna...

Powiedzcie mi czy tej zimy wyjdzie slonce? bo u mnie od kilku dni tylko szaro i pochmurnie na maxa...mam wrazenie ze to 16:00 godzina...

witam dziewczyny..pscola u mnie jak narazie 30, dzien i nie mam jeszcze okresu musze poczekac do jutra ostatnio tez mialam cykl 30 dniowy.mam cicha nadzieje a jak przyjdie znowu ta paskuda to staranka po swietach i na sylwka.tak bardzo bym chciala,moj byly maz tez jest z piekar slaskich....sajonara trzymam kciuki by ci sie udalo...patrycja 24 u mnie tez ponuro ale idzie,sprzatam myje okna przystrajam okna tyle roboty ze szok.

Kiki a Twoje miasto bardzo znajome mi sie wadawalo...No i jak napisalas ze kolo BS to zaraz mi sie przypomialo :-D Moi tescie mieszkaja w Braunschweigu:tak:

Dziewczyny a Wy tak celujecie pi razy drzwi w dni plodne czy wspomagacie sie jakims "licznikiem"? bo ja np.jak chcialam zajsc weszlam na jedna stronke,obliczylismy kiedy dzien plodny i zalewalismy w ten dzien forme:-D no i od razu bylo bingo :-)

ja wyliczylam sobie tez na kalkulatorkach, obserwuje tez zawsze sluz (to chyba najlepsza metoda)

Kiki - kalkulatorow jest duzo, jak wejdziesz na google i wprowadzisz haslo "kalkulatory plodnych dni" wyskoczy ci kilka
ja podaje Ci moje (niemieckie):
Eisprungkalender - Berechnung der fruchtbaren Tage
Eisprungkalender zum Errechnen der fruchtbaren Tage - Kinderwunsch, Schwangerschaft und Geburt auf 9monate.de
Eisprungkalender: Eisprung und fruchtbare Tage berechnen und schnell schwanger werden

ja od jutra na urlopie:-), wiec zaczynam sprzatanie swiateczne:baffled:,
urlop=sprzatanie???:szok::rofl2:
wlasnie zdjelam posciele i pokrycia na poduszki....

ale macie fajne plany kobitki! wszystkim starajacym sie powodzeniai wielkie kciukasy!!!!:tak::-D

PAtrycja dzieki za przepi, a ta przyprawe piernikowa mozna tez tu gdzies dostac? smakuja od razu czy musza pare tygodni "odlezec" jak pierniki?

my podpialismy dzis umowe na przedszkole dla Lusi- od 1 marca....jeszcze 2 i pol miesiaca....:szok:;-):tak:

dzieki wam dziewczyny slicznie..ja tez dzisiaj sprzatalam..gora juz skonczona tylko dol zostal to jeszcze jutro i koniec sprzatania..prezenty juz mam..tylko jeszcze zakupy i juz moge swietowac..pozdrawiam..milegfo wieczorku wam zycze

reklama
hej Dziewczyny :-)

Susumali-gratuluje znalezienia przedzkola,oby Lailunia szybko sie zaklimatyzowala i najwazniejsze obyscie obie byly zadowolone z tego przedszkola :-)

Co do piernikow to tu mozna dostac ta przyprawe...ja kupilam w Kaisers...
Pierniki musza swoje odlezec,moje jeszcze twarde:baffled: moze jak je wreszcie udekoruje to bardziej zmiekna...mam dwie porcje w blaszanych pudelkach i jedna pod recznikiem kuchennym-taki moj eksperyment,ktore szybciej"dojzeja" :-D mialam tez kilka w miseczce na szafce i te chyba najszybciej byly miekkie:rofl2: ale takie twardawe tez smakuja ;-):-D

A ja szukam serwisu bo sie okazalo ze juz tego zamowionego nie ma..i zamiast debile mi napisac,dac znac to nie...jakos mnie tknelo i kazalam Adamowi zadzwonic tam...teraz mam wyszukane kilka ale zobaczymy co z tego wyjdzie:baffled:

Do góry