reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Pscola-ja lubie Coolclub-kupuje tam mlodej buty .-) Ostatniej zimy normalnie wynalazlam tam taki kozaki ze wszyscy malej zazdroscili:-D:-D:-D:-DTeraz kupilam jej tam kalosze..Te rzeczy sa ogolnie dostepne w sklepach Smyk...My wlasnie Smyka mamy :-) A u Was jak nazywa sie ten sklep?Ciuchy tez maja fajowe:tak:
Moja mloda wczoraj miala goraczke,nie wysoka bo 37,22 ale dalam paracetamol i zaraz jej zeszlo...Ma katar dosyc mocny...ale do przedszkola chodzi...dzis tez poszla...Mnie tez bierze...zaczyna mnie gardlo bolec...ale lyknelam aspiryne,pije wode z cytryna i z miodem...wezme cos jeszcze do ssania na gardlo i moze mnie ominie...

U nas od rana pada,jest brzydko i strasznie szaro-prawie jakby 17 godzina juz byla:baffled:

reklama
ello

Pscola nie znam tej firmy i pewnie nie ma tu w okolicy takiego sklepu no chyba ze napiszesz nazwe to poszukam :-D

Patrycja
aspirynka goraca kapiel i mocne przytulanie powinno pomoc:rofl2:

A my mimo brzydkiej pogody zaliczylysmy spacerek.Byly u nas znajome z coreczkami wiec Laura dobrze sie bawila:rofl2:Padla mi o 19:happy2:

ANKA ja sie nie chowam, tylko taka malowona sie zrobilam;-)
niestety jestem metereopatka i taka pogoda mnie powala z nog:-(
no ale za to wczoraj tez jedna knige pozarlam "Mondscheintarif" , polecam!

Anka ale w polsce napewo sklep "smyk" znasz co?
U nas dzis byla awantura w nocy jak cholera!!!!Mloda sie obudzila o 24:30 i wyla jak opentana,darla sie i wogole sie mnie nie sluchala i w dodatku rzucala sie do mnie z lapami...jak ryknelam to chyba caly blok postawilam na ogi...Az mi sie cos w gardle stalo,jakbym sobie je zranila...dzis prezz to kaszle jak glupia...Do 03:00 prawie sie meczylismy...Cholery prawie dostalam!!!!! Noemi ostatnio jest tak nieposluszna ze mam wrazenie ze ona kompletnie mie nie slucha!!!!:wściekła/y: Ja swoja a ta ciagle swoje...do tego stopnia ze zarobila wczoraj tez w dupe...Moglabym tu caly "artykul" napisac o jej perypetiach....Najchetniej wyslalabym ja na tydzien do babci....

Patrycja, nie przejmuj sie, wiem, ze to trudne, ale to takie fazy, a teraz jak chodzi do przedszkola i widzi so inne dzieciaki robia, to probuje w domu, a noz widelec sie uda i moge mamie "po glowie poskakac". Ale to minie, jak bedziesz konsekwentna i pokazesz, kto u Was rzadzi:-p. Moje dzieci tez mialy takie fazy, niedlugo, ale mialy

a dzisiaj wreszcie weekend, na jutro zaprosilam niemieckich gosci, wiec im ugotuje cos polskiego, bigosik i moze pierogi (jak mi sie zechce je lepic)

zycze Wam milego dnia moje mile:O)

ello

susumali
Kochana pogoda pod psem kazdego dobija ehhh mnie tez :baffled:

Patrycja
znam smyka nawet zrobilam tam zakupy heheh jak Laura byla mala:tak:
Tak jak napsiala Pscola przedszkole robi swoje

Pscola bigosik piszesz juz dawno nie jadlam:sorry2:

Ja jade po rodzine kolezanki na lotnisko do Koloni Przylatuja o 17 laure zostawie kolezance bo auto bedzie pelniutkie :)

ja tez jutro probuje robic pierogi, a nuz widelec wyjda;-)

o kurde PATRYCJA wspolczuje, ale jak mowia dziewczyny na pewno to minie, a Ty temperamentna babka i Noemi bedzie wiedziec WHo is the BOSS:-D (na pewno juz wie ale ze tez ma temperament to probuje sil), jam mietka wiec juz sie musze szykowac na takie akcje jak mi dziecko kiedys do przedszkola przyjma:zawstydzona/y:

milego weekendu babeczki!

Hej dziewczyny, dawno nie zagladalam, ale slabo sie czuje, wiec nie czesto siadam przed komputer:baffled: Oczekuje drugiego dzidziusia i mdlosci daja mi niezle w kosc:wściekła/y:. Nie przeczytam juz wszystkiego, co napisalyscie, ale jeszcze doszlam do momentu decyzji Pscoli i jej meza:tak: Gratuluje decyzji Pscola i zycze szybkiego rezultatu:tak:.

wow! ale super wieci!! WIELKIE GRATULACJE AGA!!!!!!!!!!!!!!:-):tak::tak:duzo zdrowka dla Ciebie i fasolki i mniej mdlosci!!!!

reklama
Aga wszystkiego dobrego i gratuluje zafasolkowania:tak:

My wrocilismy z chrzcin Laura byla zadowolona bo byly dzieci padla mi o 20 przy mleku.Tak sie wybiegala ze zaczela buty sciagac heeh chyba ja stopy bolaly:rofl2:

Do góry