reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
mamusia 1000 witamy na forum Gratulacje zafasolkowania:-)

Partycja
trzym,aj sie cieplutko i szybko do Nas wracaj.zazdroszcze wyjazdu mimo iz tylko na weekend jak dla mnie to zawsze cos:rofl2:

Ja dzis milo spedzilam czas z kolezanka i potem Moj byl w domu teraz chrapie na kanapie:-D

Do Bremen to ja mam ponad 300km moze kolo 350km:baffled:
Oj a Berlin heheh 600km:sorry2:

Dzis mamy imprezke w domku znajomi przyjada i zostana na noc wiec jak narazie jade po bulki bom glodna a potem lista i na zakupy:rofl2:

Czesc Dziewczyny!
napoczatek sorry,bo dlugo sie nie odzywalam, zaganiany ten tydzien troche
teraz za to siedze w domku,bo Nikos mi kaszle i ma katar,wiec zrobimy sobie wolne,chociaz ze 2 dni,zobaczymy czy bedzie mu lepiej

Mamusia 1000 - witaj:-),no i oczywiscie gratulacje !to twoja pierwsza ciaza?
ja mieszkam tez niestety daleko od Ciebie, jakies 800km:szok:,szkoda

Ania - my nasz wyjazd doGrevenbroich ciagle odkladamy,jakos zawsze cos nie pasuje,ale co sie odwlecze....:tak:

Ja juz jestem...Wrocilismy dzis w nocy :-)
weekend spoko...ale niedziele to raczej do tych tragicznych bym zaliczyla,...popilam z bratowa i kumpela i chorowalam caluska niedziele...Ja nie mam woreczka zolciowego wiec juz wogole u mnie nie powinno byc alkoholu .... wymiotowalam dwa razy...do tego okropny bol glowy,raz zimno raz goraca i gdzie nie siadlam to sie kladlam:-D

Witam.Tak to moja pierwsza ciąża,szkoda ze nie ma blisko mnie mamusi,byloby milo.Narazie dużo odpoczywam,to 9tydzien,troche plamilam i dzidzia za nisko leży,ale bedzie dobrze mam nadzieje,teraz jestem spokojniejsza bo tydzien temu byla tragedia.Płakałam i myslalam o najgorszym.Wlasnie wtedy znalazłam ta stronke,dziewczyny mnie uspokoily.Piszcie,Pozdrawiam!!!

Ah i zapomialam paszpotrtu malje,,,przypomialo mi sie dopiero jak nas policja zatrzymala juz w DE...:szok::-D Na szczescie nie chcieli ani ode mnie ani od Noemi dokumentow..Dobrze ze to policja nie zoll.... Wogole wporzatku gosc byl bo kazal adamowi dac prawojazdy i dokumenty od auta a ten mu swoj dowod osobisty:-D facet spojzal,oddal i kazal jechac dalej...:-)

witam

Pscola no to czekam na wiadomosc:))

Mamusia1000 napewno wszystko bedzie dobrze ja lezalam do 12tc bo plamilam potem uwazalam na siebie i prosze Laura ma juz 15mc:rofl2:

Patrycja no to zaszalalas ja tez mialam cieza niedziele tez sie kladlam heheh:rofl2:A paszport no coz mieliscie szczescie:tak:

Ja dzis robilam porzadki prasowalam, zrobilam pranie, podlogi umylam:szok::szok:chyba mialam dzien na sprzatnie:-D

Hej,
my tez w sobote obalilismy winko z mezem (obeszlo sie bez bolu glowy) no i podjelismy decyzje,ze .........chcemy jeszcze raz sprobowac:-):tak::-D;-):-):tak::-D:-):szok::rofl2:
no zgadnijcie co????

reklama
Do góry