reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

jakos nie mam weny do pisania:-:)-(moze dlatego ze nie mialam wakacji a bym chciala:baffled::confused:....

ale jak zobaczylam Wasze zdjecia to musze skomentowac;-)
Psola synkowie cudowni, A z Was tez sliczna PAra oi faktycznie podobni!!!!

ANKA LAura taka juz duza, sliczna panienka a Tobie bardzo ladnie w nowym kolorku i w czerwieni!!!!

PAtrycja jak zwykle widzac Twoje i Noemi zdjecia przychodzi mi tylko jedno slowo: WOOOOOOOOOOOOW!!!!

reklama
Dzieki laski...Susumali teraz Twoje kole..nie musza byc wakacyjne...pochwal sie swoja cora...napweno wyrosla...no i pokaz sie nam tez bo dawnoooooooooo nie bylo Cie widac :-) No i moze dasz sie namowic na kawe???????:-)

no pieknie kobitki, pieknie
Ania - Lura jest b. do Ciebie podobna, slicznie Ci w czerwonym:tak:
Patrycja - Ty jak latynoska :-D

stwierdzam calkiem nieobiektywnie, ze polskie dziewczyny najladniejsze sa i juz:laugh2:

moj maz juz naszym chlopakom powtarza, ze po zone, to musza do Polski pojechac:-)

czesc

Oczywiscie dziekujemy za mile slowa.Racja Pscola ze Polskie kobietki sa najfajniejsze:tak:

My bylysmy dzis na u6 Laura wazy 10,6kg i mierzy 83cm:rofl2: Dobrze ze przez choroby mi nie wychudla:sorry2:

Susumali pozazuj no zdjecia:rofl2: pewnie cora wyrosla i siebie pozaz.Fotka rodziny mile widziana:-)

Szkoda Pati ze do Berlina mam daleko bo bym wpadla na kawe;-)

reklama
Hej Aniu,
no jakos weny brak do pisania, poza tym w weekend jakos nie siadam przed komputerem, sa fajniejsze rzeczy do robienia - np. jedziemy nad jezioro, albo siedzimy w basenie w ogrodzie, trzeba korzystac dopoki cieplo, bo u nas juz dzisiaj pada

w srode moj Nikos idzie do nowego przedszkola tj, nowego dla niego, bo to bedzie to "nasze"do ktorego chodzil Maxio - mam nadzieje, ze szybko znajdzie sobie kogos do zabawy

a u nas jeszcze jest moja mama, wiec korzystamy z okazji i czesto wychodzimy sobie tylko we dwoje z mezem:-)tak jak wczoraj wieczorem np.do restauracji i pochodzic po miescie

Do góry