reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

czesc dziewczyny

Wrocilysmy z dlugiego i udanego urlopu:tak:
Witam nowe mamusie

Ulenk@ ja jestem ze slaska:rofl2:
Patrycja ja wlasnie ogarniam mieszkanie po miesiecznej przerwie :tak: jeszcze troszke.Umylam okna a tu pada ehhh

Pscola jak zakup biurka??

Wiolka u mnie bylo tak samo i Laura ma tylko meldunek w DE.Becikowe z PL jak rodzisz tu nie nalezy Ci sie

reklama
Dzien Doberek,
na zyczenie Patrycja- zdjecia urlopowe! Polska 2008

Aniu - fajnie, ze znowu jestes, biurko kupilismy, takie co "rosnie"razem z dzieckiem tj. ma regulowana wysokosc i nawet nie bylo bardzo drogie:tak:

a od soboty jest u nas moja mama i pilnuje nam dzieciakow, jak my siedzimy w pracy, mozemy tez skorzystac z okazji i wyjsc tylko we dwoje, np. jak w sobote na zakupy, albo wieczorkiem:-)

Załączniki

• DSC01072 (2).JPG
    DSC01072 (2).JPG
    84,6 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC01165_1.jpg
    DSC01165_1.jpg
    177,2 KB · Wyświetleń: 25
  • DSC00983_1 (2).jpg
    DSC00983_1 (2).jpg
    121,9 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC01348_1.jpg
    DSC01348_1.jpg
    93,1 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC01402_1.jpg
    DSC01402_1.jpg
    83,2 KB · Wyświetleń: 27
Pscola-zdjecia swietne...Clopaki bardzo do siebie podobni...i nie umiem zdecydowac czy bardziej do Ciebie czy do meza podobni bo wiessz,stwierdzilam ze Ty i maz jestescie tez do siebie podobni :-D Ale to dobry znak... :-)

Kurcze zachcialo mi sie znowu nad morze...:tak::-)

Patrycja - nie jestes pierwsza, ktora stwierdza, ze jestesmy z mezem podobni, a wiec cos musi w tym byc:-):tak::-);-)wniosek: podoba nam sie to, co sami w lustrze widzimy:szok:

reklama
Do góry