reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Hej to fajnie Ulenk@!
a Monachium to 100km ode mnie, a moze "wyladujecie" w Regensburgu?:-D

Aniu - sliczne zdjecia, czapeczki sa mi znane:tak:, mamy podobne zdjecia z pierwszych urodzinek:-)

wlasnie pieke ciesto z cukini, dostalam przepisa od kolezanki z pracy, smakuje podobno jak orzechowe:-p

reklama
Pscola jak ciasto??
Laura goraczkuje mi od wczoraj i nie chce jesc ani pic:no: To pewnie na zeby:baffled:
Jutro jade do Polski wiec napewno przez tydzien Was nie odwiedze ale mam nadzieje ze bedzie co czytac:-)

Czesc dziewczyny...

Njpierw spoznione ale jak najbardziej od serca 100 lat dla kochanej Laury...Wszystkiego najslodszego,najpiekniejszego ,poprostu naj naj:-)

Ja mam wlasnie gosci od trzech dni i praktycznie nie ma nas w domu...Nareszcie wyszlo slonce z czego bardzo sie ciesze bo inaczej skazani na tv i gry w karty
:-D

Witam nowo-zafasolkowana mamusie...
Ja tez kiepsko z jezykiem mialam(no moze az tak trafgicznie to tez nie bylo) i wszystko poszlo gladko...Opieka super,znalazla sie polka polozna,wczesniej chodzilam do polskiego ginekologa... Napewno sobie poradzisz..A w Polsce to w zyciu rodzic juz by nie chciala
:-)

Witam ponownie szczęśliwe mamusie!
Pscola - nigdy nic nie wiadomo! :) Ciekawa jestem jak to się wszystko ułoży.

Witaj Patrycja24berlin! :-) Dzięki za słowa otuchy! Będę miała troche czasu, zeby chociaż jakiś podstaw języka się nauczyć hehe Niestety mąż też nie zna niemieckiego - akurat w pracy jest mu potrzebny angielski, także obie takie sierotki będziemy :)

Machina załatwiania wyjazdu już ruszyła. Mąż prawdopodobnie wyjedzie juz na początku sierpnia a ja dołącze do niego w pażdzierniku. Dwa miesiące sama... :(

Hej anka26,07 a z jakiej części Polski jesteś?

Pozdrawiam Was bardzo serdecznie!!! I życze cudownego weekendu!
Nareszcie troszke wolnego od pracy :)

Ulenk@- poszukaj w okolicy polskiego sklepu,kosciola czegokolwiek... W kazdy miescie powinna sie znalezc jakas gazetka dla Poloni...u nas nazywa sie to np."kontakty"... Znajdziesz tam roznego typu ogloszenia...od kosmetyczek po polozne,fryzjerki,mechanikow a nawet zaklady pogrzebowe :-) Fajna sprawa z taka gazetka bo ulatwia zycie :-) Pozdrawiam i wrazie co pis...

My wasnie z nad jeziorka wrocilismy... Pogoda dopisuje wiec trzeba kozystac...jutro moze basen odkryty...No i na mini golfa bym sie wybrala :-)

Rowniez zycze udanego i slonecznego weekendu... Buiaki dla wszystkich malych szkrabow :-)

Hej Dziewczynki,

nie ma Was...albo nie chce Wam sie pisac, albo jestescie na urlopach, albo sloneczko za mocno swieci???:baffled::szok::no::confused:

ja tez znikam na dwa tygodnie, jutro jedziemy nad polskie morze:-)

zycze Wam udanych wakacji i mam nadzieje, ze po powrocie sie uslyszymy:tak:

pa, pa

Pscola udanych wakacji, ja mam jeszcze tydzien urlopu:tak: Nie bylo mnie dosyc dlugo, bo nie mialam dostepu do netu:no: Mielismy przeprowadzke i jeszcze jestesmy w trakcie remontu, wiec sie i tak ciesze, ze w koncu udalo sie nas podlaczyc:tak::-) U nas pogoda rozna, ale jest cieplo, jeszcze zostal nam przedpokoj do wytapetowania i sprzatanie:szok: Malego pokoj i kuchnia juz wysprzatane,wiec troche bedzie latwiej:baffled:

Witajcie,
dzisiaj sie zarejestrowalam, wiec jestem tu nowa :happy:
Jestem w 22 tc i mieszkam w Köln.
Szukam nowych kolezanek z Köln lub okolic.
Bede bardzo szczesliwa jesli ktoras mi odpowie.
Pozdrawiam i zycze milego dnia :-)

czesc aniu, ja rowniez jestem z kolonii. co prawda na tym forum jestem raczej rzadko, za to na styczniowkach 2006 od lat aktywnie.
dzis mnie tak cos tchnelo :-D i spojrzalam a tu ty. do tej pory nie spotkalam mamy z köln na forum. no chyba, ze w miedzyczasie jest, a ja o tym nie wiem.
na styczniowkach nie ma:-D:-D:-D

pozdrawiam wszystkie niemieckie mamy jak zwykle raz na ruski rok:baffled:

reklama
ja tez jak aga jestem raz na ruski rok

ale i tak o was pamietam

aga moze bysmy sie w ko0ncz spotkaly i z ania jeszcze , bo ma do nas blisko

pozrdowienia

Do góry