reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
DZIEKI za mile slowa Laski!

PAtrycja bedzieby trzymac kciuki, na pewno bedzie dobrze i Noemi szybko odzwyczai sie od smoka....no i powodzenia z kaka;-)
chyba sie nie chwalilam, jest u mnie tesciowa ju od 2 tygodni i jest ok, za tydzien moja mama tez przyjezdza...:tak: no i wlasnie tesciowa mi ciagle mowi ze mam LAili nocnik podstawiac ale ona owszem usiadzie powie si i nic nie robi, wszystko w swoim czasie mysle i nie daje sie sforsowac;-):-)

a w niedziele jade do polski spotkac sie z paroma kolezankami z BB, ale mam REISEFIEBER!!!!

Patrycja jak minol wieczor bez smoka:confused:

Susumali fajne sa takie spotkania z dziewczynami z BB:tak: Laila ma jeszcze czas podobno odpowiedni wiek to 18mc wiec spokojnie.Ja Laure sadzam na nocnik i czasami uda jej sie zrobic siku Zawsze po przebudzeniu zrobi siku i czasami popoludniu wieczorami roznie bywa ale u nas to tylko zapoznawanie i zaprzyjaznianie sie z nocnikiem:tak:

A wiec zasnela super,tylko raz powiedziala ze chce smoka...ale jak powiedzialam jej kilka slow i poslusznie zasnela...Za to o ok 03:00 w nocy obudzila sie i plakala...wzielismy ja do siebie...i jakos taka dziwnie nerwowa byla...pocierala noga o noge,wyprezala sie i nie mogla zasnac...Juz prawie bym jej dala smoka ale udalo sie bez tego...dzis nawet nie wspomiala...nie szuka,nie prosi tylko zamiast z jedna pielucha chodzi teraz z chyba wszystkimi jakie ma:szok::-D No i zauwazylam ze cos czesto paluch w okolicy ust sie znajduje... :baffled:Oby nie zaczela ssac mi palucha:szok::-D

Anka ja Ci powiem ze ja zaluje np.ze tak pozno zaczelam Noemi sadzac na nocnik...Mysle ze teraz juz mielibysmy to wszystko za soba...No i z obserwacji ,dzieci ktore byly sadzane juz przed ukonczeniem roczku teraz pieknie wolaja i zalatwiaja swoje potrzeby gdzie nalezy...ba,nawet pod krzaczkiem dadza rany...nie maja takiej blokady i tak czesto sie nie zapominaja ... :tak:

Ciesze sie ze akcja smok przebiegla bez wiekszych problemow:tak:
Teraz bedzie coraz lepiej.A rozne triki wykonuje bo jej czegos brakuje.Mysle ze nie masz sie czym martwic i ze nie czacznie ssac kciuka:-)

super wiesci PATRYCJA, no to chyba juz z gorki!!! i bedzie po SMOKU:tak::-)

a kiedy zaczelas sadzac Noemi po raz pierwszy na nocnik?:confused:

Nocnik kupilismy jak miala chyba roczek...no i tak raz siadala raz nie...roznie...potem schowalam,i dlugo nie wyciagalam...Teraz tak od 2 m-cy trenujemy zawziecie...:tak:Oczywiscie mamy jakies postepy tyle ze kupka nie wyladowala ani razu wnocniku czy na kibelku...U nas na topie raczej nakladka sedesowa...:tak:

A ja ogolnie zly dzien wczoraj mialam...czapnelam sie ze swoim...mialam isc z kumpelami gdzies posiedziec na drinka...ale jak zaczelam sluchac co Adam ma z kolezanki mezem do powiedzenia to wkurzylam sie na maxa i niegdzie nikt nie poszedl... Na koniec awantura,Adam zabral mloda i pojechali do jego rodzicow a ja zostalam sama... Kurde a jakiego pietra dostalam w nocy:szok: Godzina 01:15 (nienawidze tej godziny) ktos dzwoni do drzwi...Ja sama,spalam juz,wiec zakrecona...zapalilam swiatlo,patrze przez wizjer-niekogo nie ma...Zadzwonilam do Adama czy to on...Serce juz kurna szybko mi bilo:szok:...No i on ze to nie on ani nikt ze znajomych...Kurde ,slysze ktos lazi po klatce,winda co chwile jezdzi gora dol...Patrze znowu prezz wizjera no i wszystko staje sie jasne...Kamien spada z serca :-D Cos u sasiadki...Tym razem chyba zmarla...:-( Bo tak w nocy sie dobijac:confused: poliscja,straz pozarna.. winde jeszcze do 04:00 slyszalam jak jezdzi... Do tej godziny tez nie moglam zasnac:no: No i dzis wstalam przed 13:00:szok::-D Nadal jestem sama...pije herbatke z cytrynka,zjadlam sniadanko a za chwile bede farbowala wlosy :-)
Milej niedzieli... :-)

Patrycja no to faktycznie maials niezla nocke.Wiesz klotnie sa wszedzie ale potem bardzo mile jest godzenie sie :tak:

U nas pada deszczyk wiec nigdzie nie bylismy za to ja z siostra pojechalysmy na trodel i kupilysmy ciasto do kawki :)) Sobie kupilam getry za kolanko do chodzenia w domku:-D na podworko raczej bym sie nie odwazyla:rofl2:

o kurde PATRYCJA wpsolczuje takieeeeeeej nocy..ja chyba bym zawalu serca sama dostala,,,:szok::szok::-:)-(
mam nadzieje ze juz sie z ADAMEM pogodziliscie!!!jak mowi Anka bez klotni/ roznicy zdan nie ma zwiazkow..i najwazniejsze ze po burzy wyjdzie slonce:tak:
lepiej sie pokaz w swierzo pofarbowanych wlosach..a ja mayslalam ze Ty taka czarnulka jestes z natury....

bylam wczoraj na tym spotkaniu z laskami z BB w Poznaniu i bylo superowo! :tak::-D:-)tylko dzis wydaje mi sie jakby to byl sen, bo w jednym dniu pojechalam, bylam i wrocialm do domu....

reklama
Czesc Kobitki,
pada u Was, gdzie to slonce?????????????

Patrycja - ale macie temperament!!! tak sie klocicie, ze maz wychodzi, dobrze, ze ma dokad:tak:, a co do nocy to wspolczuje, ja tez nie lubie bys sama, a jeszcze mieszkamy na parterze i mam wielkie dzwi na taras, jak sie wprowadzilismy, to bylo takie dziwne uczucie, ze ktos zawsze moze wejsc, albo patrzec przez szybe, wiec zainstalowalismy czujnik na ruch i zapala sie swiatlo, problem w tym, ze zapala sie czasem jak mocniej drzewa sie kolysza:confused:

Ania - co dostala Laura na urodzinki, tort ze swieczka byl?

a my liczymy powoli dni do urlopu, jeszcze tylko 2 tygodnie

Do góry