reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
DZIEKI za mile slowa Laski!

PAtrycja bedzieby trzymac kciuki, na pewno bedzie dobrze i Noemi szybko odzwyczai sie od smoka....no i powodzenia z kaka;-)
chyba sie nie chwalilam, jest u mnie tesciowa ju od 2 tygodni i jest ok, za tydzien moja mama tez przyjezdza...:tak: no i wlasnie tesciowa mi ciagle mowi ze mam LAili nocnik podstawiac ale ona owszem usiadzie powie si i nic nie robi, wszystko w swoim czasie mysle i nie daje sie sforsowac;-):-)

a w niedziele jade do polski spotkac sie z paroma kolezankami z BB, ale mam REISEFIEBER!!!!

Patrycja jak minol wieczor bez smoka:confused:

Susumali fajne sa takie spotkania z dziewczynami z BB:tak: Laila ma jeszcze czas podobno odpowiedni wiek to 18mc wiec spokojnie.Ja Laure sadzam na nocnik i czasami uda jej sie zrobic siku Zawsze po przebudzeniu zrobi siku i czasami popoludniu wieczorami roznie bywa ale u nas to tylko zapoznawanie i zaprzyjaznianie sie z nocnikiem:tak:

A wiec zasnela super,tylko raz powiedziala ze chce smoka...ale jak powiedzialam jej kilka slow i poslusznie zasnela...Za to o ok 03:00 w nocy obudzila sie i plakala...wzielismy ja do siebie...i jakos taka dziwnie nerwowa byla...pocierala noga o noge,wyprezala sie i nie mogla zasnac...Juz prawie bym jej dala smoka ale udalo sie bez tego...dzis nawet nie wspomiala...nie szuka,nie prosi tylko zamiast z jedna pielucha chodzi teraz z chyba wszystkimi jakie ma:szok::-D No i zauwazylam ze cos czesto paluch w okolicy ust sie znajduje... :baffled:Oby nie zaczela ssac mi palucha:szok::-D

Anka ja Ci powiem ze ja zaluje np.ze tak pozno zaczelam Noemi sadzac na nocnik...Mysle ze teraz juz mielibysmy to wszystko za soba...No i z obserwacji ,dzieci ktore byly sadzane juz przed ukonczeniem roczku teraz pieknie wolaja i zalatwiaja swoje potrzeby gdzie nalezy...ba,nawet pod krzaczkiem dadza rany...nie maja takiej blokady i tak czesto sie nie zapominaja ... :tak:

Ciesze sie ze akcja smok przebiegla bez wiekszych problemow:tak:
Teraz bedzie coraz lepiej.A rozne triki wykonuje bo jej czegos brakuje.Mysle ze nie masz sie czym martwic i ze nie czacznie ssac kciuka:-)

super wiesci PATRYCJA, no to chyba juz z gorki!!! i bedzie po SMOKU:tak::-)

a kiedy zaczelas sadzac Noemi po raz pierwszy na nocnik?:confused:

Nocnik kupilismy jak miala chyba roczek...no i tak raz siadala raz nie...roznie...potem schowalam,i dlugo nie wyciagalam...Teraz tak od 2 m-cy trenujemy zawziecie...:tak:Oczywiscie mamy jakies postepy tyle ze kupka nie wyladowala ani razu wnocniku czy na kibelku...U nas na topie raczej nakladka sedesowa...:tak:

A ja ogolnie zly dzien wczoraj mialam...czapnelam sie ze swoim...mialam isc z kumpelami gdzies posiedziec na drinka...ale jak zaczelam sluchac co Adam ma z kolezanki mezem do powiedzenia to wkurzylam sie na maxa i niegdzie nikt nie poszedl... Na koniec awantura,Adam zabral mloda i pojechali do jego rodzicow a ja zostalam sama... Kurde a jakiego pietra dostalam w nocy:szok: Godzina 01:15 (nienawidze tej godziny) ktos dzwoni do drzwi...Ja sama,spalam juz,wiec zakrecona...zapalilam swiatlo,patrze przez wizjer-niekogo nie ma...Zadzwonilam do Adama czy to on...Serce juz kurna szybko mi bilo:szok:...No i on ze to nie on ani nikt ze znajomych...Kurde ,slysze ktos lazi po klatce,winda co chwile jezdzi gora dol...Patrze znowu prezz wizjera no i wszystko staje sie jasne...Kamien spada z serca :-D Cos u sasiadki...Tym razem chyba zmarla...:-( Bo tak w nocy sie dobijac:confused: poliscja,straz pozarna.. winde jeszcze do 04:00 slyszalam jak jezdzi... Do tej godziny tez nie moglam zasnac:no: No i dzis wstalam przed 13:00:szok::-D Nadal jestem sama...pije herbatke z cytrynka,zjadlam sniadanko a za chwile bede farbowala wlosy :-)
Milej niedzieli... :-)

Patrycja no to faktycznie maials niezla nocke.Wiesz klotnie sa wszedzie ale potem bardzo mile jest godzenie sie :tak:

U nas pada deszczyk wiec nigdzie nie bylismy za to ja z siostra pojechalysmy na trodel i kupilysmy ciasto do kawki :)) Sobie kupilam getry za kolanko do chodzenia w domku:-D na podworko raczej bym sie nie odwazyla:rofl2:

o kurde PATRYCJA wpsolczuje takieeeeeeej nocy..ja chyba bym zawalu serca sama dostala,,,:szok::szok::-:)-(
mam nadzieje ze juz sie z ADAMEM pogodziliscie!!!jak mowi Anka bez klotni/ roznicy zdan nie ma zwiazkow..i najwazniejsze ze po burzy wyjdzie slonce:tak:
lepiej sie pokaz w swierzo pofarbowanych wlosach..a ja mayslalam ze Ty taka czarnulka jestes z natury....

bylam wczoraj na tym spotkaniu z laskami z BB w Poznaniu i bylo superowo! :tak::-D:-)tylko dzis wydaje mi sie jakby to byl sen, bo w jednym dniu pojechalam, bylam i wrocialm do domu....

reklama
Czesc Kobitki,
pada u Was, gdzie to slonce?????????????

Patrycja - ale macie temperament!!! tak sie klocicie, ze maz wychodzi, dobrze, ze ma dokad:tak:, a co do nocy to wspolczuje, ja tez nie lubie bys sama, a jeszcze mieszkamy na parterze i mam wielkie dzwi na taras, jak sie wprowadzilismy, to bylo takie dziwne uczucie, ze ktos zawsze moze wejsc, albo patrzec przez szybe, wiec zainstalowalismy czujnik na ruch i zapala sie swiatlo, problem w tym, ze zapala sie czasem jak mocniej drzewa sie kolysza:confused:

Ania - co dostala Laura na urodzinki, tort ze swieczka byl?

a my liczymy powoli dni do urlopu, jeszcze tylko 2 tygodnie

Do góry