reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Hej
nie mialm kompa bo padla mi plyta glowna ale juz wracam do was Tu znow ucichlo.My niebawem zbieramy sie do Dusseldorfu na spacerek.Laura spi wiec korzystam:-)
Milej niedzieli
nie mialm kompa bo padla mi plyta glowna ale juz wracam do was Tu znow ucichlo.My niebawem zbieramy sie do Dusseldorfu na spacerek.Laura spi wiec korzystam:-)
Milej niedzieli
aga29
Fanka BB :)
Czesc kobiety U nas pogoda swietna a ja niestety mam angine Bylam dzis u lekarza i siedze na zwolnieniu. W poniedzialek wrocilismy z PL. Wesele sie udalo, super bylo ale szkoda, ze tak szybko musielismy wracac. Teraz to chyba juz odwiedze rodzinne strone dopiero w przyszlym roku. Za to naokolo mnie same ciezarne, wkolko dowiaduje sie, ze ta lub tamta jest w ciazy Oj, to chyba ta pogoda!!;-);-);-)
anka26_x_07
ELLO
Wszystkim chorowitkom zdrowka zycze:-)
My korzystamy z pogody dzis bylismy po basenik dla Laury wiec byla frajda popoludniu
Dzis siostry urodziny a jutro jej syna wiec bedzie co swietowac
Wszystkim chorowitkom zdrowka zycze:-)
My korzystamy z pogody dzis bylismy po basenik dla Laury wiec byla frajda popoludniu
Dzis siostry urodziny a jutro jej syna wiec bedzie co swietowac
anka26_x_07
ello
lece do Pl na weselicho a tu pustka
lece do Pl na weselicho a tu pustka
aga29
Fanka BB :)
Anka dobrej zabawy!! I zdaj relacje, jak juz wrocisz U nas jest troche chlodniej Juz upaly siegaly 40stu stopni w cieniu. My jestesmy w trakcie przeprowadzki, klucze juz dostalismy, ale zanim sie wprowadzimy chcemy troche odmalowac, wiec bez mebli o wiele lepiej:-). Za to nie dziala mi telefon stacjonarny, bo te matoly za wczesnie nam przelaczyli numer do nowego mieszkania! Dzieki Bogu, sasiad byl na tyle zyczliwy, ze moge korzystac z jego "sciezki" internetowej, bo tak to juz zupelna klapa
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Hej dziewczyny...POdczytuje czasami ale szczerze zawsze slaby zapal zeby cos skrobnac... :-)Ale ogolnie jak widze watek potrzebuje reanimacji...bo inaczej po watku ;-)
Wszystkim chorujacym zycze zdrowka...imprezujacym udanej zabawy a wypoczywajacym udanych urlopow...A dla wszystkich pieknej pogody...chociaz ostatnio te upaly byly wykanczajace...
My do Polski na urlop smigamy jakos 05-06.08 ...wczesniej na ok.tydzien przyjezdza do nas moj najmlodszy brat z dziewczyna :-)
Wstawie Wam kilka fotek mojej pociechy :-)
Picasa-Webalben - Noemi - 127_0507
Milego weekendu jeszcze zycze...
Wszystkim chorujacym zycze zdrowka...imprezujacym udanej zabawy a wypoczywajacym udanych urlopow...A dla wszystkich pieknej pogody...chociaz ostatnio te upaly byly wykanczajace...
My do Polski na urlop smigamy jakos 05-06.08 ...wczesniej na ok.tydzien przyjezdza do nas moj najmlodszy brat z dziewczyna :-)
Wstawie Wam kilka fotek mojej pociechy :-)
Picasa-Webalben - Noemi - 127_0507
Milego weekendu jeszcze zycze...
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
swiete slowa PATRYCJA, ten watek potrzebuje reanimacji!!!!
zdjecia Noemi superowe!!! ale z niej slicznotka:-) i prawdziwa kobietka juz, japonki,paznokcie pomalowane, okularki....oj wdala sie w mamusie, juz to widac!!!!
zdjecia Noemi superowe!!! ale z niej slicznotka:-) i prawdziwa kobietka juz, japonki,paznokcie pomalowane, okularki....oj wdala sie w mamusie, juz to widac!!!!
reklama
anka26_x_07
ello
Ja jeszcze w PL ale juz dzis bede u siebie
Weselicho bylo cudowne obawilam sie objadlam i napilam.Nogi mnie bola ale to dobry znak:-)
Fotki jakies wkleje innym razem
Patrycjo corke masz cudna bedziesz miala kogo pilnowac
Aga wiec masz fajowego sasiada;-)
Ja jeszcze w PL ale juz dzis bede u siebie
Weselicho bylo cudowne obawilam sie objadlam i napilam.Nogi mnie bola ale to dobry znak:-)
Fotki jakies wkleje innym razem
Patrycjo corke masz cudna bedziesz miala kogo pilnowac
Aga wiec masz fajowego sasiada;-)