reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Czesc kobiety:tak: U nas pogoda swietna a ja niestety mam angine:no: Bylam dzis u lekarza i siedze na zwolnieniu. W poniedzialek wrocilismy z PL. Wesele sie udalo, super bylo ale szkoda, ze tak szybko musielismy wracac. Teraz to chyba juz odwiedze rodzinne strone dopiero w przyszlym roku. Za to naokolo mnie same ciezarne, wkolko dowiaduje sie, ze ta lub tamta jest w ciazy:tak: Oj, to chyba ta pogoda!!:tak:;-);-);-)

Czesc Kobitki,
ja tez jak Aga w domku na zwolnieniu, ale to przez dzieci maja szkarlatyne
no ale nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo, bo przynajmniej mozemy sie wszyscy wyspac od oporu:tak:

Aga - zdrowka Ci zycze!

ELLO

Wszystkim chorowitkom zdrowka zycze:-)

My korzystamy z pogody dzis bylismy po basenik dla Laury wiec byla frajda popoludniu

Dzis siostry urodziny a jutro jej syna wiec bedzie co swietowac:-D

Anka dobrej zabawy!! I zdaj relacje, jak juz wrocisz:tak: U nas jest troche chlodniej:tak: Juz upaly siegaly 40stu stopni w cieniu:szok:. My jestesmy w trakcie przeprowadzki, klucze juz dostalismy, ale zanim sie wprowadzimy chcemy troche odmalowac, wiec bez mebli o wiele lepiej:tak::-). Za to nie dziala mi telefon stacjonarny:wściekła/y::wściekła/y:, bo te matoly za wczesnie nam przelaczyli numer do nowego mieszkania! Dzieki Bogu, sasiad byl na tyle zyczliwy, ze moge korzystac z jego "sciezki" internetowej, bo tak to juz zupelna klapa:wściekła/y::wściekła/y:

Hej dziewczyny...POdczytuje czasami ale szczerze zawsze slaby zapal zeby cos skrobnac... :zawstydzona/y::-)Ale ogolnie jak widze watek potrzebuje reanimacji...bo inaczej po watku ;-)

Wszystkim chorujacym zycze zdrowka...imprezujacym udanej zabawy a wypoczywajacym udanych urlopow...A dla wszystkich pieknej pogody...chociaz ostatnio te upaly byly wykanczajace...

My do Polski na urlop smigamy jakos 05-06.08 ...wczesniej na ok.tydzien przyjezdza do nas moj najmlodszy brat z dziewczyna :-)

Wstawie Wam kilka fotek mojej pociechy :-)

Picasa-Webalben - Noemi - 127_0507
Milego weekendu jeszcze zycze...

swiete slowa PATRYCJA, ten watek potrzebuje reanimacji!!!!

zdjecia Noemi superowe!!! :tak:ale z niej slicznotka:tak::-) i prawdziwa kobietka juz, japonki,paznokcie pomalowane, okularki....oj wdala sie w mamusie, juz to widac!!!!:-D:tak:

reklama
ello

Ja jeszcze w PL ale juz dzis bede u siebie
Weselicho bylo cudowne obawilam sie objadlam i napilam.Nogi mnie bola ale to dobry znak:-)
Fotki jakies wkleje innym razem

Patrycjo corke masz cudna bedziesz miala kogo pilnowac:happy2:

Aga wiec masz fajowego sasiada;-)

Do góry