reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Czesc kobiety:tak: U nas pogoda swietna a ja niestety mam angine:no: Bylam dzis u lekarza i siedze na zwolnieniu. W poniedzialek wrocilismy z PL. Wesele sie udalo, super bylo ale szkoda, ze tak szybko musielismy wracac. Teraz to chyba juz odwiedze rodzinne strone dopiero w przyszlym roku. Za to naokolo mnie same ciezarne, wkolko dowiaduje sie, ze ta lub tamta jest w ciazy:tak: Oj, to chyba ta pogoda!!:tak:;-);-);-)

Czesc Kobitki,
ja tez jak Aga w domku na zwolnieniu, ale to przez dzieci maja szkarlatyne
no ale nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo, bo przynajmniej mozemy sie wszyscy wyspac od oporu:tak:

Aga - zdrowka Ci zycze!

ELLO

Wszystkim chorowitkom zdrowka zycze:-)

My korzystamy z pogody dzis bylismy po basenik dla Laury wiec byla frajda popoludniu

Dzis siostry urodziny a jutro jej syna wiec bedzie co swietowac:-D

Anka dobrej zabawy!! I zdaj relacje, jak juz wrocisz:tak: U nas jest troche chlodniej:tak: Juz upaly siegaly 40stu stopni w cieniu:szok:. My jestesmy w trakcie przeprowadzki, klucze juz dostalismy, ale zanim sie wprowadzimy chcemy troche odmalowac, wiec bez mebli o wiele lepiej:tak::-). Za to nie dziala mi telefon stacjonarny:wściekła/y::wściekła/y:, bo te matoly za wczesnie nam przelaczyli numer do nowego mieszkania! Dzieki Bogu, sasiad byl na tyle zyczliwy, ze moge korzystac z jego "sciezki" internetowej, bo tak to juz zupelna klapa:wściekła/y::wściekła/y:

Hej dziewczyny...POdczytuje czasami ale szczerze zawsze slaby zapal zeby cos skrobnac... :zawstydzona/y::-)Ale ogolnie jak widze watek potrzebuje reanimacji...bo inaczej po watku ;-)

Wszystkim chorujacym zycze zdrowka...imprezujacym udanej zabawy a wypoczywajacym udanych urlopow...A dla wszystkich pieknej pogody...chociaz ostatnio te upaly byly wykanczajace...

My do Polski na urlop smigamy jakos 05-06.08 ...wczesniej na ok.tydzien przyjezdza do nas moj najmlodszy brat z dziewczyna :-)

Wstawie Wam kilka fotek mojej pociechy :-)

Picasa-Webalben - Noemi - 127_0507
Milego weekendu jeszcze zycze...

swiete slowa PATRYCJA, ten watek potrzebuje reanimacji!!!!

zdjecia Noemi superowe!!! :tak:ale z niej slicznotka:tak::-) i prawdziwa kobietka juz, japonki,paznokcie pomalowane, okularki....oj wdala sie w mamusie, juz to widac!!!!:-D:tak:

reklama
ello

Ja jeszcze w PL ale juz dzis bede u siebie
Weselicho bylo cudowne obawilam sie objadlam i napilam.Nogi mnie bola ale to dobry znak:-)
Fotki jakies wkleje innym razem

Patrycjo corke masz cudna bedziesz miala kogo pilnowac:happy2:

Aga wiec masz fajowego sasiada;-)

Do góry