reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

czesc

Jestem jak najbardziej za wklejaniem fotek

Laura dzis twarda nie spala popoludniu zaczekam jeszcze 30 minut kapiel i pojdzie spac:-)
Dzis jakis ciezki dzien bo chodze slabiutka nawet kawa mi nie pomogla:no:

reklama
no dobra zdjecia z czerwca:tak::-D

Załączniki

• P5292143.JPG
    P5292143.JPG
    587,9 KB · Wyświetleń: 21
  • P6152275.JPG
    P6152275.JPG
    576,5 KB · Wyświetleń: 34
Hej Dziewczyny,
susumali - widzialam zdjecia, corcia sliczna, po kim ma takie czarne oczka?

my w weekend bylismy z Maxiem na turnieju pilki noznej. gral 3 mecze (niestety jego druzyna przegrala, ale co trzeba dodac, dzieci byly troche starsze). Na koniec medal byl, a to najwazniejsze.
Tu w lazdej malej miejscowosci jest duze boisko i druzyny w roznych grupach wiekowych, nie dziwne wiec, ze potem maja z czego wybierac najlepszych.

potem w niedziele gralismy juz we czworke (moje chlopaki i ja), nalatalam sie za pilka, ze dzisiaj nogi bola, dzicia za to maja lepsza kondycje:-)

ja mam dzisiaj zebranie w szkole, moze powiedza juz do jakiej klasy Maxio przypisany i co trzeba kupic

milego tygodnia Wam zycze:cool2:i oby wyszlo slonce

Hej,

susumali sliczna corcia!!:tak:
Pscola tos sie kobito nalatala za pilka, ja tez juz przez to przechodzilam, bo moj maly zapalony pilkarz i w domu tez chce kopac:szok: Ale my mamy chlopcow tak bedziemy juz mialy!:tak::-D My jestesmy w trakcie przeprowadzki, maz juz urzeduje w nowym mieszkaniu a ja jeszcze chodze do pracy ale od poniedzialku mam urlopik:tak::-) Pogoda u nas sie skiepscila. Ale w niedziele bylismy w ZOO i Erik sie bardzo cieszyl, pogoda byla znosna bo nie padalo, sloneczko swiecilo i bylo ponad 20 stopni:)

czesc

Aga zazdroszcze wypadu do ZOO mam nadzieje ze laura nie bedzie mi kazala latac za pilka :-D i tak mnie nogi bola po claym dniu latania z nia:sorry2: Oby przeprowadzka poszla w szybkim tempie:happy2:

hej dziewczyny...sorki ze sie wtrace...
jejciu anka....to juz roczek...jak bylam swieza bb-forumka-staraczka to poznalam twoja laure:-) ja piernicze ale czas leci...i jaka sliczna dame masz...
a ja pytanko mam....kiedy sie w niemczech wybiera hebamme?
pozdrawiam wszystkie:-)

reklama
Do góry