reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

czesc

Jestem jak najbardziej za wklejaniem fotek

Laura dzis twarda nie spala popoludniu zaczekam jeszcze 30 minut kapiel i pojdzie spac:-)
Dzis jakis ciezki dzien bo chodze slabiutka nawet kawa mi nie pomogla:no:

reklama
no dobra zdjecia z czerwca:tak::-D

Załączniki

• P5292143.JPG
    P5292143.JPG
    587,9 KB · Wyświetleń: 28
  • P6152275.JPG
    P6152275.JPG
    576,5 KB · Wyświetleń: 41
Hej Dziewczyny,
susumali - widzialam zdjecia, corcia sliczna, po kim ma takie czarne oczka?

my w weekend bylismy z Maxiem na turnieju pilki noznej. gral 3 mecze (niestety jego druzyna przegrala, ale co trzeba dodac, dzieci byly troche starsze). Na koniec medal byl, a to najwazniejsze.
Tu w lazdej malej miejscowosci jest duze boisko i druzyny w roznych grupach wiekowych, nie dziwne wiec, ze potem maja z czego wybierac najlepszych.

potem w niedziele gralismy juz we czworke (moje chlopaki i ja), nalatalam sie za pilka, ze dzisiaj nogi bola, dzicia za to maja lepsza kondycje:-)

ja mam dzisiaj zebranie w szkole, moze powiedza juz do jakiej klasy Maxio przypisany i co trzeba kupic

milego tygodnia Wam zycze:cool2:i oby wyszlo slonce

Hej,

susumali sliczna corcia!!:tak:
Pscola tos sie kobito nalatala za pilka, ja tez juz przez to przechodzilam, bo moj maly zapalony pilkarz i w domu tez chce kopac:szok: Ale my mamy chlopcow tak bedziemy juz mialy!:tak::-D My jestesmy w trakcie przeprowadzki, maz juz urzeduje w nowym mieszkaniu a ja jeszcze chodze do pracy ale od poniedzialku mam urlopik:tak::-) Pogoda u nas sie skiepscila. Ale w niedziele bylismy w ZOO i Erik sie bardzo cieszyl, pogoda byla znosna bo nie padalo, sloneczko swiecilo i bylo ponad 20 stopni:)

czesc

Aga zazdroszcze wypadu do ZOO mam nadzieje ze laura nie bedzie mi kazala latac za pilka :-D i tak mnie nogi bola po claym dniu latania z nia:sorry2: Oby przeprowadzka poszla w szybkim tempie:happy2:

hej dziewczyny...sorki ze sie wtrace...
jejciu anka....to juz roczek...jak bylam swieza bb-forumka-staraczka to poznalam twoja laure:-) ja piernicze ale czas leci...i jaka sliczna dame masz...
a ja pytanko mam....kiedy sie w niemczech wybiera hebamme?
pozdrawiam wszystkie:-)

reklama
Do góry