reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Jejku jak ten czas szybko leci! Anka Twoja Laura juz niedlugo roczek konczy a dopiero co niedawno taka maciupka byla!:tak::-) A ja poprawilam sobie humor dzieki zmianie fryzury:tak:;-) Bylam dzis u fryzjera i zrobilam kolor, balejaz oraz obcielam grzywke:tak: Jak szalec to szalec! A ogolnie to powinnam wlasciwie isc spac, bo spalam dzis tylko godzine:szok: Eryk sie w nocy obudzil i plakal i chcial koniecznie u nas spac, wiec go przygarnelismy;-);-):tak: Oczywiscie spal w poprzek wiec nie bylo mozliwosci sie wyspac:no:

dokladnie to samo chcialam napisac..pamietam jak LAura sie urodzila a tu juz taka duza i zdolna panienka!!!
AGA pokazuj efekty szalenstw fryzjerskich!!
a ma dzis wyrobilismy LAili drugi paszprt tymczasowy (zniw wazny na rok)!!!

nie dosc ze duza to jeszcze super samodzielna juz LAURUSIA..ma sie wrazenie ze jest strasza niz niecaly roczek.....

Czesc Kobitki,
no to jestem spowrotem, jakos niewiele tutaj przegapilam, pewnie wolicie siedziec na dworzu i sie opalac, niz przed komputerem...popieram

nasz pobyt w Polsce byl znakomity, wesele b.fajne, troche Nikos nie chcial sie od nas "odczepic" na poczatku, chyba ta masa ludzi go troche zestresowala, ale potem zaczal tanczyc i bylo OK
a potem jeszcze tydzien bylismy u mojej mamy, wreszcie moglismy skorzystac i wyjsc tylko we dwoje:-)

a wczoraj obchodzilam urodzinki - tylko nie pytajcie ktore, bo szlag mnie trafi:wściekła/y::-) - super milo bylo, i maz mnie zabral na kolacje i piekne kwiaty i prezent
a dzisiaj az mi sie nie chcialo wstac do roboty i siedze sobie tutaj i udaje, ze pracuje:tak:

czesc
ja tez pamietam laurke jak byla malusia nawet ogladalismy wczoraj fotki Laurki ze szpitala.
Pscola skoro wszystko sie udalo i jestes zadowolona to tylko tak dalej.Nie dziwne ze nie chcialo Ci sie isc do pracy:tak:

a dziekuje pieknie, dziekuje!!!!:-)

a jutro mam urodziny malzonka, a prezentu jeszcze nie mam :szok:(tak pozno zaczac szukanie....jakos nie bylo kiedy), ale moze dzisiaj po pracy

Pscola gapa ze mnie Wszystkiego naj dla Ciebie no i mezulka:-)

My bylismy na zakupach a pogoda nijaka wiec spedzilismy go w domuk.Laura dzis apala az do 10:30 wiec dzien szybko minol:-)
Dzis mecz ciekawe jaki bedzie wynik
Piwko w lodowce i chipsy zakupione:rofl2:

reklama
ja wlasnie ogladam mecz a mam takich glosnych sasiadow nade mna..o wlasnie jest 3:2 chyba koniec prawie....a oni sie dra na balkonie................i stukaja i w ogole..ech...

Do góry