reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

ello

a tu co znow tak przycichlo

Dzis pogoda elegancka wiec z dziecmi spedfzilam czas poza domem.laura grzeczna i lubi spac w te cieple dni w wozku na spacerku:-)Grzecznie teraz spika wiec mamcia szleje

Zuzanno witaj po przerwie fajnie ze sie odezwalas.Wiem ze bede miala co robic jak L zacznie biegac:laugh2:

reklama
Hej Aniu,
no ja jeszcze jestem, pisze z pracy bo mam chwilke, a jakos nie chce mi sie robic....:baffled:to chyba zawsze tak przed urlopem, jeszcze tylko jutro i w piatek wyjezdzamy

a u Ciebie juz niedlugo urodzinki Laury, co dostanie fajnego, macie juz pomysl?

dzisiaj moj Nikos poszedl z przedszkolem do lasu-ciekawe jakich skarbow naznosi

Witaj Pascola wlasnie nie mam pomyslu na prezencik moze mi pomozesz no i reszta dziewczyn rozniez:tak:

Fajnie ze jedzieci na urlopik relax kazdemu sie nalezy:-)

Dzis bylysmy na spacerze po drodze zrobilysmy zakupy na obiadek byla pomidorowa a teraz Laura spi wiec ja buszuje:laugh2:

Hej Aniu,
my kupilismy Maxiowi na pierwsze urodzinki takiego pompowanego konika (sa tez inne zwierzatka), moga dzieci na nim hopsac po mieszkaniu - mamy go do dzisiaj, jest niezniszczalny, a dzieciaki maja z nim frajde:-), ,sluzyl nam nawet w zimie jako "sanki"

Nikos dostal od nas Bobycar - ale to tylko dltaego, ze Maxio juz mial, a on chcial tez jezdzic - autko tez swietne, ale moze dla troche straszego dziecka

ello
dzieki Pscola:-) chyba pomysle o tym zwierzatku bo samochodzik juz mamy:baffled: Dzis brzydka pogoda wiec bylismy tylko na zakupach w realu a tak sprzatanie gotowanie.... codziennosc

a gdzie reszta kobietek:confused:

Hej,

u nas dzis dosyc ladnie, mamy ok 18 stopni, a bylo juz 30:szok: Za dwa tygodnie jedziemy na wesele do PL. Juz sie nie moge doczekac, a teraz caly czas staram sie wkuwac teorie do egz. na prawko, ja juz chyba za stara jestem, bo cos pamiec zaczela mi szwankowac:szok::tak:;-);-);-). Eryk juz od 2 miesiecy juz odpieluchowany chodzi:tak:, w nocy zreszta tez bez pieluchy:tak: Jaka to wygoda:tak: Nie trzeba wkolko pieluch kupowac, a i oszczednosc jest. W polowie lipca przeprowadzamy sie do nowego mieszkanka z ogrodkiem, oj pogrilujemy sobie w koncu na powietrzu:tak::-)

Hej laski :))))))))))))) my już po chrzcinach teraz czekamy na wakacje. Wyjazd 12 lipca nad Polskie morze. Już sie nie mogę doczekać. Szymon ma juz 3 mies. i 24 dni i jest cudny. Kolki minęły i całkiem inne dziecko. Bardzo dużo gaworzy> Pozdrawiam papappaaaaaaaaaaaaaaaaaa. A zapomniałam jestem z siebie dumna bo udało mi sie zrzucic 25,5 kg czyli tyle ile przytyłam w ciąży.

Załączniki

• P1010880.jpg
    P1010880.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 43
  • P1010914.jpg
    P1010914.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
witaj Madlalenko masz cudnego Aniloka

Mnie tu nie bylo bo w domku maly remoncik.Ale juz posprztane wiec luzzz

Zazdroszcze tych wyjazdow ja tez sie wybieram nad polskie morze ale w sierpniu zobaczymy jak to bedzie bo z Moim to nigdy nie wiadomo.Za miesiac czeka nas ROCZEK Laury tak szybko ten czas ucieka:rofl2:

a reszta dziewczyn gdzie?????

reklama
hej hej ja tez jetsem tylko zazwyczaj tu takie pustki ze az sie pisac nie chce:-:)szok:

LAURA sliczna dziewczynka i jak szybko zaczela chodzic!!! naprawde super zdolna jest!!!

SZYMUS sliczny slodziaczek ! MAGDALENA tak szybko schudlas tyle kilosow!!! wielkie woow i gratulacje!!!

my korzystajac z przepieknej pogody bylismy na pikniku w parku, ale cos mi corcia zaczyna katarzyc..szkoda bo najgorzej chorowac w ladna pogode...:-:)sorry2:

Do góry