reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Ah moje Piekne,
a ja znowu przeziebiona :wściekła/y::confused::wściekła/y:, chyba od dzieci sie zarazilam, glowa mi peka, a do pracy trzeba bylo pojsc, bo przeciez w zeszlym tygodniu siedzialam z chlopakami, a caly czas na zwolnieniu to tak raczej nie idzie, jakas wyjatkowo slaba jestem w tym roku, juz kolejny raz jakas infekcja, albo to teraz zmutowane wirusy albojak

i ja myslami juz na urlopie, choc dopiero w sierpniu, nad polskie morze

Aga - zycze cierpliwosci i powodzenia w przeprowadzce, to zawsze duzo sie dzieje przy takiej okazji, ale i porzadki sie przy okazji zrobi i niepotrzebne rzeczy wyrzuci:-Da wieksze mieszkanie, to cos swietnego, wiem,bo przeprowadzilismy sie z 65m na 130 z ogrodem i mieszkaniem jestem zachwycona do dzisiaj

Patrycja - Twoja modelka sliczna:-)

Aniu - Ty niezawodna, zawsze cos napiszesz, musimy sie kiedys spotkac w Grevenbroich, dam Ci znac, jak bedziemy u tesciowej

reklama
Dzieki laski za mile slowa...

Susumali -czas tu wkleic fotki Twojej niuni....Wieki nam jej nie pokazywalas :tak:

Anka-koniecznie prosze zaprezentowac sie jak na weselichu wygladalyscie.... :tak: No i fajowo ze Wam sie podobalo :) A z nozkami jak? Lepiej ? ;-)

Pscola-zdrowka!!!!!!!!!!!!!!!

Pscola Kochana nie ma spawy czekam na odzew bardzo chetnie sie spotkam:-)Wracaj do zdrowka:tak:

Pati nozki juz lepiej ale dalej bola

Obiecuje fotki ale dzis juz nie mam sil na nie:tak:

Anka super fotki...Nie dziwie sie ze nogi bolaly...widze parkiet byl Twoj :-) A Laura slodka jak miod!!! Slicznie zaprezentowala zabki :))))))))

Pati szalalam jak sie dalo i teraz mam tego skutki:-) Dzis siostra wyciagnela mnie na zakupy do Monchengladbach spedzilysmy tam wiekszosc dnia nogi doprawilam a teraz czuje takie zmeczenie ze mysle tylko o lozeczku:-D

Pati dla siebie nic nie kupilam:no: Laurze pizamke do spania, do kuchni kupilam rekawice i takie drobne rzeczy do lodowki:-D

Pogoda brzydka ale zaliczylam spacerek z dziecmi:-)

PATRYCJA jak tylko mi dziecko pozwoli zrobic sobie jakies ladne zdjecie to wkleje;-):-p:sorry: tymczasemmi wyrywa aparat i lipa...:sorry2::-(

LAura sliczniutka i widac bardzo happy, rownie jak mamusia!!!!

reklama
Do góry