reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Ah moje Piekne,
a ja znowu przeziebiona :wściekła/y::confused::wściekła/y:, chyba od dzieci sie zarazilam, glowa mi peka, a do pracy trzeba bylo pojsc, bo przeciez w zeszlym tygodniu siedzialam z chlopakami, a caly czas na zwolnieniu to tak raczej nie idzie, jakas wyjatkowo slaba jestem w tym roku, juz kolejny raz jakas infekcja, albo to teraz zmutowane wirusy albojak

i ja myslami juz na urlopie, choc dopiero w sierpniu, nad polskie morze

Aga - zycze cierpliwosci i powodzenia w przeprowadzce, to zawsze duzo sie dzieje przy takiej okazji, ale i porzadki sie przy okazji zrobi i niepotrzebne rzeczy wyrzuci:-Da wieksze mieszkanie, to cos swietnego, wiem,bo przeprowadzilismy sie z 65m na 130 z ogrodem i mieszkaniem jestem zachwycona do dzisiaj

Patrycja - Twoja modelka sliczna:-)

Aniu - Ty niezawodna, zawsze cos napiszesz, musimy sie kiedys spotkac w Grevenbroich, dam Ci znac, jak bedziemy u tesciowej

reklama
Dzieki laski za mile slowa...

Susumali -czas tu wkleic fotki Twojej niuni....Wieki nam jej nie pokazywalas :tak:

Anka-koniecznie prosze zaprezentowac sie jak na weselichu wygladalyscie.... :tak: No i fajowo ze Wam sie podobalo :) A z nozkami jak? Lepiej ? ;-)

Pscola-zdrowka!!!!!!!!!!!!!!!

Pscola Kochana nie ma spawy czekam na odzew bardzo chetnie sie spotkam:-)Wracaj do zdrowka:tak:

Pati nozki juz lepiej ale dalej bola

Obiecuje fotki ale dzis juz nie mam sil na nie:tak:

Anka super fotki...Nie dziwie sie ze nogi bolaly...widze parkiet byl Twoj :-) A Laura slodka jak miod!!! Slicznie zaprezentowala zabki :))))))))

Pati szalalam jak sie dalo i teraz mam tego skutki:-) Dzis siostra wyciagnela mnie na zakupy do Monchengladbach spedzilysmy tam wiekszosc dnia nogi doprawilam a teraz czuje takie zmeczenie ze mysle tylko o lozeczku:-D

Pati dla siebie nic nie kupilam:no: Laurze pizamke do spania, do kuchni kupilam rekawice i takie drobne rzeczy do lodowki:-D

Pogoda brzydka ale zaliczylam spacerek z dziecmi:-)

PATRYCJA jak tylko mi dziecko pozwoli zrobic sobie jakies ladne zdjecie to wkleje;-):-p:sorry: tymczasemmi wyrywa aparat i lipa...:sorry2::-(

LAura sliczniutka i widac bardzo happy, rownie jak mamusia!!!!

reklama
Do góry