reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Kochane ja wpadam podpytac was o spirale
Czy nie orientuje sie czasem ktoras z was ile w niemczech kosztuje zalozenie spirali a ile w polsce??? z gory za odpowiedz dziekuje

Kochane ja wpadam podpytac was o spirale
Czy nie orientuje sie czasem ktoras z was ile w niemczech kosztuje zalozenie spirali a ile w polsce??? z gory za odpowiedz dziekuje

Jakies dwa lata temu moj ginekolog pytal mi sie, czy chce, by mi zalozyl spirale, bo to ponoc bardzo dobre zabezpieczenie. Gdy spytalam o cene "zaspiewal" mi 400 EUR:szok:. W PL nie orientuje sie ile by ten "manewr";-) kosztowal,ale przypuszczam,ze taniej.

hej
pogoda dopisuje a my w domku Laura zakatarzona i pojawil sie kaszelek.Z nosa to normalnie woa kapie nie nadazam z czyszczeniem.
A my z moim od popoludnia popijamy szampana:-)

jezeli chodzi o spirale to nie mam pojecia ja biore zastrzyk na 3 miesiace i to kosztuje 35euro

Anka z checia przylaczam sie do szampanika:tak::tak::-);-)
choc leb mnie napierdziela niemilosiernie:baffled: Dzisiaj bylismy caly dzien na dworze, pogoda letnia, cieplutko i przyjemnie, a u nas jest do tego tak spokojnie, ze czasami to i ptaki przeszkadzaja:tak:;-):-D:-D:-D:-D Erik juz w lozeczku, maz poszedl do pracy, a ja sobie siedze i odpoczywam;-);-). Pracuje jeszcze do srody, a potem 4 dni laby i weselisko w miedzy czasie:tak::-). Znalezlismy mieszkanie na parterze z duzym ogrodem, 4 pokoje, zwiedzac je mamy w srode po poludniu, zobaczymy czy nam sie spodoba, jezeli tak, to w wakacje przeprowadzka:tak::-)

Aga wypilismy dwie butelki:tak: ale jak co to zapraszam zawsze z checia sie podzielimy.Pogoda faktycznie dzis byla cudowna no ale nie kazdy z niej mogl skorzystac:-(Oby Laura szybko doszla do siebie bo siedzenie w domu mnie nudzi:rofl2:

Ania - duzo zdrowka dla Laury! ja na szczescie juz zdrowa i znowu w robocie:eek:

Klavell - ze spirala tez Ci nie pomoge, bo nigdy nie chcialam tego miec, slyszalam o kilku przypadkach, kiedy dziewczyny i tak zachodzily w ciaze, choc mialy spirale i potem to dopiero jest problem to wyciagnac - jakos mi sie odechcialo, jak tego sluchalam,
jest jeszcze ten zastrzyk, o ktorym pisala Ania (tez probowalam, ale mi nie sluzyl) i sa takie wstrzykiwane pod skore "paleczki", ale te z kolei odradzila mi moja lekarka, bo powiedziala, ze wiele kobiet reaguje na nie dziwnie, znam jednak taka, ktora to miala i bylo OK
najlepiej to zapytaj po prostu u ginekologa, ceny tez

my za dwa tygodnie jedziemy do Polski na komunie bratanicy mojego meza, mam nadzieje, ze pogoda bedzie taka jak wczoraj - caly dzien spedzilismy w ogrodzie:-)cudnie!

hej dziewczyny wpadłam tylko na chwile no ostatnio pisałam ze dugo nie posiedze tak samo jest i teraz ale ostatnio wylodowałam po pisaniu szpitalu wieczorkiem miałam rodzic dostałam bóli czymały mnie w szpitalu dwa dni sciagneli mi szew bo mysleli ze urodze a tu mój mały szkrab na trzeci dzien sie wycofał bóle ustały i wypuscili mnie do domu dzis wizyta u ginka ciekawa co mi powie mam nadzieje ze rozwarcie sie nie poszeza bo mam na 2 centymetry ciekawa jestem ile to jeszcze potrwa .pozdrawiam papa jak bede sie czuła na siłach to musze nadrobic co tam u was pa

reklama
Do góry