reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Kochane ja wpadam podpytac was o spirale
Czy nie orientuje sie czasem ktoras z was ile w niemczech kosztuje zalozenie spirali a ile w polsce??? z gory za odpowiedz dziekuje

Kochane ja wpadam podpytac was o spirale
Czy nie orientuje sie czasem ktoras z was ile w niemczech kosztuje zalozenie spirali a ile w polsce??? z gory za odpowiedz dziekuje

Jakies dwa lata temu moj ginekolog pytal mi sie, czy chce, by mi zalozyl spirale, bo to ponoc bardzo dobre zabezpieczenie. Gdy spytalam o cene "zaspiewal" mi 400 EUR:szok:. W PL nie orientuje sie ile by ten "manewr";-) kosztowal,ale przypuszczam,ze taniej.

hej
pogoda dopisuje a my w domku Laura zakatarzona i pojawil sie kaszelek.Z nosa to normalnie woa kapie nie nadazam z czyszczeniem.
A my z moim od popoludnia popijamy szampana:-)

jezeli chodzi o spirale to nie mam pojecia ja biore zastrzyk na 3 miesiace i to kosztuje 35euro

Anka z checia przylaczam sie do szampanika:tak::tak::-);-)
choc leb mnie napierdziela niemilosiernie:baffled: Dzisiaj bylismy caly dzien na dworze, pogoda letnia, cieplutko i przyjemnie, a u nas jest do tego tak spokojnie, ze czasami to i ptaki przeszkadzaja:tak:;-):-D:-D:-D:-D Erik juz w lozeczku, maz poszedl do pracy, a ja sobie siedze i odpoczywam;-);-). Pracuje jeszcze do srody, a potem 4 dni laby i weselisko w miedzy czasie:tak::-). Znalezlismy mieszkanie na parterze z duzym ogrodem, 4 pokoje, zwiedzac je mamy w srode po poludniu, zobaczymy czy nam sie spodoba, jezeli tak, to w wakacje przeprowadzka:tak::-)

Aga wypilismy dwie butelki:tak: ale jak co to zapraszam zawsze z checia sie podzielimy.Pogoda faktycznie dzis byla cudowna no ale nie kazdy z niej mogl skorzystac:-(Oby Laura szybko doszla do siebie bo siedzenie w domu mnie nudzi:rofl2:

Ania - duzo zdrowka dla Laury! ja na szczescie juz zdrowa i znowu w robocie:eek:

Klavell - ze spirala tez Ci nie pomoge, bo nigdy nie chcialam tego miec, slyszalam o kilku przypadkach, kiedy dziewczyny i tak zachodzily w ciaze, choc mialy spirale i potem to dopiero jest problem to wyciagnac - jakos mi sie odechcialo, jak tego sluchalam,
jest jeszcze ten zastrzyk, o ktorym pisala Ania (tez probowalam, ale mi nie sluzyl) i sa takie wstrzykiwane pod skore "paleczki", ale te z kolei odradzila mi moja lekarka, bo powiedziala, ze wiele kobiet reaguje na nie dziwnie, znam jednak taka, ktora to miala i bylo OK
najlepiej to zapytaj po prostu u ginekologa, ceny tez

my za dwa tygodnie jedziemy do Polski na komunie bratanicy mojego meza, mam nadzieje, ze pogoda bedzie taka jak wczoraj - caly dzien spedzilismy w ogrodzie:-)cudnie!

hej dziewczyny wpadłam tylko na chwile no ostatnio pisałam ze dugo nie posiedze tak samo jest i teraz ale ostatnio wylodowałam po pisaniu szpitalu wieczorkiem miałam rodzic dostałam bóli czymały mnie w szpitalu dwa dni sciagneli mi szew bo mysleli ze urodze a tu mój mały szkrab na trzeci dzien sie wycofał bóle ustały i wypuscili mnie do domu dzis wizyta u ginka ciekawa co mi powie mam nadzieje ze rozwarcie sie nie poszeza bo mam na 2 centymetry ciekawa jestem ile to jeszcze potrwa .pozdrawiam papa jak bede sie czuła na siłach to musze nadrobic co tam u was pa

reklama
Do góry