reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
wiecie co dziewczynki tak was czytam i zastanawiam sie z czego wy chcecie sie odchudzac?? ja 6 lat temu wazyłam 126 kg maja 170 cm wzrostu i 24 lata na karku.Dzis minęło 6 lat waze 64 kg i 30 na karku dobrze ze mój mąż jest młodszy to sie młodziej czuje przy nim hihihihi w ciągu roku zrzuciłam ponad 60 kg a dzis jestem z siebie bardzo zadowolona a najwazniejesze ze mój Marcinek kocha mnie z tymi moimi wałeczkami buzaiczki dla wszystkich

Patrycja, ja sie wlasnie zwazylam:zawstydzona/y: i co i tez juz 2kg na plusie:wściekła/y::wściekła/y:, chyba mnie zaraz cholera wezmie:wściekła/y::wściekła/y: Od jutra zaczynam liczyc punkty, bo chce zrzucic jeszcze 5kg:tak::tak: Mam nadzieje, ze mnie znowu moja "wola" nie zawiedzie...:baffled::baffled:

MamoPati to wielkie gratulacje...!!!! no ja chce schudnac do 58...Dzis na wadze mialam 62,4...A tak apropo nie wiem czy przeoczylam czy nie pisalas-jak Ci na imie?

Mamopati: z ręką na sercu: mam 6kg do zrzucenia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:...chociaż już nie wiem, ostatnio się nie ważyłam...pewnie teraz jeszcze więcej:angry::angry::angry::angry: Do baryku już ścieżkę wydeptałam, a zawsze kupujemy słodycze "dla gości":angry::angry::angry:

wiecie co dziewczynki tak was czytam i zastanawiam sie z czego wy chcecie sie odchudzac?? ja 6 lat temu wazyłam 126 kg maja 170 cm wzrostu i 24 lata na karku.Dzis minęło 6 lat waze 64 kg i 30 na karku dobrze ze mój mąż jest młodszy to sie młodziej czuje przy nim hihihihi w ciągu roku zrzuciłam ponad 60 kg a dzis jestem z siebie bardzo zadowolona a najwazniejesze ze mój Marcinek kocha mnie z tymi moimi wałeczkami buzaiczki dla wszystkich

O Boze mamapati, 60kg???!!!!:szok: Jestes dla mnie MOIM GURU!!!:tak: Kurde to jest wyczyn!!! Normalnie sie zszokowalam!!. A i le twoj maz jest mlodszy od Ciebie, jezeli wolno spytac. Bo moj tez jest mlodszy 3 lata, wiec moze mam szanse jeszcze kilka kilo zrzucic:tak::-D;-);-);-) By the way, ja jestem rocznik `75 a moj T. '78.
Margott, tez bym sobie zjadla tego ptasiego mleczka, ale jakos u nas nie widzialam:no:
Wlasnie sobie zrobilam drinka:tak:

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry