reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Oglądam tak sobie Wasze zdjęcia (korzystam- Filipek zamknął oczka) o Patrycji mówiłam, Pscola nie będę się powtarzać jesteś super i Susumali - nie dość że Mama extra to Laila - słodziutka pralineczka!!!!! Dziewczyny!! Miłego dnia:-):-):-):-)

reklama
Czesc,

Margott, Susumali
no zdjecia rewelacja!! Obydwie blondyneczki, typowe Slowianki!!:tak::tak:
Patrycja, Ty to laska jestes kobito!! W zyciu bym nie powiedzial, zes z naszego kraju, typowalabym raczej Hiszpanie lub Wlochy.

Susumali jezeli chodzi o zabkowanie, to ja zupelnie nie wiem, co to placz dziecka zabkujacego:tak::tak:, dlatego wspolczuje tym, ktore musza przez to przechodzic. Masz racje, ze moze sie zdarzyc, ze u dzieci stosunkowo pozno zabkujacych, zabki wychodza po kilka na raz, u nas tak jednak nie bylo. Wychodzil jeden po drugim,no chyba,ze cos przeoczylam:tak:;-) Teraz Erik ma (chyba) 18 zabkow, dawno nie zagladalam, wiec moze jest ich juz 20:tak:.

Moj maly jest chory na zapalenie oskrzeli, dostal dzisiaj antybiotyk, a ja z nim jestem w domu, wzielam chorobowe na dziecko. Kurcze nie jestem wprawiona w bojach, bo Erik mi pierwszy raz choruje, wiec troche sie zdenerwowalam:baffled:

he he dziewczeta (Aga MArgott) dzieki za komplementy;-):-p:zawstydzona/y:

MArgott a jednakj moje zawolanie o zdjecia cos przynioslo: pokazalas nam swoje brazowe oczy!!!!;-):-) a hexa na pewno sie nie staniesz!!!!:szok::-D

AGA zycze Ericzkowi expresowego powrotu do zdrowia no i Tobie duzo sil na te boje!!!! bedzie dobrze!!!!

MAMAPATI zycze WAm a szczegolnie Tobie wszystkiego naj naj! a jak smutno wyzalaj sie wtedy choc troche latwiej...

Czesc Dziewczyny,
no widze, ze wklejacie zdjecia - sliczne jestescie wszystkie , nie ma co:-)

Margott - co do zebow, to niestety Ci nie pomoge, bo moje dzieci nie mialy zadnych problemow, ale trzymam kciuki, by sie to szybko skonczylo, a Philipek sie tak nie meczyl:happy:

Aga - moje chlopaki przechodzily ciezkie zapalenie oskrzeli jakies 2 lata temu i niestety antybiotyk nie pomogl (mam nadzieje, ze u Ciebie bedzie inaczej). Dostalismy taki aparat do inhalacji na recepte i dopiero to zadzialalo, ale ciagnelo sie to okropnie dlugo. Duzo zdrowia dla Eryczka

Hausfrau - fajnie, ze znowu jestes:-D

jutro ide jeszcze raz w sprawie pracy, na rozmowe z facetem, z ktorym bym ewentulanie potem pracowala, zobaczymy co to za jeden

Pscola tez mam nadzieje, ze jednak antybiotyk zadziala:tak: Juz po jednej jego dawce latal po domu jak oszalaly, a i temperatura z 39 stopni spadla od razu do 37 stopni:tak: Teraz dostal drugi raz i polozylam juz do lozeczka. Niestety bede musiala biedaczka obudzic o 24:00 bo ma brac 3 razy co 6 h:baffled:. A w poniedzialek, a moze jeszcze w piatek pojdziemy na sprawdzenie.
Apropos, ja tez mam jutro rozmowe, no ciekawe co z tego wyniknie i czy wogole cos wyniknie:tak:;-)

Margott lek oslonowy podaje sie przewaznie wtedy, gdy dziecko lub dorosly dosyc czesto biora antybiotyki, w naszym przypadku nie podajemy, a i lekarz nic nie wspominal. W ciagu dnia Erik i tak zjada "bomby witaminowe" w postaci jogurtow, owocow i warzyw wszelkiej masci:tak::tak:

reklama
Helloooo:-)

Dzieki jeszcze raz za mile slowa...Aga29 tu czesto sie dziwia ze jestem polka:-)

Susumali
slicznie wyszlyscie na fotce...I wogole laski z Was Live :-)

Margott- ja mojej podawalam na zeby zawsze panadol w syropku...Zele nie pomagaly...ZADNE! No i bardzo ladna z Ciebie kobitka...Pasuje Ci ten dlond...:-)

Mamapati-wszystkiego dobrego...

Aga-dla Erczka moc caluskow i duzoooo zdrowka!!!!No i powodzenia na rozmowie...

Pscola rowniez za Ciebie trzymamy kciukasy...:-)

Hausfrau-witaj po dlugiej nieobecnosci...:-)

Do góry