reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

oto ja i moja kochana Partycja

Załączniki

• wesele.jpg
    wesele.jpg
    187,7 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Jeśli tak to super:))) Moja przyjaciółka, która została w Polsce jest lekarzem pediatrą, więc powtarzam za nią...Jest dla mnie miarodajnym źródłem opiniotwórczym:))))

Moje "zrodlo" wlasnie ma druga zmiane, pracuje w szpitalu i nazywa sie moim mezem:tak: Dalsze zrodla to jego koledzy i kolezanki po fachu:tak:;-):tak:

Mamapati ladne zjecie i coreczka taka fajniusia:tak:
A ja wlasnie sie nie powstrzymalam i obzarlam sie piernikami czekoladowymi, a potem jeszcze zjadlam 3 kanapki:baffled: Czy jestem wogole normalna, by jeszcze jesc o tej porze?:szok::szok:
Chyba te moje stracone 23kg wroca mi z podwojna moca i to niebawem:wściekła/y::wściekła/y:

Aga-to mamy cos we dwie z "deklem":-D ja wlasnie jakas godzine temu pozarlam 3 knopersy i zagryzlam cala czekolada z orzechami...I to sie nazywa moje odchudzanie....Zamias chudnac jestem 2,5 kg na plusie ...teraz nie zosttalo mi do zrzucenia 2 kg tylko 4,5 :crazy:

reklama
Do góry