reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Mi zawsze podobali sie "ciemni "faceci...z piwnymi oczami ,i ciemna karnacja...:-)

Ja co do roczenstwa dla noemi to bardzooo bym chciala,ale na checiach narazie zostanie...Chociaz po porodzie zazekalam sie ze juz zadnych dzieci mimo ze moj porod to byl pikus....Mysle ze za rok bede cos myslal...ale z produkcja to narazie sie wstrzymamy....Z reszta chce zeby kazde z dzieci mialo swoj pokoj a ze mamy tylko trzy to nie wyda:-D

margott mysle ze to nie kwestia wieku...ale temperamentu niektorych dzieci (he he skad ja to wiem?) a ten temperament to po kims sie ma....

co do dzieci mysle ze pare latek poczekamy....

Wiesz co Margott czasami tez sie zastanawiam, czy by mi starczylo cierpliwosci dla kolejnego dziecka, bo czasami musze sie niezle opanowywac zeby nie wybuchnac na malego, ktory wlasnie przechodzi bunt (prawie-) dwulatka:wściekła/y::wściekła/y:
Co do wieku, to kazdy musi decydowac za siebie. Znam wiele kobiet, ktore sie zdecydowaly majac prawie 40stke na karku. Ja chce zakonczyc "rozmnazanie sie do 35 roku zycia,zobaczymy, jak to mi wyjdzie.
Co do ilosci pokojow to tez by nam sie 4 przydaly, a mamy trzy, ale moze juz niedlugo....:tak:

Czesc dziewczyny
po dlugim okresie mojej nieobecnosci melduje sie ponownie.
Bylismy w Polsce wiec nie odzywalam sie
U nas wszystko ok Laura wazy 7kg ciuszki zacelam kupowac na 74cm, zrobila sie pieszczoszka.Smieje sie glosno i ma piekny piskliwy glosik.Zaczela sie podnosic na piastkach:-)jak lezy na brzuszku:-)

Witam nowe kolezanki:tak:

Jesli chodzi o facetow to zawsze uwielbialam wysokich szczuplych z ciemna karnacja i niebieskimi oczami, mialam takiego ale po 13 latach wymienilam go i mam 6 lat starszego wysokiego szatyna z niebieskimi oczami ale karnacja niestety nie jest ciemna:-D

Tez nie chcialam mieszkac w Niemczecj i nieznosze tego jezyka a tu juz 2 latka siedze:-D

reklama
ANKA fajnie ze znow z nami jestes!!!! LAurunia pieknie Ci rosnie!!!!:-)

MARGÒTT no i co z ta MArszalkowska? jakies korki czy cu?;-):-p

Do góry