reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Moj tez jest ode mnie mlodszy...10 miesiecy...a kiedys sie zazekalam ze musze tylko starszego i najlepiej min.5 lat...Tak los lub figle platac :-)

reklama
:baffled:Hmmm.mój mąż jest ode mnie starszy o 11 lat - tak wyszło i Kochana Patrycjo: ZAWSZE SIĘ ZARZEKAŁAM, ŻE NIGDY NIE MOGŁABYM ŻYĆ W NIEMCZECH:no: I CO ???? Pasowały mi tylko te kraje, których języki nie miały dla mnie tajemnic....no to mam.. ale... lubow nie kartoszka - kak gawariat Francuzy;-);-);-)

Aga29: bo tak jest:wściekła/y: którejś nocy nad ranem miałam "czołówkę" z mężem na trasie sypialnia- baryk:szok: on "też" szedł "siusiu" i zahaczył o baryk:szok::szok:i "też" jest na diecie;-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Patrycja, a u mnie bylo tak,ze caly czas trafialam na mlodszych, moze mialam dwoch chlopakow w moim wieku, a reszta mlodsi:tak:: Jeden nawet 5 lat:szok: a wydawal sie byc w moim wieku. Jak sie dowiedzialam, to juz bylo za pozno:-D:-D;-);-)

Mamapati
ja jestem prawie rowno starsza 3 lata, maz jest z listopada a ja z grudnia:tak: i niedlugo mi stuknie 32:szok::wściekła/y::wściekła/y:

Mam 37 lat........................mam37lat........................mam37lat.........................................mam37lat.....................powtarzam jak mantrę, błagam bez metryk mi tu;-)
Aga29 też strzelę sobie drinka:)

ale tempo...super!

Psola i AGA powodzenia jutro! Bedzie super jak ostatnio!

MAMAPATI takie leganckie i sliczne Ty i corcia!
a ze schudlas 60kg to na mnie wielki szok i ogromy uklon z mojej strony...i....no powiem jak inne: tez jestes dla mnie guru!
ja sie cale zycie odchudzalam ale jak na razie dla mnie najlepsza dieta to ciaza (schudlam na poczatku 4kg) i karmienie piersia....no ale to karmienie nie bedzie trwalo wiecznie he he.

a slodycze uwielbiam jak Wy. te pierniczki ciasteczka ciastka czekolada wafelki...mniaaaaaaaaaaaaaaaam. I bardzo lubie ludzi ktorzy dziela moja pasje do slodyczy wiec jestesmy w tym samym klubie!!!!

a maz tez mlodszy 2 lata...zawsze jakies malolaty za mna chodzily he he.

Ja zawsze chcialam miec faceta o czarnych wlosach i mi sie fuksnelo, gdyby nie brazowo-szare oczy, to by byl brunetem:tak::-)

Mnie tez nie przyszloby na mysl,ze wyladuje w Niemczech, bo mi super dobrze bylo w PL, ale moja mama "wrozka";-):-D mi to przepowiedziala.

A planujecie jeszcze rodzenstwo dla swoich pociech?? A jak tak to kiedy?

My planujemy i nie planujemy. Zobaczy sie, choc jeszcze niedawno sie zarzekalam, ze juz nigdy, ale teraz moze za 3 lata....

reklama
Mam 37 lat........................mam37lat........................mam37lat.........................................mam37lat.....................powtarzam jak mantrę, błagam bez metryk mi tu;-)
Aga29 też strzelę sobie drinka:)

No i pewnie, ze sobie strzel!!:tak::tak: To dobrze robi na krazenie:tak:;-);-)
Ty kobitko wogole nie wygladasz na 37:tak::tak:, laska z Ciebie i tyle:tak:

Do góry