reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Moj tez jest ode mnie mlodszy...10 miesiecy...a kiedys sie zazekalam ze musze tylko starszego i najlepiej min.5 lat...Tak los lub figle platac :-)

reklama
:baffled:Hmmm.mój mąż jest ode mnie starszy o 11 lat - tak wyszło i Kochana Patrycjo: ZAWSZE SIĘ ZARZEKAŁAM, ŻE NIGDY NIE MOGŁABYM ŻYĆ W NIEMCZECH:no: I CO ???? Pasowały mi tylko te kraje, których języki nie miały dla mnie tajemnic....no to mam.. ale... lubow nie kartoszka - kak gawariat Francuzy;-);-);-)

Aga29: bo tak jest:wściekła/y: którejś nocy nad ranem miałam "czołówkę" z mężem na trasie sypialnia- baryk:szok: on "też" szedł "siusiu" i zahaczył o baryk:szok::szok:i "też" jest na diecie;-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Patrycja, a u mnie bylo tak,ze caly czas trafialam na mlodszych, moze mialam dwoch chlopakow w moim wieku, a reszta mlodsi:tak:: Jeden nawet 5 lat:szok: a wydawal sie byc w moim wieku. Jak sie dowiedzialam, to juz bylo za pozno:-D:-D;-);-)

Mamapati
ja jestem prawie rowno starsza 3 lata, maz jest z listopada a ja z grudnia:tak: i niedlugo mi stuknie 32:szok::wściekła/y::wściekła/y:

Mam 37 lat........................mam37lat........................mam37lat.........................................mam37lat.....................powtarzam jak mantrę, błagam bez metryk mi tu;-)
Aga29 też strzelę sobie drinka:)

ale tempo...super!

Psola i AGA powodzenia jutro! Bedzie super jak ostatnio!

MAMAPATI takie leganckie i sliczne Ty i corcia!
a ze schudlas 60kg to na mnie wielki szok i ogromy uklon z mojej strony...i....no powiem jak inne: tez jestes dla mnie guru!
ja sie cale zycie odchudzalam ale jak na razie dla mnie najlepsza dieta to ciaza (schudlam na poczatku 4kg) i karmienie piersia....no ale to karmienie nie bedzie trwalo wiecznie he he.

a slodycze uwielbiam jak Wy. te pierniczki ciasteczka ciastka czekolada wafelki...mniaaaaaaaaaaaaaaaam. I bardzo lubie ludzi ktorzy dziela moja pasje do slodyczy wiec jestesmy w tym samym klubie!!!!

a maz tez mlodszy 2 lata...zawsze jakies malolaty za mna chodzily he he.

Ja zawsze chcialam miec faceta o czarnych wlosach i mi sie fuksnelo, gdyby nie brazowo-szare oczy, to by byl brunetem:tak::-)

Mnie tez nie przyszloby na mysl,ze wyladuje w Niemczech, bo mi super dobrze bylo w PL, ale moja mama "wrozka";-):-D mi to przepowiedziala.

A planujecie jeszcze rodzenstwo dla swoich pociech?? A jak tak to kiedy?

My planujemy i nie planujemy. Zobaczy sie, choc jeszcze niedawno sie zarzekalam, ze juz nigdy, ale teraz moze za 3 lata....

reklama
Mam 37 lat........................mam37lat........................mam37lat.........................................mam37lat.....................powtarzam jak mantrę, błagam bez metryk mi tu;-)
Aga29 też strzelę sobie drinka:)

No i pewnie, ze sobie strzel!!:tak::tak: To dobrze robi na krazenie:tak:;-);-)
Ty kobitko wogole nie wygladasz na 37:tak::tak:, laska z Ciebie i tyle:tak:

Do góry