reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

PSOLA i AGA gratuluje super ofert pracy!!!!:-):tak:

AGA usciski i duzo zdrowia dla Eryczka!!!!:tak:

PAtrycja to ze jestes super laska juz Ci chyba mowilam no nie?:tak:
I chyba tez kupie ten Linola Fett bo duzo o nim slyszalam dobrego. moze i u Laili wlasnie typowo sucha skora....moze Ci lekarze maja racje;-)w koncu nie jestem od nich madrzejsza.... no jeszcze ze 2 dni nie jem bialka a potem nadrobie zaleglosci slodyczowe...mniam...chyba ze to alergia to bedzie gorzej:-(

a no i jeszcze cos: MAMY PIERWSZEGO ZABKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ciesze sie jak glupia!!!!

Irtasia nawijaj tu tez nie tylko na lutym!;-)

reklama
Dzieki dziewczyny za mile slowa...:-):zawstydzona/y:

Pscola-duzo zdrowka dla Eryczka...Teraz to taki cholerny okres...wirusy to normalnie lataja jak muchy...:confused2:

Susumali ogromne gratulacje za pierwszego zabka...Oby niunia dzielnie znosila kazdego nastepnego... :-)

Dziekujemy wszystkim za mile slowa:tak: i to chyba pomoglo, bo Erik dzisiaj wstal bez goraczki, ma troche kaszlu, syropek zadzialal:tak: rowniez i katar. Teraz bawi sie u siebie w lozeczku i spiewa sobie:tak::-). Niesadze, zebym mogla pojsc do pracy w poniedzialek, pewnie do wtorku go przedtrzymam. Tak to jest, jak sie nie ma w poblizu nikogo z rodziny:no: Juz 7ma a ciemno na dworze jak w nocy:no: Nie lubie jesieni, bo tylko chorobska sie plataja i jest nieprzyjemnie.

Acha i pragnę donieść, że czary nie działają:no::wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y:!!!!!!!!!! Filipek ząbkuje i nie ma na to żadnej magii:no::no::no: Oboje z mężem chodzimy jak zombie, nocka druga już z głowy....Byliśmy na spacerku ale Filipek też nie spał a normalnie zawsze sazypiał:-:)-:)-(.Tak więc korzystając z tego że zamknął oczka ( nie wiem na jak długo) pomyślałam, że skrobnę cś do Was;-), tyle, że tu cichutko jak w kostnicy:baffled: Miłego niedzielnego popołudnia:blink::-)

Czesc dziewczyny, jak radzicie sobie z tä nostalgicznä pogodä? :-( 27.10 mielismy chrzciny Victorka, fajnie bylo, rodzinka sie zjechala- nareszcie dziadkowie z polski zoaczyli maluszka.:-) W piatek bylimy na szczepieniu, maly prawie calä noc nie spal, krzyczal w nieboglosy. Wczoraj to samo, powoli nie wiem jak reagowac.:confused: Co do swiät- My takze wybieramy sie do Polski. Lecimy samolotem bo möj mäz nie lubi jezdzic w zime samochodem po polskich drogach. Ciekawa jestem jak maly zareaguje :confused: macie moze juz jakies doswiadczenia, na co musze zwröcic uwage? Bede wdzieczna za kazdä wskazöwke.:tak:

reklama
Do góry