reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

PSOLA i AGA gratuluje super ofert pracy!!!!:-):tak:

AGA usciski i duzo zdrowia dla Eryczka!!!!:tak:

PAtrycja to ze jestes super laska juz Ci chyba mowilam no nie?:tak:
I chyba tez kupie ten Linola Fett bo duzo o nim slyszalam dobrego. moze i u Laili wlasnie typowo sucha skora....moze Ci lekarze maja racje;-)w koncu nie jestem od nich madrzejsza.... no jeszcze ze 2 dni nie jem bialka a potem nadrobie zaleglosci slodyczowe...mniam...chyba ze to alergia to bedzie gorzej:-(

a no i jeszcze cos: MAMY PIERWSZEGO ZABKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ciesze sie jak glupia!!!!

Irtasia nawijaj tu tez nie tylko na lutym!;-)

reklama
Dzieki dziewczyny za mile slowa...:-):zawstydzona/y:

Pscola-duzo zdrowka dla Eryczka...Teraz to taki cholerny okres...wirusy to normalnie lataja jak muchy...:confused2:

Susumali ogromne gratulacje za pierwszego zabka...Oby niunia dzielnie znosila kazdego nastepnego... :-)

Dziekujemy wszystkim za mile slowa:tak: i to chyba pomoglo, bo Erik dzisiaj wstal bez goraczki, ma troche kaszlu, syropek zadzialal:tak: rowniez i katar. Teraz bawi sie u siebie w lozeczku i spiewa sobie:tak::-). Niesadze, zebym mogla pojsc do pracy w poniedzialek, pewnie do wtorku go przedtrzymam. Tak to jest, jak sie nie ma w poblizu nikogo z rodziny:no: Juz 7ma a ciemno na dworze jak w nocy:no: Nie lubie jesieni, bo tylko chorobska sie plataja i jest nieprzyjemnie.

Acha i pragnę donieść, że czary nie działają:no::wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y:!!!!!!!!!! Filipek ząbkuje i nie ma na to żadnej magii:no::no::no: Oboje z mężem chodzimy jak zombie, nocka druga już z głowy....Byliśmy na spacerku ale Filipek też nie spał a normalnie zawsze sazypiał:-:)-:)-(.Tak więc korzystając z tego że zamknął oczka ( nie wiem na jak długo) pomyślałam, że skrobnę cś do Was;-), tyle, że tu cichutko jak w kostnicy:baffled: Miłego niedzielnego popołudnia:blink::-)

Czesc dziewczyny, jak radzicie sobie z tä nostalgicznä pogodä? :-( 27.10 mielismy chrzciny Victorka, fajnie bylo, rodzinka sie zjechala- nareszcie dziadkowie z polski zoaczyli maluszka.:-) W piatek bylimy na szczepieniu, maly prawie calä noc nie spal, krzyczal w nieboglosy. Wczoraj to samo, powoli nie wiem jak reagowac.:confused: Co do swiät- My takze wybieramy sie do Polski. Lecimy samolotem bo möj mäz nie lubi jezdzic w zime samochodem po polskich drogach. Ciekawa jestem jak maly zareaguje :confused: macie moze juz jakies doswiadczenia, na co musze zwröcic uwage? Bede wdzieczna za kazdä wskazöwke.:tak:

reklama
Do góry