Fenoterol bralam przez tydzien po zalozeniu szwu - i jak nic sie nie dzialo to mialam go odstawic, w szpitalu mi powiedzieli ze to straszne świństwo i sa tam sustancje szkodzące dziecku i niestety lozysko ich wszystkich nie zatrzymuje... mam go w domu w razie skurczowych awarii.
A tak to biore codziennie 16 tabletek :/
duphaston 3x1 (lekarz powiedzial ze dziala rozluzniajaco na miesnie macicy)
nospa 2x1
asmag forte 3x2
lacibios femina 2x1
zurawit/urinal 3x1
witaminy 1x1
folik 1x1
jesli chodzi o flore to pije duzo kefirow naturalnych, maślanek, jem kiszonki... no i zurawit na infekcje ukladu moczowego + herbatka zurawinowa.
jest to wazne dla przemiany materii - pani polozna pwoedziala mi ze nie wolno dopuszczac do zaparc, poniewaz zaparcia moga powodowac zerwanie lub zsuniecie szwu - lezalam w szpitalu z dziewczyna ktora wlasnie trafila tam przez zapacia bo nadwyrezyla jakos ten szew... no i lewatywa, czopki glicerynowe... wiec ja juz wole zjesc troche kiszonej kapusty i zapic kefirem :/
co 4 tyg. robie wymaz i jest czysto - jałowy - ilość flory - prawidłowa,
Przy szwie bardzo wazne jest unikanie infekcji ze wzgledu na to ze moze powodowac skurcze!
Używam też zelu do hig. intymnej Plivafem F - jak dla mnie rewelacja.
A tak to biore codziennie 16 tabletek :/
duphaston 3x1 (lekarz powiedzial ze dziala rozluzniajaco na miesnie macicy)
nospa 2x1
asmag forte 3x2
lacibios femina 2x1
zurawit/urinal 3x1
witaminy 1x1
folik 1x1
jesli chodzi o flore to pije duzo kefirow naturalnych, maślanek, jem kiszonki... no i zurawit na infekcje ukladu moczowego + herbatka zurawinowa.
jest to wazne dla przemiany materii - pani polozna pwoedziala mi ze nie wolno dopuszczac do zaparc, poniewaz zaparcia moga powodowac zerwanie lub zsuniecie szwu - lezalam w szpitalu z dziewczyna ktora wlasnie trafila tam przez zapacia bo nadwyrezyla jakos ten szew... no i lewatywa, czopki glicerynowe... wiec ja juz wole zjesc troche kiszonej kapusty i zapic kefirem :/
co 4 tyg. robie wymaz i jest czysto - jałowy - ilość flory - prawidłowa,
Przy szwie bardzo wazne jest unikanie infekcji ze wzgledu na to ze moze powodowac skurcze!
Używam też zelu do hig. intymnej Plivafem F - jak dla mnie rewelacja.
Ostatnia edycja: