reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SZTUCZNE MLEKO

reklama
teraz zauwazyłam ten drugi a chodziło mi o ten co po mnie wkleiłas:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: i co o tym sadzisz??koszmar prawda??:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: zatłukła bym gołymi rekami takich obsmarkanych rodziców

o Boże takich ludzi powinni kastrować tylko jak ich rozróżnic??? Pan w garniturze :confused: pozory mylą... biedne dzieciaczki... takich jest pełno tylko o tym nie wiemy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Niektorzy zdecydowanie nie zasluguja na dzieciaczki. To niesprawiedliwe, ze tacy ludzie maja dzieci, a Ci, ktorzy ich naprawde pragna nie :-(
Ja jestem za dozywociem dla takich mordercow, albo ostrzej, bo niby z jakiej racji my mamy ich utrzymywac. Szkoda, ze rzad nic z tym nie robi :baffled:

Przeczytałam, cały. Watroba mi się przewracała, ale z trudem doczytałam do końca. Co tu komentować .... Płakać się chce i tyle :-( Nigdy w życiu nie dostałam od rodziców, swojego dziecka też nie uderzę. Ale żadne ustawy i zakazy nie zmienią tych którzy dzieci biją.

minia to tak jak ja.....................mam to samo zdanie i nie popieram mam ze wychowanie bez klapsa sie nie uda . juz nie raz na forum sie spotkałam z opinia ze to pomaga. ale moim zdaniem na krótka mete. ja tez powoli zaczynam miec z maja problemy. jak nie chce czegos złosci sei na maxa. rzuca sie na podłoge. uparcie chce to czego jej nie wolno. a ja konsekwentnie i spokojnie odciam ja i przenosze do innego pokoju. po chwili zapomina i jest spokój.ale nie jest łatwo.:no: ale trza sobie radzic

reklama
wiecie co to co się ostatnio dzieje to istny koszmar tu bite maluchy za nic, tu 14 latku popelniaja samobojstwa przez chore i nienormalne incydenty w szkołach co sie dzeje.......... chyba ten kraj już ze sświrował do reszty....
ogląałam dzis rano dzie dobry tvn...mają cykl reportazy miejska dżungla gdzie badają reakcję tlumu na nienormalne sytuacje... dzis byla pijana matka i płaczące w wózku dziecko (na szczęście lalka i grana scena a nie rzeczywistośc) w centrum warszawy słaniała sie na nogach i efekt nikt prawie nie zareagował............ istna paranoja

Do góry