reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SZTUCZNE MLEKO

reklama
nieeeeeeee bedzie tak zle skakanka . napewno sie pojawisz. dzidzia bedzie grzeczna i bedziesz miała tyle czasu co masz. najwazniejsza dobra organizacji . a i łatwiej przy drugim dziecku chyba człowiek tak nie panikuje , nie boi sie o wszystko. głowa do góry..............:-) :-) :-) a jak ty juz dwie córy bedziesz miała odchowane to pewnie połowa z nas wpakuje sie poraz kolejny w pampki a ty na goraco :za jednym zamache,:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: pewnie ze pocztaki sa trudne ale kto powiedzial ze wychowanie dzieci to ,,pestka". zawsze jest co robic czy jest dwoje czy jedno

Madzia co Ty opowiadasz, Białystok niedaleko Mazur, a pogoda cuuuudo :-)
Słoneczko i piękne drzewa żółte, złote jakie chcesz :-)

minia
oddawaj tą pogode u nas paskudnie było cały dzien ale jak sie wygrzebałysmy z domku to na szczescie juz nie padało:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: dzis jestesm skonana. dopiero padła spac ...............:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: ale byłam wytrwała i poczekałam az sama zasnie . nie buajłam , nie nosiłam, głaskałam po pleckach i taks ie umordowała i zasneła:confused: :confused: jutro rano znów do pracy:wściekła/y: :no: :no: :no: :no: nie mam siły.

oj się pogoda zepsuła a była taka piękna złota jesień aż przyjemnie było śmigać po parku a dzisiaj tylko spać:eek:leje od wczoraj wieczorem....

MADZIA dzięki za ciepłe słowa:-):-):-)chłonę jak gąbka;-);-)na zapas;-)
ja jestem z drugiego końca Polski, mieszkam koło Oświęcimia w małej miejscowości Chełmek.

Dziś i u nas pogoda się zrypała :-( Ale może to i dobrze, przynajmniej nie mam wyrzutów sumienia, że z małą na spacer nie poszłam, bo i tak by mi się nie chciało ...

witam z kaffka
u nas pogoda ładna ale maja chora wiec znów siedzaenie w domku . :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: kiedy minie ten okres chorób ............znów nie spalam prawie cała nocke a na 14.00 do pracy jak ja to wytrzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1napisze z pracy. na szczescie dzis luz i pewnie cały dyzur w internecie spedze ale wtedy jeszce bardziej jestem zła po ten czas mogłam poswiecic dziecku anie bezczynnie marnowac go .................................:szok: :szok:

reklama
emilianka
byłan na waszej galerii . fotki małej extra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!taka mała okruszynka . bomba:-D :-D :-D az homor mis ie poprawił

Do góry