reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SZTUCZNE MLEKO

reklama
LILITH moja mała też najpierw raczkowała do tyłu. Najwyżej tydzień zajęło jej wykombinowanie jak zasuwać do przodu  :D Jeszcze chwila i Twoja będzie zwiedzać  ;D

Moja Martucha już sama stoi  ;D Jeszcze moment, a zacznie stawiać pierwsze kroki  ;D

img0876mediumsy5.jpg

Minia dziekujemy! ale mysle ze zanim zacznie sie posuwac juz tak normalnie-raczkowac to jeszcze dzuo czasu minie bo wkoncu ona dopiero za 3 dni konczy 4 miesiac :) Ale naprawde jestem szczesliwa! np obracac z brzuszka na plecki nauczyla sie majac 2 miesiace :) wiec moze moze...moja mama mowila i pokazywala mi podpisane zdjecia jak bylam mala i mowila ze jak mialam 10 miesiecy to juz chodzilam a na zdjeciu gdzie mialam 4 miesiace mialam juz sliczne duze zeby na dole:):)

No a twoja corcia super wyglada! ale bedziesz miala radoche jak juz chodzic bedzie!!super!

Witam
kropecka pisze:
jesli pan uwaza ze ma prawo obrazac uczucia mam karmiacych butelka poprzez pisanie ze mleko z proszku jest dobre dla cielakow to Irlandia jak i kazda inna mama ma prawo sie do tego ustosunkowac (rowniez negatywnie)
chciałem tylko powiedzieć, że nie zrobiłem tego celowo oraz powtórzę, że nie miałem na celu nikogo urazić czy komuś ubliżyć. Nigdy nie potępiałem matek karmiących sztucznie i nawet na myśl mi to nie przyszło. Nie wiem czy to możliwe, ale chciałem Panią Joasię przeprosić, jeśli źle odebrała moją odpowiedź. Przepraszam.
Poza tym mam prośbę do moderatorów o usunięcie "wielkiej wpadki" z mojej strony w sprawie mleka.

nie masz bardziej meskich zainteresowan?!

rozumiem - cycki.... ale moze niekoniecznie w tym ujeciu!!!

reklama
no to nie zle celibaty mamy,ale jak ylko wróca nasze chłopy to conajmniej tydz nas nie bedzie ;D

minia super że to juz chodzenie a gdzie tak shudlas ze zbierasz kg??

Do góry