reklama
minia1976
Wredna ;o)
LILITH moja mała też najpierw raczkowała do tyłu. Najwyżej tydzień zajęło jej wykombinowanie jak zasuwać do przodu Jeszcze chwila i Twoja będzie zwiedzać ;D
Moja Martucha już sama stoi ;D Jeszcze moment, a zacznie stawiać pierwsze kroki ;D
Moja Martucha już sama stoi ;D Jeszcze moment, a zacznie stawiać pierwsze kroki ;D
Minia dziekujemy! ale mysle ze zanim zacznie sie posuwac juz tak normalnie-raczkowac to jeszcze dzuo czasu minie bo wkoncu ona dopiero za 3 dni konczy 4 miesiac Ale naprawde jestem szczesliwa! np obracac z brzuszka na plecki nauczyla sie majac 2 miesiace wiec moze moze...moja mama mowila i pokazywala mi podpisane zdjecia jak bylam mala i mowila ze jak mialam 10 miesiecy to juz chodzilam a na zdjeciu gdzie mialam 4 miesiace mialam juz sliczne duze zeby na dole
No a twoja corcia super wyglada! ale bedziesz miala radoche jak juz chodzic bedzie!!super!
No a twoja corcia super wyglada! ale bedziesz miala radoche jak juz chodzic bedzie!!super!
Witam
Poza tym mam prośbę do moderatorów o usunięcie "wielkiej wpadki" z mojej strony w sprawie mleka.
chciałem tylko powiedzieć, że nie zrobiłem tego celowo oraz powtórzę, że nie miałem na celu nikogo urazić czy komuś ubliżyć. Nigdy nie potępiałem matek karmiących sztucznie i nawet na myśl mi to nie przyszło. Nie wiem czy to możliwe, ale chciałem Panią Joasię przeprosić, jeśli źle odebrała moją odpowiedź. Przepraszam.kropecka pisze:jesli pan uwaza ze ma prawo obrazac uczucia mam karmiacych butelka poprzez pisanie ze mleko z proszku jest dobre dla cielakow to Irlandia jak i kazda inna mama ma prawo sie do tego ustosunkowac (rowniez negatywnie)
Poza tym mam prośbę do moderatorów o usunięcie "wielkiej wpadki" z mojej strony w sprawie mleka.
reklama