reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SZTUCZNE MLEKO

aga29 widzisz twój mały nie ma zabków ale sie przewraca w dwie strony a moja nic z tego tylko sama siągnie się do góry a jak podasz jej reke to siada sztywno zadowolona i już nawet w wózku musiałam już podnieśc oparcie bo się wkurza lezeniem.synek mojej znaomej ma 4 m-ce a juz ma 2 zeby. kazdy maluch idzie swoim torem a nie ogląfa sie na innych to tylko my mamusie jesteśmy takie przewrażliwione

reklama
I ja od dwóch m-cy mogę spokojnie do was dołączyć bo Majka zastrajkowała i odrzuciła sama maminego cyca. Teraz jest na butli a mleko jakie jej kupuję to bebiko2 ;D ;D ;D

My tez od poczatku czyli juz od 10 miesiecy na bebiku. Choc musze przyznac ze Macio teraz juz coraz mniej je tego mleka :D

My wczoraj oficjalnie kupilismy mleczko HIPP2 i nasz maly chyba sie bardzo rozsmakowal, bo dzisiaj rano zadal wiecej niz zazwyczaj je ;D, a spozywa 200ml na raz :). No coz, zobaczymy, czy bedzie tak dalej.

witajcie ciotunie
emilianka-ja jestem ze Szczytna koło Olsztyna
anaconda-miło ze dołączyłas do nas

i nie mam dobrych wiesci..... u nas tak wieje ze chyba spacer trzeba odłozyc . bo mimo ciepłych ubran grozi mojej majuni,,wywianie z wózka"hihiihhihihi. a tak na serio koszmar.......................chce jeszcze lata (słonce, ciepełm hmmmmmmmm.)
co tam dzis u was??

Mnie już też denerwuje ta pogoda :mad: Jeden dzień ok, posiedziałyśmy w domu, przynajmniej jaskinię odkopałam, ale już wystarczy. Pocieszam się myślą, że od czwartku wraca lato ;D

MADZIA- ja pochodze z Morąga :) myślałam że Ty też z tych okolic ;) pozdrawiam

a dzis mówili że znowu będzie wicher wiać ale podobno lato ma wrócic ...hmmm... ciekawe :)
chyba telewizja kłamie jednak troszeczke ;)

witamy
i my jakos przetrwałaysmy ten wicherrrrrrr. czapa ,kurtka i go.....
ja tez gdzies czytałam ze ma nadejsc poprawa pogody ale krótka.......:( :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
maja juz spi ............ a ja tez ide bom zmeczona ..........pozdrawiamy

reklama
Do góry