aga29 widzisz twój mały nie ma zabków ale sie przewraca w dwie strony a moja nic z tego tylko sama siągnie się do góry a jak podasz jej reke to siada sztywno zadowolona i już nawet w wózku musiałam już podnieśc oparcie bo się wkurza lezeniem.synek mojej znaomej ma 4 m-ce a juz ma 2 zeby. kazdy maluch idzie swoim torem a nie ogląfa sie na innych to tylko my mamusie jesteśmy takie przewrażliwione
reklama
anaconda27
styczniówka2006
I ja od dwóch m-cy mogę spokojnie do was dołączyć bo Majka zastrajkowała i odrzuciła sama maminego cyca. Teraz jest na butli a mleko jakie jej kupuję to bebiko2 ;D ;D ;D
MADZIA
mama majuni i groszka
witajcie ciotunie
emilianka-ja jestem ze Szczytna koło Olsztyna
anaconda-miło ze dołączyłas do nas
i nie mam dobrych wiesci..... u nas tak wieje ze chyba spacer trzeba odłozyc . bo mimo ciepłych ubran grozi mojej majuni,,wywianie z wózka"hihiihhihihi. a tak na serio koszmar.......................chce jeszcze lata (słonce, ciepełm hmmmmmmmm.)
co tam dzis u was??
emilianka-ja jestem ze Szczytna koło Olsztyna
anaconda-miło ze dołączyłas do nas
i nie mam dobrych wiesci..... u nas tak wieje ze chyba spacer trzeba odłozyc . bo mimo ciepłych ubran grozi mojej majuni,,wywianie z wózka"hihiihhihihi. a tak na serio koszmar.......................chce jeszcze lata (słonce, ciepełm hmmmmmmmm.)
co tam dzis u was??
reklama